صفحه نخست روزنامه‌های کشور - سه‌شنبه ۱ خرداد ۱۴۰۳ اندوه اهالی فرهنگ و هنر مشهد در پی شهادت رئیس‌جمهور مردمی پیام تسلیت مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی در پی شهادت رئیس‌جمهور محبوب ایران برنامه‌های تلویزیون به‌مناسبت شهادت «آیت الله رئیسی» رئیس‌جمهور + زمان پخش ویژه برنامه‌های رادیو به‌مناسبت شهادت آیت‌الله رئیسی + زمان پخش فیلمنامه‌نویس مشهدی: آرزویم است که درباره امام رضا (ع) فیلمنامه خوبی بنویسم رضا میرکریمی: خبر تلخی بود پیام تسلیت «محمدمهدی اسماعیلی» وزیر فرهنگ و ارشاد در پی شهادت رئیس‌جمهور پیمان جبلی، رئیس سازمان صداوسیما، شهادت رئیس‌جمهور را تسلیت گفت پیام تسلیت «محمدمهدی دادمان» رئیس حوزهٔ هنری در پی شهادت سید ابراهیم رئیسی برگزاری سوگواره شعر درپی شهادت رئیس‌جمهور ایران + جزئیات بغض احمد نجفی شکست | امیدوارم راه «شهید رئیسی» گم نشود سریال «عاشورا» در شبکه دو سیما + زمان پخش موسوی‌مهر: شهدای حادثه اخیر، گلچینی از همه خوبی‌ها بودند | حلاوت خدمات شهید رئیسی از کام ملت پاک نمی‌شود + فیلم اشاعه فرهنگ رضوی با گسترش فعالیت‌های فرهنگی و هنری | گزارشی از مراسم اختتامیه جشنواره هنر‌های نمایشی رضوی تمام فعالیت‌های فرهنگی و هنری سراسر کشور ۷روز تعطيل است لغو یک‌هفته‌ای تمامی کنسرت‌های موسیقی کشور (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

غدیر؛ روشن‌ترین نقطه تاریخ

  • کد خبر: ۱۷۲۷۶۱
  • ۱۴ تير ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۷
غدیر؛ روشن‌ترین نقطه تاریخ
غدیر بهانه‌ای برای شادی است، بهانه‌ای برای دورشدن از روزمرگی و فکرکردن به مردی که نامش زیباترین نام جهان است، فاتح خیبر است، همسر دردانه رسول خداست و پدر جوانان اهل بهشت. چه بهانه‌ای بهتر از علی (ع) برای شادبودن؟

همیشه وقتی عید قربان از راه می‌رسد، نوید آمدن عید غدیر را هم می‌دهد؛ عیدی عزیز که بهانه اش علی (ع) است. علی (ع) مظهر جود، سخاوت و مهربانی است. غدیر روشن‌ترین نقطه تاریخ است، همان جا که آدم باید دلش را از رسیدنش شاد کند، بخندد، جشن بگیرد و برای شادی دیگران تلاش کند.

غدیر بهانه‌ای برای شادی است، بهانه‌ای برای دورشدن از روزمرگی و فکرکردن به مردی که نامش زیباترین نام جهان است، فاتح خیبر است، همسر دردانه رسول خداست و پدر جوانان اهل بهشت. چه بهانه‌ای بهتر از علی (ع) برای شادبودن؟

در خانه ما عید غدیر همیشه زودتر از تقویم از راه می‌رسد و مادر خانه را برای میزبانی از میهمانانی که برای عیددیدنی می‌آیند، مهیا می‌کند.

در واقع ما هر سال دوبار خانه‌تکانی داریم؛ یک بار برای آمدن سال نو و یک بار برای میزبانی از عید غدیر. هرچه به عید نزدیک‌تر می‌شویم، رنگ‌های خانه بیشتر می‌شود، ریسه‌های رنگی روی دیوار جا خوش می‌کنند، پارچه‌ای که مادر از نجف خریده و منقش به اسم مولاست، جای هرساله اش می‌نشیند و پولک دوزی‌های قدیمی هم مثل هرسال در نقاط مختلف خانه نصب می‌شوند.

آخرین کار هم نصب پرچمی سبزرنگ روی در ورودی خانه است؛ ساتنی سبز که از دور نمایان است و دیدنش به معنای آمدن عید غدیر است. من در کنار همه وظایفی که در روز عید دارم، باید اسکناس نو هم برای مادر پیدا کنم، حتی شده از زیر سنگ. پیداکردن اسکناس نو چند روز مانده به عید کاری سخت است، اما اطراف بانک ملی در خیابان ارگ پر می‌شود از بسته‌های هزاری، ۲ هزاری و....

سال هاست که در خانه ما جشن عید غدیر برگزار می‌شود و همسایه‌ها برای دیدن عید پیش مادر و بی بی جان می‌آیند. انگار غدیر بهانه‌ای است که دوستی‌ها در آن پررنگ می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->