نوبت دوم کنکور سراسری به تعویق افتاد | ۲۱ و ۲۲ تیر ماه زمان برگزاری نوبت دوم کنکور درباره «بل ۲۱۲» (Bell ۲۱۲)، هلیکوپتر حامل رئیس جمهور + عکس اولین تبلت پوکو چه زمانی رونمایی می‌شود؟ هوش مصنوعی پلتفرم «دیوار» چطور کلاهبرداران را شناسایی می‌کند؟ بهبود شارژدهی باتری در اندروید ۱۵ تگرگ چگونه به وجود می‌آید؟ + عکس نسخه فوق پیشرفته هوش مصنوعی «جمنای لایو» با توانایی مکالمه زنده رونمایی شد شواهدی جدید از زمان عرضه گلکسی S24 FE تریلر سینماتیک بازی Assassin’s Creed Shadows منتشر شد اطلاعاتی جدید از دوربین و نمایشگر گلکسی S۲۵ کنترلر Proteus برای بازیکنان دارای معلولیت ایکس باکس رونمایی شد + مشخصات توصیه‌های ایمنی برای مقابله با آسیب‌های سیل ویدئویی جدید از حرکات حیرت‌انگیز ربات انسان‌نمایUnitree G1 | رقیب اطلس بوستون داینامیکس گوگل قابلیت جدید درک بصری را برای جمینای معرفی کرد + ویدئو برنامه‌های جدید صندوق نوآوری و شکوفایی برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان مدیرعامل ابرآروان: دلیل اختلال و کندی اخیر اینترنت ایران حملات سایبری و ناتوانی زیرساخت است تریلر جدید بازی The Rogue Prince of Persia + زمان عرضه OpenAI قابلیت‌های صوتی و تصویری جدید ChatGPT را معرفی کرد نسخه دسکتاپ ChatGPT رونمایی شد GPT-4o، مدل جدید هوش مصنوعی OpenAI، معرفی شد
سرخط خبرها

نامه اعتراضی ۸۵۰۰ نویسنده به شرکت‌های هوش مصنوعی

  • کد خبر: ۱۷۵۰۶۶
  • ۲۸ تير ۱۴۰۲ - ۲۱:۰۹
نامه اعتراضی ۸۵۰۰ نویسنده به شرکت‌های هوش مصنوعی
برخی از سیستم‌های کنونی هوش مصنوعی می‌توانند از نویسندگان، حتی نویسندگان بزرگ، تقلید کنند و آثاری همانند آثار آن‌ها به‌وجود بیاورند. این امر اعتراض هزاران نویسنده را برانگیخته است.

به‌گزارش شهرآرانیوز، سیستم‌های هوش مصنوعی فعلی مانند GPT-4 می‌توانند به سبک نویسندگانی، از جمله مارگارت اتوود، یادداشت و داستان بنویسند و حالا هزاران نویسنده نارضایتی خود را نسبت به این موضوع نشان داده‌اند.

در نامه‌ای که بیش از ۸۵۰۰ نویسنده داستان، مطالب غیرداستانی و شعر آن را امضا کرده‌اند، شرکت‌های سازنده مدل‌های زبانی بزرگ مانند ChatGPT و Bard به‌دلیل استفاده بدون اجازه از نوشته‌های آن‌ها مورد سرزنش قرار گرفته‌اند. به گزارش TechCrunch، در متن این نامه آمده است:

این فناوری‌های زبانی، داستان‌ها، سبک و ایده‌های ما را تقلید و آن‌ها را بازگو می‌کنند. سیستم‌های هوش مصنوعی توسط میلیون‌ها کتاب، مقاله و شعر دارای حق چاپ تغذیه شده‌اند و می‌توانند بدون هیچ هزینه‌ای درخواست‌های نامحدودی از کاربران دریافت کنند.

نکته مشخصی که درباره توسعه‌دهندگان سیستم‌های هوش مصنوعی وجود دارد این است که آن‌ها بدون کسب مجوز و اجازه از آثار ناشران استفاده کرده‌اند. نویسندگان در نامه خود توضیح می‌دهند:

با استفاده از نوشته‌های ما در سیستم‌های شما، هوش مصنوعی مولد با پرکردن بازار با کتاب‌ها، داستان‌ها و روزنامه‌نگاری متوسط و ماشینی به حرفه ما آسیب می‌زند.

نویسندگان در این نامه هشدار داده‌اند که با توجه به پیچیدگی‌ها و حواشی مربوط به انتشار آثار بزرگ وضعیت به‌وجودآمده، به‌ویژه به نویسندگان جدیدتر، ضربه خواهد زد. آن‌ها از شرکت‌های سازنده مدل‌های هوش مصنوعی خواسته‌اند تا موارد زیر را انجام دهند:

  • دریافت مجوز برای استفاده از مطالب دارای حق نسخه‌برداری در برنامه‌های هو‌ش مصنوعی مولد
  • پرداخت غرامت منصفانه به نویسندگان بابت استفاده مداوم از آثار انسان‌ها در برنامه‌های هوش مصنو‌عی مولد
  • پرداخت غرامت به نویسندگان بابت استفاده از آثار آن‌ها در خروجی‌های هوش مصنو‌عی

این در حالی است که اتحادیه نویسندگان آمریکا (WGA)، چند ماه قبل، به‌دلیل نگرانی خود درباره هوش مصنوعی، دست به اعتصاب زد و انجمن بازیگران سینما (فدراسیون هنرمندان تلویزیون و رادیو آمریکا [SAG-AFTRA]) نیز در هفته جاری تصمیم به این کار گرفت.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->