زلزله دیباج در استان سمنان را لرزاند (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) از کمک دانشجویان برای اثاث کشی خانه استاد تا معمای ترک تحصیل دانشجویان دکترا ! اتصالی برق پشت‌بام، منزل مسکونی را به آتش کشید + تصویر حادثه (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) افشاگری یک رسانه علیه قلیان اکسیژن| طرح مطالعاتی یامنفعت‌طلبی وبازی باسلامت جوانان؟ افشای راز قتل یکی از مدیران شهرداری به دست همسرش ماجرای استفاده بلاگر اینستاگرامی از آمبولانس در شیراز چه بود؟ پیش بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) | صدور هشدار سطح زرد در استان اعترافات تکان دهنده جوانی که مادر خود را به قتل رساند (۱۷ اردیبهشت) قصاص ۲ قاتل و فرصت دوباره زندگی برای سومین نفر کشف سه کیلوگرم تریاک از معده سرنشینان یک خودرو در بجستان (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) تشدید نظارت بر اتاق‌های فرار تهران دستگیری متهم‌به‌جعل مهر‌های ادارات در مشهد شانه کردن مو چه تاثیری در سلامت و زیبایی آن دارد؟ رفع تندی غذا با چند راهکار ساده عوارض روانی سقط جنین روی مادر نقش موثر مامایی در کاهش آمار سزارین و افزایش زایمان طبیعی پوسیدگی‌های دندانی و افت عملکرد مغز و قلب | بیماری‌های دهان با بروز برخی سرطان‌ها ارتباط دارد هشدار! تزریق این دارو فقط باید در بیمارستان انجام شود آموزش عبور و مرور در خیابان را  از  خردسالی شروع کنیم
سرخط خبرها

با مصرف این خوراکی‌ها در ماه رمضان گرسنه نمی‌شوید

  • کد خبر: ۱۵۶۳۰۰
  • ۰۵ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۶
با مصرف این خوراکی‌ها در ماه رمضان گرسنه نمی‌شوید
در ماه مبارک رمضان غذای وعده سحر نقش زیادی در میزان تشنگی و گشنگی در طول روز دارد برخی عادت‌های غذایی اشتباه باعث مشکلات زیادی در طول روز خواهد شد.

محسن نعمتی در گفتگو با شهرآرانیوز با بیان اینکه وعده سحری در ماه مبارک رمضان از اهمیت بالایی برخوردار است اظهار کرد:خوردن سحری علاوه بر خنثی کردن اسيد معده که به دنبال صرف شام زياد شده، موجب می‌شود تا طول مدت زياد روزه‌داری آسيبی به دستگاه گوارش نرسد لذا توصيه می‌شود به هنگام خوردن سحری از مواد غذايي مانند نان سبوس‌دار، ميوه، سبزی، سالاد و حبوبات استفاده شود.

این متخصص تغذیه گفت:مصرف اين مواد در وعده سحری، به آرامي قند خود را آزاد کرده که اين امر موجب می‌شود فرد در طول مدت روزه‌داری کمتر احساس گرسنگی کند.

او افزود: همچنین مصرف سبزيجات و ميوه تا حد زيادی می‌تواند مانع احساس تشنگی در فرد شده و آب بدن او را به ميزان کافی تامين کند. 

نعمتی بیان کرد: برای اینکه کمتر هنگام روزه‌داری تشنه شوید بهتر است در برنامه غذایی سحری از خوردن غذاهایی مثل انواع کوکو، بادمجان، سوسیس و کالباس، سس مایونز و سیر و پیاز و همچنین غذاهای چرب و پرنمک که سبب تشنگی زیاد در طول روز می‌شود پرهیز کنید. 

او افزود:وعده سحری را به هیچ عنوان حذف نکنید زیرا ادامه دادن به این روال در طول ماه رمضان سبب افت بدنی و تحلیل عضلانی خواهد شد خوردن مواد شیرین مانند زولبیا و بامیه هنگام سحر سبب افت سریع قند خون و احساس گرسنگی در طول روز می‌شود.

این متخصص تغذیه گفت:سعی کنید در ماه رمضان میوه‌های آبدار و سبزیجات بیشتری مصرف کنید تا در طول روز دچار تشنگی نشوید، وعده‌های غذایی مانند پلو و خورشت را دو ساعت بعد از افطار میل کنید تا هضم آن آسان باشد.

او ادامه داد:مصرف نان سبوس‌دار و حبوبات در وعده سحری تا حد زيادی گرسنگی افراد در طول مدت روزه‌داری را کاهش می‌دهد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->