آخرین آمار فوت شدگان سیلاب مشهد؛ ۷ فوتی تا ساعت ۲۲ امشب (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) پشت‌پرده عجیب تخفیف‌های شگفت‌انگیز مکمل‌ها در داروخانه‌‌ها صرف ۷ درصد از تولید ناخالص داخلی برای جبران خسارت تصادفات جاده‌ای چهار مسیر اصلی در مشهد بر اثر سیلاب همچنان مسدود است (۲۶ اردیبهشت) افزایش تعداد فوتی‌های سیل مشهد به ۴ نفر (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) | تداوم بارش‌های رگباری تا دوشنبه + فیلم سیل در مشهد | تعداد جانباختگان مشهد به ۵ نفر رسید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) کم‌خونی یکی از بیماری‌های شایع در کودکان اهدای اعضای نوجوان مرگ‌مغزی در مشهد، نجات‌بخش زندگی ۷ بیمار شد (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) ویدئو | لحظه پیداکردن دو جان‌باخته سیلاب در پل انقلاب مشهد فوت دو شهروند در سیلاب میدان انقلاب مشهد (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) + فیلم اورژانس مشهد: ۱۳ شهروند در پی جاری شدن سیلاب مصدوم شدند رئیس سازمان حج: زمان ثبت‌نام عمره هنوز معلوم نیست | پیشاپیش عذرخواهی می‌کنیم! ۸ راهکار برای مقابله با سختی‌های زندگی دیوان عدالت هم شکایت بازنشستگان در مورد افزایش مستمری‌ها را رد کرد (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) بهترین رژیم غذایی برای آرتریت یا التهاب مفاصل کدام است؟ بهترین شیوه تربیتی برای مقابله با فحاشی کودکان پیامدهای استفاده از تلفن همراه در سلامت کودکان مستمری فروردین‌ماه مددجویان سازمان بهزیستی پرداخت می‌شود
سرخط خبرها

طالبان فروش داروهای ضدبارداری را در افغانستان ممنوع کرد

  • کد خبر: ۱۵۱۱۸۰
  • ۰۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۰
طالبان فروش داروهای ضدبارداری را در افغانستان ممنوع کرد
منابع بیمارستانی در افغانستان می‌گویند گروه طالبان ارائه خدمات برای جلوگیری از بارداری را ممنوع کرده‌اند. طالبان به داروخانه‌ها و مسئولان بیمارستان‌ها اعلام کرده‌اند جلوگیری از بارداری، تهاجم فرهنگی غرب برای جلوگیری از رشد جمعیت مسلمانان در جهان است و پس از این کسی حق ندارد داروی ضدبارداری بفروشد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ روزنامه گاردین به نقل از منابع بیمارستانی در افغانستان نوشت، افراد طالبان در کابل و مزارشریف به داروخانه‌ها و کلینیک‌های مامایی رفته و به آنان هشدار داده‌اند هیچ نسخه‌ای برای جلوگیری از بارداری تجویز نکنند. یک ماما به شرط حفظ نامش، به گاردین گفت که طالبان به او هشدار داده‌اند حق ندارد تجهیزات پیشگیری از بارداری در رحم زنان قرار دهد و به هیچ وجه اجازه ندارد هیچ نوع دارو یا وسیله‌ای برای جلوگیری از بارداری برای زنان تجویز کند. یکی از داروفروشان در کابل نیز می‌گوید که طالبان دوبار با اسلحه به مغازه‌اش آمده‌ و به او هشدار داده‌اند که هیچ‌ قرص ضدبارداری نباید بفروشد.

 با این حال وزارت بهداشت و درمان طالبان هنوز در این رابطه اظهارنظر نکرده است.

پزشکان معتقدند لغو برنامه‌های کنترل زادوولد و پیشگیری از بارداری‌های ناخواسته می‌تواند بر وضعیت زندگی مادران تاثیر سوء بگذارد. بر اساس بررسی‌های بهداشتی، در افغانستان از هر ۱۴ مادر، یک نفر هنگام زایمان جان خود را از دست می‌دهد و این کشور یکی از خطرناک‌ترین کشورها برای مادران است.

انتهای پیام

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->