شهید جمهور شرکت نیشکر هفت تپه را احیا کرد تولید تخم مرغ به یک میلیون و ۴۰۰ هزار تن می‌رسد حدود ۴.۴ تن شمش طلا طی ۲۸ حراج حضوری در مرکز مبادله مورد معامله قرار گرفت یارانه کالابرگ در خرداد ۱۴۰۳ هم واریز می‌شود قیمت طلا، دلار، سکه و ارز دیجیتال در بازار امروز (پنجشنبه، ۳/۳/ ۱۴۰۳) ثبت تولید ۴۵ هزار و ۹۱۶ خودرو در فروردین ماه سیاست‌های انقباضی کاهش تولید را در پی دارد نرخ طلا در بازار امروز مشهد (۲خرداد۱۴۰۳) از دستاورد‌های سیدالشهدای خدمت؛ یارانه نقدی ۴ برابر شد همسان‌سازی حقوق بازنشستگان از تاریخ اجرای قانون انجام خواهد شد واردات در ازای صادرات غیرکشاورزی اجرا می‌شود بازار مشهد التهابی ندارد ۷۱ کیلوگرم شمش طلا فروخته شد (۱ خرداد ۱۴۰۳) دستاورد‌های آیت‌ا... رئیسی برای اقتصاد ایران اصلاح زیرساخت‌های اقتصادی در دولت سیزدهم آپارتمان‌های ۸۵ متری را در منطقه ایثارگران مشهد پیدا کنید (۱ خرداد ۱۴۰۳) صنعت بیمه در فروردین سال جاری ۸.۹ همت خسارت پرداخت کرده است جریمه سنگین در انتظار بانک‌های متخلف در پرداخت تسهیلات مسکن واکنش بورس به خبر شهادت رئیس جمهور چه بود؟ | گزارش وضعیت بازار سهام ( یکم خرداد ۱۴۰۳) حباب سکه پس از شهادت رئیس‌جمهور افزایش یافت + علت (یکم خرداد ۱۴۰۳) قیمت طلا و سکه در بازار امروز مشهد (یکم خرداد ۱۴۰۳) قیمت کارخانه‌ای محصولات سایپا اعلام شد + جدول صادرات ۹۰ درصد طلای سرخ از ایران است | سهم پایین زعفران ایران از تجارت دنیا نحوه صدور و نقد کردن چک‌های بانکی تغییر کرد
سرخط خبرها

سالانه ۱۰۰ تن گوشت شتر در خراسان رضوی تولید می‌شود

  • کد خبر: ۱۸۱۹۸۵
  • ۰۹ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۴
سالانه ۱۰۰ تن گوشت شتر در خراسان رضوی تولید می‌شود
مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: در حال حاضر سالانه ۱۰۰ تن گوشت شتر در استان از محل پرورش این نوع دام تولید می‌شود که معتقدیم همچنان ظرفیت بسیار بالایی داریم.

احمد داوطلب روز چهارشنبه در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز افزود:در حال حاضر این استان دارای ۱۱ هزار و ۲۰۰ نفر شتر است که همچنان ظرفیت تولید بخصوص شیر شتر را باید بالا ببریم.

وی اظهارکرد: هم اکنون شیر شتر به صورت سنتی و خیلی کم دوشیده می‌شود، اما در حال حاضر اقدامات خوبی در دست انجام است تا با ایجاد شهرک‌های پرورش شتر به ویژه در شهرستان‌های خواف، سبزوار، بردسکن و ... روند پرورش به سمت ساماندهی شود.

وی افزود: در قالب این شهرک‌ها، جایگاه‌های لازم در مناطق پرورش شتر ایجاد می‌شود تا شترداران از آن برای نگهداری دام‌های شیری و پروار خود استفاده کنند.



داوطلب شرایط لازم برای پرورش سایر دام‌ها را در مناطق خشک استان فراهم ندانست و گفت: توسعه شترداری در این مناطق میتواند از نظر اقتصادی و تخصصی فواید مطلوبی را به همراه داشته باشد.

مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی افزود:شتر‌های بومی معمولا جایگاهی برای شیردوشی ندارندو به صورت سنتی در مراتع رها هستند بنابراین فراهم شدن زیرساخت‌های لازم برای پرورش این شتر‌ها میتواند در ساماندهی به تولید شیر شتر با توجه به ارزش غذایی و دارویی که دارد، کمک بسزایی داشته باشد.

وی گفت: باتوجه به اینکه هم اکنون پرورش شتر صرفا با تولید گوشت همراه است، توسعه شهرک‌های پرورش شتر میتواند به خروج این بخش از پرورش از تک محصولی کمک کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->