تمرکز امکانات میزبانی از زائران در گرو تعطیلی مشهد در روز ولادت امام رضا (ع) رئیس جمهور وارد مشهد شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) دیدار جمعی از رزمندگان، فرماندهان و خانواده شهدای لشکر فاطمیون با نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی | آیت‌الله علم‌الهدی: لشکر فاطمیون، تابلوی عظمت شیعیان افغانستان است رئیس جمهور بر ارتقای بیش از پیش سرعت و کیفیت اینترنت تاکید کرد احضار ۲ وزیر سابق درخصوص پرونده چای دبش و ۳ سال زندان برای وزیر سابق جهاد روایت رهبر معظم انقلاب از حفظ آرامگاه حکیم ابوالقاسم فردوسی | نگذاشتم قبر فردوسی را در توس خراب کنند! یحیی سریع: در صورت ورود زمینی آمریکا آماده نبرد هستیم آمریکا به توافق ایران و هند در چابهار واکنش نشان داد طرح «کاهش ساعات کاری کارمندان دولت» همچنان بلاتکلیف ماند اعمال‌قانون ۱۹۸۹ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | مصدومیت ۷۲ نفر در تصادفات شبانه‌روز گذشته (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) محسنی اژه‌ای: توطئه دشمن در حوزه حجاب به جایی نمی‌رسد دولت با کاهش ساعت کاری کارمندان به ۴۰ ساعت در هفته موافقت کرد مجلس تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی را تصویب کرد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) شهادت ۲۰ فلسطینی در حمله اسرائیل به یک ساختمان در مرکز غزه (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) دیده‌بان حقوق بشر: هیچ مکان امنی در غزه وجود ندارد بیانیه حزب‌الله لبنان درباره حمله به محل استقرار نظامیان صهیونیست (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) آمریکا: تل‌آویو همچنان از واشنگتن سلاح می‌گیرد صدور "اعلان قرمز برای یاسین رامین" منتظر دستور قضایی واکنش حماس به اظهارات جنجالی سناتورآمریکایی درباره تهدید اتمی غزه روسیه: ۱۴۰۰ نیروی ارتش اوکراین در ۲۴ ساعت کشته شدند (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

ادامه کار نمایندگان فعلی افغانستان و میانمار در سازمان ملل

  • کد خبر: ۱۴۰۳۸۰
  • ۲۶ آذر ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۵
ادامه کار نمایندگان فعلی افغانستان و میانمار در سازمان ملل
مجمع عمومی سازمان ملل برای دومین مرتبه تصمیم‌گیری در مورد اینکه آیا حاکمان طالبان در افغانستان و حاکمیت نظامی میانمار می‌توانند سفیر به سازمان ملل در نیویورک اعزام کنند یا خیر، به تعویق انداخت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ خبرگزاری رویترز در این باره نوشت، مجمع عمومی ۱۹۳ عضوی سازمان ملل بدون رای‌گیری تصمیم کمیته اعتبارنامه سازمان ملل را تصویب کرد. همچنین این کمیته ۹ عضوی که شامل روسیه، چین و ایالات متحده است، تصمیم‌گیری در مورد ادعاهای دوگانه روی کرسی لیبی در سازمان ملل را به تعویق انداخته بود.

به تعویق انداختن تصمیم‌گیری در مورد میانمار، افغانستان و لیبی موجب می‌شود تا نمایندگان فعلی این کشورها در پست‌هایشان باقی بمانند. با این حال کمیته مذکور گفته است که این امکان وجود دارد تا پایان دوره هفتاد و هفتم مجمع عمومی سازمان ملل که سپتامبر سال آتی میلادی به پایان می‌رسد، دوباره تجدید نظر صورت بگیرد.

بار دیگر طالبان افغانستان و حاکمیت نظامی میانمار برای در اختیار گرفتن کرسی‌های کشورشان در سازمان ملل که هم‌اکنون در اختیار نمایندگان دولت سرنگون شده قبلی است، درخواست داده‌اند. پذیرش حاکمیت طالبان یا حاکمیت نظامیان میانمار توسط سازمان ملل، گامی به سوی به رسمیت شناخته شدن بین‌المللی آنها خواهد بود.

همچنین امسال دو ادعا روی کرسی لیبی در سازمان ملل ارائه شد؛ این کرسی هم‌اکنون در اختیار «دولت وحدت ملی» در طرابلس است و «دولت وفاق ملی» به رهبری فتحی باشاغا که پارلمان شرق این کشور هم از او حمایت می‌کند، روی آن کرسی ادعا دارد.

طالبان افغانستان هم اواسط اوت سال گذشته، قدرت را از دولتی که از طرف جامعه بین‌المللی به رسمیت شناخته می‌شد، گرفت. زمانی که طالبان بین سال‌های ۱۹۹۶ و ۲۰۰۱ در افغانستان قدرت را در دست داشت، سفیر دولتی که آنها سرنگون کردند، همچنان پس از اینکه کمیته اعتبارنامه سازمان ملل تصمیم‌گیری در مورد این کرسی را به تعویق انداخت، نماینده کشورشان در سازمان ملل باقی ماند.

در میانمار هم، نظامی‌ها قدرت را در فوریه سال گذشته از آنگ سان سوچی، دولت منتخب گرفتند و الان دعوا بر سر اینکه چه کسی باید نماینده این کشور در سازمان ملل باشد، به وجود آمده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->