دو روایت با اختلاف ۱۰ درصدی تورم در ایران خبر مهم برای متقاضیان نهضت ملی مسکن فروش فوری محصولات بهمن موتور ویژه خرداد ماه از یکشنبه آینده + جزئیات (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) بن‌بست در بازار موبایل | مشکل شدید ارزی داریم! خواب زمستانی بازار مسکن در بهار (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) شرایط معافیت از مالیات بر اجاره اعلام شد | ابزار‌های تشویقی برای مستاجران کدام‌اند؟ راه‌اندازی سامانه برآورد قیمت منطقه‌ای مسکن و کوتاه شدن دست دلالان کدام گروه‌ها باید موجودی طلای خود را ثبت کنند؟ قیمت گذاری برخی از خودرو‌ها آزاد شد | واکنش بازار به آزادسازی قیمت خودرو چیست؟ تمدید ثبت نام خودرو‌های وارداتی تا روز شنبه (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) واعظ‌زاده، مدیر عامل جدید شرکت پدیده کیست؟ + سوابق گزارشی از وجود سکه‌های تقلبی در بازار مشهد نداریم بورس در کما | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) برادران: مالیات طلا فقط مربوط به اجرت است خراسان رضوی، در صدر میزان بازرسی از واحد‌های صنفی اصناف کشور طلا وارد مسیر نزولی شد (امروز چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) لاستیک گران شد + جزئیات نحوه خرید لاستیک دولتی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) امروز از اولین عرضه‌اولیه سال ۱۴۰۳ جا نمانید + زمان ثبت سفارش (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) فایل‌های متنوع اجاره در محله جانباز مشهد (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) دیدار استاندار خراسان‌رضوی با یک هیئت سرمایه‌گذاری از کشور عمان | ضرورت سرمایه‌گذاری در حوزه زائران توافق صنف طلا با ثبت آمار معاملات و حمل در سامانه جامع تجارت چرا ثبت اطلاعات طلافروشان در سامانه جامع تجارت الزامی شد؟ حباب سکه به کاهش نرخ دلار واکنش نشان نداد! + جدول (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) جزئیاتی از تعطیلی رسمی جمعه و شنبه + فیلم «تعهد ارزی» و «کمبود واگن‌های باری» فصل مشترکِ دغدغه‌های صادرکنندگان خراسان رضوی
سرخط خبرها

واردات، قیمت گوشت را به ۳۱۰ تا ۳۶۰ هزار تومان می‌رساند

  • کد خبر: ۱۸۵۸۰۸
  • ۰۳ مهر ۱۴۰۲ - ۱۶:۴۱
واردات، قیمت گوشت را به ۳۱۰ تا ۳۶۰ هزار تومان می‌رساند
قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی در امور تجارت و تنظیم بازار گفت:روزانه ۲۵۰ تن گوشت قرمز تا ۵ ماه آینده وارد می‌شود تا قیمت گوشت گوسفندی در بازار به نرخی در محدوده ۳۱۰ هزار تومان تا ۳۶۰ هزار تومان کاهش یابد.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا پیمان پاک، قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی در امور تجارت و تنظیم بازار اظهار داشت: روزانه ۱۰۰ تا ۱۳۰ تن گوشت گوسفندی و حدود ۶۰ تا ۷۰ تن گوشت گوشت گوساله گرم و در مجموع روزانه حدود ۱۸۰ تا ۱۹۰ تن گوشت قرمز برای تنظیم بازار این محصول به کشور وارد می‌شود.

وی افزود: واردات گوشت قرمز ادامه خواهد داشت و تا ۲۵۰ تن در روز خواهد رسید و میزان واردات به ویژه در بخش گوشت گوساله افزایش خواهد داشت.

گوشت‌های تنظیم بازاری کجا عرضه می‌شود؟

قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی در امور تجارت و تنظیم بازار ادامه داد:گوشت‌های تنظیم بازار در میدان بهمن، میادین میوه و تره و فروشگاه‌های زنجیره‌ای که قابلیت نظارت در آن‌ها بیشتر است، عرضه می‌شود.

وی تصریح کرد: گوشت‌های تنظیم بازار به وفور و از صبح تا شب در این مراکز عرضه می‌شود و برای تهیه این محصولات صف یا مشکلی وجود ندارد.

گوشت گوسفندی ۵۰ هزار تومان ارزان شد

پیمان پاک گفت: با عرضه گوشت‌های تنظیم بازاری، قیمت گوشت‌های غیر تنظیم بازاری نیز حدود ۵۰ هزار تومان کاهش یافته است به طوری که هر کیلوگرم گوشت لاشه گوسفندی در محدوده ۳۹۰ هزار تومان تا ۴۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.

وی اظهار داشت: به دنبال آن هستیم با افزایش عرضه گوشت در بازار قیمت لاشه گوشت گوسفندی به ۳۱۰ تا ۳۶۰ هزار تومان کاهش یابد؛ البته این کاهش قیمت به حدی خواهد بود که تولید همچنان برای تولید کننده اقتصادی باشد و واردات نباید آسیبی به تولید وارد کند.

قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی در امور تجارت و تنظیم بازار ادامه داد: معاونت امور دام وزارت جهاد کشاورزی برنامه ریزی مناسبی برای افزایش پروار دام در کشور و تولید قرار دادی این محصول در دستور کار دارد.

واردات تا کاهش قیمت گوشت گوسفندی به ۳۱۰ هزار تومان ادامه دارد

وی اظهار داشت: در مدت ۴ تا ۵ ماه آینده تا قیمت گوشت قرمز در کشور تنظیم شود واردات ادامه خواهد داشت و بعد از این مدت نیز گوشت قرمز مورد نیاز کشور از محل تولید داخلی تامین می‌شود تا نگرانی برای محصولات پروتئینی برای مردم وجود نداشته باشد.

پیمان پاک با اشاره به قیمت مصوب گوشت‌های تنظیم بازاری گفت: در میادین میوه و تره بار هر کیلوگرم گوشت گوسفندی به صورت شقه‌ای ۲۸۲ هزار تومان و در فروشگاه‌های زنجیره‌ای هر کیلوگرم گوشت گوسفندی شقه‌ای به صورت بسته بدی شده ۳۱۶ هزار تومان عرضه می‌شود که این محصول به صورت ران، سردست و گردن با کمی تغییر به قیمت مصوب خود به فروش می‌رسد.

گوشت‌های تنظیم بازاری از کجا تامین می‌شود؟

قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: گوشت‌های وارداتی از استرالیا، کشور‌های آسیای میانه از جمله مغولستان و کنیا و بسیار با کیفیت و با نظارت‌های بهداشتی و شرعی کامل وارد می‌شود در کنار گوشت‌های وارداتی بخشی از گوشت‌های تنظیم بازاری نیز از محل تولید داخل تامین شده است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->