وحشت‌آفرینی سارقان خطرناک با شلیک پلیس مشهد پایان یافت + عکس چگونه چک دیجیتال بگیریم؟ | ۱۱ مزیت چک دیجیتال را ببینید برگزاری جشن بزرگ دختران مقاومت در مشهد فشارخون بالای کنترل‌نشده خطر سکته قلبی و مغزی را افزایش می‌دهد  ارائه خدمات رایگان سرپایی و بستری کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان اکبر فرماندهی انتظامی خراسان رضوی یک مامور خاطی خود را از خدمت تعلیق کرد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (۲۵ اردیبهشت ١۴٠٣) | هشدار طوفان تندری رعدوبرق و بارش‌های سیل‌آسا در مشهد راهداری خراسان رضوی ۱۲ نقطه پرحادثه جاده‌ای را ایمن‌سازی کرد فراخوان پلیس برای تعویض پلاک‌های سوخته و دارای نقص هواشناسی: بارش‌ها تا جمعه تشدید می‌شود | سامانه بارشی جدید از فردا وارد کشور می‌شود (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) سقوط هولناک بنر تبلیغاتی در هند | ۳ نفر کشته و ۵۲ تَن زخمی شدند + فیلم دستگیری ۲ متهم به ۲۱ فقره موبایل قاپی در مشهد شکایت ۱۰هزار نفر از شرکت فایزر برای تولید داروی سرطان‌زا از رنجی که می‌برند | نگاهی به خشونت‌های مغفول مانده علیه مردان تخصیص اعتبار به راه‌آهن زاهدان-مشهد به ۲ هزار میلیارد تومان می‌رسد دستور اژه‌ای برای پرونده «فولاد مبارکه» و «چای دبش» تخم هندوانه سرشار از خواص دوران بارداری نباید سبب نادیده گرفتن علائم هشدار بیماری‌ها در مادر شود
سرخط خبرها

واحد‌های اندازه‌گیری موادغذایی + جزئیات

  • کد خبر: ۱۳۷۹۱۶
  • ۱۲ آذر ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۵
واحد‌های اندازه‌گیری موادغذایی + جزئیات
برای سهولت استفاده و تنظیم میزان مصرف، هر گروه از موادغذایی تعریف‌شده در هرم غذایی برحسب سهم یا واحد بیان می‌شوند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ واحد‌های اندازه‌گیری موادغذایی به شرح زیر است:

گروه نان و غلات (مقدار توصیه‌شده ۶ تا ۱۱ واحد)

یک واحد از این گروه عبارت است از یک برش یا سی گرم از انواع نان (سنگک، تافتون و بربری) یا سه عدد بیسکویت معمولی یا یک عدد سیب‌زمینی کوچک یا نصف لیوان برنج یا ماکارونی پخته یا یک‌سوم لیوان عدس پخته یا ۴.۳ لیوان غلات پخته یا سه چهار عدد کراکر.

گروه میوه‌ها (مقدار توصیه‌شده ۲ تا ۴ واحد)

یک عدد میوه متوسط مثل سیب، پرتقال، هلو یا یک‌دوم طالبی کوچک یا نصف‌لیوان گیلاس یا حبه انگور یا سه عدد زردآلو یا نصف‌لیوان آب‌میوه یا ۲.۱ لیوان کمپوت یا ۴.۱ لیوان خشکبار یا دو قاشق غذاخوری کشمش یا نصف‌موز بزرگ یا یک عدد و نصفی انجیر خشک یا ۴/۱ لیوان توت‌فرنگی.

گروه سبزیجات (مقدار توصیه‌شده ۳ تا ۵ واحد)

۱۲۰ سی‌سی یا یک لیوان سبزی برگی‌شکل مانند کاهو و اسفناج یا نصف‌لیوان سبزی پخته یا نصف‌لیوان از سایر سبزی‌های خام خردشده یا یک عدد سیب زمینی متوسط.

یک عدد هویج پخته یا یک‌سوم لیوان لوبیای سبز یا قارچ پخته‌شده.

گروه شیر و لبنیات (مقدار توصیه‌شده ۲ تا ۳ واحد)

هر واحد از این گروه برابر است با یک لیوان شیر یا یک لیوان ماست یا ۴۵ تا ۶۰ گرم پنیر یا یک لیوان کشک پاستوریزه یا یک‌ونیم لیوان بستنی یا یک لیوان شیر کم‌چرب یا سه‌چهارم لیوان ماست کم‌چرب.

گروه پروتئین‌ها (مقدار توصیه‌شده ۲ تا ۳ واحد)

گوشت قرمز و مرغ (یک عدد ران کوچک) و ماهی شصت تا نود گرم یا یک عدد تخم‌مرغ یا ۲.۱ لیوان حبوبات پخته‌شده یا ۳.۱ لیوان انواع مغز‌ها یا دو قاشق غذاخوری حلواارده یا کرم بادام‌خاکی.

گروه چربی‌ها و قند‌ها

یک واحد برابر با یک قاشق مرباخوری روغن (آفتابگردان، ذرت، زیتون، سویا، پنبه‌دانه) یا ۱۰ عدد زیتون کوچک.

یک واحد از مواد قندی شیرین برابر است با یک عدد (یک قطعه ۳ سانتی‌متری) شیرینی یا یک قاشق مرباخوری شربت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->