حمدان: پاسخ ایران به رژیم صهیونیستی معادله جدیدی ایجاد کرد بورل و امیرعبداللهیان برای کاهش تنش‌ها در منطقه گفت و گو کردند حمله پهپادی مقاومت عراق به یک هدف مهم در جولان اشغالی (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) گفت‌وگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و قطر ایروانی: آمریکا تنها مانع تحقق آرمان شریف مردم فلسطین است شمال عراق از سوی ترکیه بمباران شد (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) واکنش گزارشگر سازمان ملل به خشونت پلیس آمریکا علیه دانشجویان قطع روابط کلمبیا و رژیم صهیونیستی به دلیل جنگ غزه واکنش سازمان ملل به رفتار پلیس آمریکا با دانشجویان ترکیه ۴۱ نفر را به ‌اتهام ارتباط با داعش بازداشت کرد حمله جنگنده‌های ائتلاف متجاوز آمریکایی - انگلیسی به شمال یمن (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) فراخوان یمنی‌ها برای برگزاری تظاهرات حمایت از غزه (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) حمله گردان‌های قدس به مقر فرماندهی ارتش رژیم صهیونیستی (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) ایران به شورای امنیت: هرگز آغازگر جنگ علیه اسرائیل نبوده‌ایم تداوم حملات موشکی حزب‌الله به مواضع رژیم صهیونیستی (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) معترضان لهستانی: جنگ اوکراین، این جنگ ما نیست؛ آن را متوقف کنید کنعانی: «فلسطین را آزاد کنید» یک شعار و مطالبه جهانی است پژهشگر مسایل نظامی صهیونیست: اهداف جنگ غزه تضاد دارند برگزاری بیش از ۲ هزار تظاهرات در نیویورک از آغاز جنگ اسرائیل ۳۰۰ دانشجوی معترض در نیویورک بازداشت شدند حمله به کنیسه‌ای در پایتخت لهستان با سه بمب آتش‌زا
سرخط خبرها

واکنش بذرپاش به واردات لکوموتیو: اگر تولیدکنندگان داخلی قیمت‌ رقابتی ارائه نکنند، از اهرم واردات استفاده می‌کنیم

  • کد خبر: ۱۴۰۹۶۶
  • ۲۹ آذر ۱۴۰۱ - ۱۶:۵۱
واکنش بذرپاش به واردات لکوموتیو: اگر تولیدکنندگان داخلی قیمت‌ رقابتی ارائه نکنند، از اهرم واردات استفاده می‌کنیم
وزیر راه و شهرسازی درباره واردات لکوموتیو گفت: تاکید ما استفاده از تولیدات داخلی است، اما اگر در جایی نیاز مبرم به واردات وجود داشته باشد و یا تولیدکنندگان داخلی نتوانند قیمت‌های رقابتی ارائه کنند، از اهرم واردات استفاده خواهیم کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی گفت: امروز در خدمت عزیزان خدوم راه آهن جمهوری اسلامی ایران بودیم و ۴۲۸ واگن باری، مسافری و لکوموتیو، مورد بهره‌برداری قرار گرفت تا همکاری بخش دولتی و بخش خصوصی در این صنعت محقق شود.

بذرپاش ادامه داد: بدون شک نیاز حمل و نقل ریلی بیشتر از اعداد یاد شده است. در حال حاضر، حدوند ۳۰ هزار واگن باری در کشور فعالند که این رقم نیازمند یک افزایش جدی است.

وی افزود: در حوزه واگن‌های مسافری نیز متاسفانه در ۱۰ سال گذشته کاهش اتفاق افتاده است و این عقب ماندگی بلافاصله باید جبران شود.

بذرپاش تاکید کرد: باید سرمایه‌گذاری قابل توجهی در این زمینه صورت گیرد تا تعداد واگن‌های مسافری کشور به تعداد پیشین بازگردد و در مدار خدمت‌رسانی قرار گیرد. البته باید به این موضوع نیز اشاره کرد که موضوع همه گیری ویروس کرونا نیز تا حدودی حمل و نقل مسافر را تحت شعاع قرار داده بود.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به این که شعار جدید وزارت راه و شهرسازی، با عنوان «پیشران پیشرفت کشور» تدوین شده است، اظهار کرد: در این پیشران بخش عمده صنعت حمل و نقل به حوزه ریلی باز می‌گردد و هرچه بتوانیم در حوزه ریلی، هدفگذاری را تحقق بخشیم، به ویژه اگر در بخش باری از سقف ۱۰ به ۳۰ درصد برسیم، شاهد کاهش قیمت تمام شده حمل و نقل خواهیم بود.

بذرپاش ادامه داد: توافقات مطلوبی نیز با شرکت‌های خارجی انجام شده است که از میان آن‌ها می‌توان به قطار‌های سریع‌السیر اشاره کرد که امیدواریم در سال‌های آتی به این سطح از تکنولوژی دست پیدا کنیم.

وی افزود: در حوزه لکوموتیو سازی نیز به پیشرفت‌های قابل توجهی رسیده‌ایم که با وجود شرکت‌های متعددی که امروز در کشور توان تولید لکوموتیو دارند، می‌توان نوید پیشرفت روز افزون را در این حوزه داد.

وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: موضوع دیگر، موقعیت ژئوپولتیکی کشور ماست که با تاکید رهبر معظم انقلاب و رئیس جمهور محترم، کریدور شمل به جنوب و کریدور شرق به غرب را که ویژگی‌های منحصر به فردی را به ایران بخشیده است و کشور‌های همسایه ایران اگر، از مسیر‌های ایران استفاده نکنند، باید هزینه‌های زیادی را متحمل شوند، توسعه دهیم و اکنون اولویت اصلی تکمیل شبکه ریلی کشور در راستای تکمیل این کریدورهاست.

بذرپاش همچنین توضیح داد: بخش به بخش این مسیر‌ها در حال افتتاح است و برخی بخش‌ها نیز که دچار مشکل بود، مانند راه آهن رشت-آستارا، در حال مذاکره برای تامین مالی آن از طریق شرکای خارجی هستیم تا به زودی فعالیت در آن حوزه آغاز شود.

وی در ادامه توضیح داد: زمانی که این زنجیزه تکمیل شود، می‌تواند یک درآمد ترانزیتی سرشار را به کشور تزریق کند که این درآمد بخش قابل توجهی از درآمد‌های کشور را تامین خواهد کرد.

وزیر راه و شهرسازی در خصوص همکاری با روسیه در تکمیل راه آهن رشت-آستارا نیز گفت: پیشنهاداتی از طرف روسی ارائه شده و در حال بررسی است و نماینده ایران نیز به زودی برای بررسی‌های نهایی به این کشور خواهد رفت.

وی درباره کاهش تعرفه‌های ریلی نیز اظهار کرد: تعرفه‌های موجود در حمل و نقل ریلی، اکنون از حمل و نقل جاده‌ای کمتر است، با این حال هر چه شبکه ریلی برای مسافران توسعه پیدا کند و تعداد واگن‌ها افزایش یابد، قیمت تمام شده نیز کمتر خواهد شد. از این رو تلاش ما بر این است که قیمت‌ها کاهش پیدا کند.

وزیر راه و شهرسازی در پایان نیز در خصوص موضوع واردات لکوموتیو تصریح کرد: تاکید ما استفاده از تولیدات داخلی است، اما اگر در جایی نیاز مبرم به واردات وجود داشته باشد، واردات را انجام خواهیم داد. علاوه بر این اگر تولیدکنندگان داخلی نتوانند قیمت‌های رقابتی ارائه کنند، از اهرم واردات استفاده خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->