«عیسی بخشی» آخرین بازمانده بخشی‌های کرمانج خراسان شمالی درگذشت + علت فوت صداوسیما یکی از بهترین‌هایش را از دست داد فیلم‌‌های سینمایی امروز تلویزیون (جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) «لالایی» در شبکه نمایش خانگی | عمو پورنگ بازیگر شد سریال جدید «رخنه» درباره امنیتی‌ترین عملیات نفوذ + زمان پخش ماجرای عجیب آهنگ «تنهاترین عاشق» که به نام فریدون فروغی دست‌به‌دست می‌شود! + فیلم چرا تکرار «پایتخت ۶» پخش نمی‌شود؟ روایت پردیس پورعابدینی از سکانس ملاقات شرعی با شهاب حسینی در «گناه فرشته» + فیلم برگزاری گردهمایی کارشناسان روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان سراسر کشور در مشهد مقدس بازیگر فیلم سینمایی «اخراجی‌ها ۲»: روش تدریس تام‌کروز در «تاپ‌گان» متعلق به یک خلبان ایرانی است خانه انیمیشن UP در دنیای واقعی + فیلم و عکس معاون وزیر فرهنگ: سابقه ایران و عراق در حوزه فرهنگ و ارتباطات درخشان است درباره زنده یاد حسن حامد، نمایشنامه نویس و کارگردان فقید مشهدی| خاموشی در اوج درخشش کاش سریال بود! | درباره «مست عشق»، فیلم مهم حسن فتحی بازدید هیأت رسانه‌ای ایران از مؤسسه العلمین عراق + تصاویر ویژه‌برنامه «کوی محبت» در شب شهادت امام جعفر صادق (ع) + زمان پخش فیلم‌های سینمایی تلویزیون برای تعطیلات آخر هفته (۱۳، ۱۴ و ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) + زمان پخش و خلاصه داستان تعطیلی سینما‌های مشهد به مناسبت شهادت امام‌جعفر‌صادق‌(ع) ناگفته‌های پردیس پورعابدینی درباره «فرشته» ستاره‌بازی
سرخط خبرها

برگزاری نقد و بررسی کتاب جنگ شناختی در مشهد

  • کد خبر: ۱۳۵۳۳۰
  • ۲۷ آبان ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۳
برگزاری نقد و بررسی کتاب جنگ شناختی در مشهد
نویسنده کتاب جنگ شناختی در نشست نقد و بررسی این کتاب گفت: دشمن در جنگ رسانه‌ای از تکنیک‌های جنگ شناختی بسیار استفاده می‌کند و حوادث اخیر در کشور مصداق کامل این جنگ بود.

به گزارش شهرآرانیوز، نویسنده کتاب جنگ شناختی در نشست نقد و بررسی این کتاب که روز گذشته،۲۶ آبان، از سوی دبیرخانه سی امین دوره هفته کتاب استان خراسان رضوی با مشارکت سازمان بسیج رسانه استان خراسان در مشهد برگزار شد گفت: دشمن در جنگ رسانه‌ای از تکنیک‌های جنگ شناختی بسیار استفاده می‌کند و حوادث اخیر در کشور مصداق کامل این جنگ بود.

حمیدرضا مقدم فر تصریح کرد: در آمریکا و سه کشور اروپایی رشته علوم شناختی در سطح تحصیلات تکمیلی تدریس می‌شود، اما این مفهوم درعرصه رسانه و فرهنگ ایران بسیار ناشناخته مانده است. حوادث اخیر مصداق اتم و اکمل جنگ شناختی در ایران است.۷۰درصد جنگ در حوادث اخیر، در رسانه بود و ۳۰درصد آن کف خیابان. باید تکنیک‌ها را در جنگ شناختی شناخت و مسلط بود. ترور، تعطیلی و به خیابان کشاندن، از جمله شگرد‌های جنگ شناختی بود.
نویسنده کتاب جنگ شناختی با بیان اینکه در گذشته دقت، سرعت و صحت از توانمندی‌های رسانه بود، گفت: دشمن جدای از این که در روایت سازی جلوتر است در سرعت نشر روایت‌های ساختگی نیز بسیار فعالتر عمل می‌کند و خودش سناریو را می‌چیند و آن را به صورت گسترده رسانه‌ای می‌کند و ذهن‌ها را به سمت آن حادثه می‌کشاند. مردم بر مبنای حقیقت داوری نمی‌کنند، بلکه مبنای داوری آن‌ها آن تصویری است که آن‌ها در ذهن خود دارند.

مقدمی فر با اشاره به استفاده دشمن از تکنیک جنگ شناختی در حوادث اخیر، متذکر شد: با هوش مصنوعی در فضای شبکه‌های اجتماعی، ۵ میلیون نفر را ساماندهی و با استفاده از ربات‌ها به ۸۰ میلیون هشتگ تبدیل می‌کند و وایرال سازی می‌کند. مدیریت ادراک، حرف اول در جنگ شناختی است و جنگ شناختی محقق نخواهد شد جز اینکه ادراک فرد را متحول سازد و بخش عمده این مدیریت با هوش مصنوعی اتفاق می‌افتد و بر اساس آن علایق، سلایق، توانمندی‌ها و اهداف فرد را رصد می‌کنند و بر اساس آن برنامه ریزی رسانه‌ای می‌کنند.

نویسنده کتاب جنگ شناختی گفت: یکی از این پدیده‌ها که دشمن برای آن کار کرد هویت سوزی جوانان بود. در این شگرد در ذهن مخاطب نسبت به پیشرفت و صداقت نظام تردید ایجاد می‌کند، او را نسبت به دین بیگانه می‌سازد، تربیت خشن و آموزش سبک زندگی رویایی توسط بازی ها، ایجاد دو قطبی‌های مختلف در موضوعاتی مثل حجاب و جریان‌های سیاسی، هویت سازی کاذب در شبکه‌های اجتماعی و تا می‌تواند سیاه نمایی از وضعیت موجود می‌کند؛ در حالیکه در تحلیل درست باید هم ضعف‌ها را بیان کرد و هم موفقیت‌ها را دید. دشمن فکر فرزندان ما را اسیر جنگ شناختی کرده است؛ باید بچه‌ها را برگردانیم و ادبیات تخاطب با جوان امروز را بیاموزیم و با آن‌ها به گفتگو بنشینیم و پیشرفت‌ها را نشانش بدهیم؛ اما باید دانست همانطور که جنگ شناختی زمان بر است و یک دفعه شکل نمی‌گیرد، این کار نیز یک شبه اتفاق نمی‌افتد و باید در همه عرصه‌ها تلاش کنیم تا بر این جنگ فائق آییم.

 این نشست همچنین با مشارکت نهاد کتابخانه¬های عمومی استان خراسان رضوی، موسسه فرهنگی و انتشاراتی به نشر و موسسه آفرینش‌های هنری آستان قدس رضوی برگزار شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->