مهران مدیری با «گل یا پوچ» در نمایش خانگی حرم رضوی محلی برای جاودانه شدن آثار هنری | اختتامیه و نمایشگاه آثار برگزیده جشنواره هنری «گنجینه مهر» برگزار شد + فیلم تهدید به بمب گذاری در جشنواره کن، ورودی کاخ را بست پخش فیلم «خانواده ملیله‌چی» در زادروز شهرام عبدلی + زمان پخش تشویق، اما استون در جشنواره کن برای «انواع مهربانی» «اسکار» به روایت امیر کربلایی‌زاده «زهرا خوشکام» همسر علی حاتمی در خاک آرام گرفت + تصاویر همه چیز درباره سریال بدل علی مسعودی + خلاصه داستان، زمان پخش و بازیگران آخرین وضعیت کیانوش عیاری در بیمارستان قسمت‌های جدید «سرزمین مادری» به آنتن نمی رسد زمان پخش «پایتخت ۷» مشخص شد پخش فصل جدید «تا نیایش» از حرم مطهر امام رضا (ع) آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر مشهد در هفته‌ای که گذشت (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) عکس‌نوشت | آن عکس فقط یک جایزه نبود پانزدهمین جشنواره ملی شعر کودک و نوجوان رضوی در مشهد کتاب «شیعه» به کتابفروشی‌ها آمد مروری بر فروش فیلم‌های سینمایی خراسان رضوی در ماهی که گذشت (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) درباره عثمان محمدپرست، خنیاگری که سازش برای خیر کوک بود
سرخط خبرها

رسول خدا (ص) و کلاس تعلیم‌و‌تربیت دائمی

  • کد خبر: ۱۲۶۸۲۵
  • ۰۲ مهر ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۵
رسول خدا (ص) و کلاس تعلیم‌و‌تربیت دائمی
حجت‌الاسلام والمسلمین عباس فرازی‌نیا - کارشناس مذهبی

هنگام صحبت از اسوه و الگو، آیه‌ای از قرآن کریم به ذهن متبادر می‌شود که خداوند رحمان می‌فرماید: «ای مسلمانان! برای شما در زندگی پیامبر عظیم‌الشأن اسلام اسوه‌ای نیکو قرار دارد که برای هر کسی که خدا را قبول دارد و به قیامت ایمان دارد، بداند که این اسوه‌بودن تا قیامت برقرار است.»

قرآن کریم در جایی دیگر با اشاره به پیغمبراکرم (ص) می‌فرماید: «انا ارسلناک شاهدا و مبشرا و نذیرا و داعیا الى الله باذنه و سراجا منیرا»؛ «ای پیامبر (ص)! ما تو را شاهد بر امت فرستادیم و تو مبشر و منذر و دعوت‌کننده به حق هستی و چراغ راه هدایت خلایق.»

از این آیه که بگذریم، هدف نهضت پیامبر گران‌قدر که هزاروچهارصدواندی سال پیش در سرزمین حجاز با بعثت پیغمبر (ص) و نزول قرآن آغاز شد، تبدیل زندگی به بندگی بود. زیرا وقتی انسان‌ها بنده خدا شوند، زندگی دنیا و آخرتشان با هم تأمین خواهد شد.

عنصر تشکیل‌دهنده نهضت پیامبر گران‌قدر تعلیم و تزکیه قرار داده شد. یعنی در شریعت اسلام مسلمانان باید در طول عمرشان دائم در کلاس تعلیم‌وتربیت حاضر باشند؛ بنابراین اسلام مدرسه‌ای فراتر از زمان و مکان تشکیل داد که معلم اولش خداوند، کتاب درسی‌اش قرآن، و معلمش از جنس خود بشر و پیامبر گران‌قدر است.

شعار پیامبر گران‌قدر هم عصاره حرف همه انبیا قرار داده شد که عبارت بود از کلمه طیبه «لا اله الاالله».

نهضت پیامبر گران‌قدر با نهضت اباعبدا... الحسین (ع) تثبیت و تقویت شد که البته هدف امام حسین (ع) امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر و احیای سنت پیامبر گران‌قدر اسلام بود.
عناصر تشکیل‌دهنده نهضت حسینی نیز عقلانیت، حماسه، عزت و درنهایت احساس و عاطفه، و شعار حضرت هم هیهات من الذله بود.

بعثت پیامبر اکرم (ص) و نهضت امام حسین (ع) تقویت و تثبیت شدند، اما هنوز جهانی نشده‌اند، درحالی‌که خداوند متعال در قرآن کریم فرموده است: «هو الذی ارسل رسوله بالهدى و دین الحق لیظهره على الدین کله و کفی بالله شهیدا»؛ یعنی اینکه دین اسلام بین‌المللی و جهانی خواهد شد. پس چشم‌انتظار تحقق نهضت جهانی مهدوی می‌مانیم که هدف حضرت مهدی (عج) تکلیف اهداف انبیا و عنصر تشکیل‌دهنده نهضتش انتظار است که همین انتظار از سه رکن امید، عمل و اعتقاد تشکیل شده است.

در نهضت مهدوی و در سایه‌سار مکتب پیغمبر اکرم (ص) و سیدالشهدا (ع) راهبردی را امام رضا (ع) تبیین فرموده‌اند. حضرت می‌فرمایند: «منتظران نهضت جهانی مهدویت باید از خودکنترلی دقیق و خوش‌اخلاقی و مهرورزی عمومی در هر حال و تمرین ولایت‌مداری برخوردار باشند تا زمینه‌ساز نهضت جهانی مهدوی باشند.».

اما همه ما می‌دانیم سربازان راستین نهضت‌های الهی انسان‌هایی هستند آراسته به صفات بصیر، عالم، مجاهد و قانون‌مدار، که این شاخصه‌ها را ما در بین یادگاران دفاع‌مقدس و ایثارگران و شهدا و در یک کلام نیرو‌های انقلاب و امت حزب‌ا... در عصر خمینی کبیر دیدیم و می‌بینیم. امید است که همیشه در این مسیر باشیم و منحرف نشویم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->