طرح رتبه‌بندی معلمان در دولت شهید جمهور اجرا شد آب و آبادی دو عامل اصلی مهاجرت هستند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (چهارشنبه، ۲ خرداد ماه ۱۴۰۳) | بارش باران از فردا وضعیت آب‌وهوای کشور تا اواسط تیرماه ۱۴۰۳ ۶ منبع طبیعی پروتئین برای کاهش وزن رای دیوان عدالت اداری: شکایت بازنشستگان علیه افزایش مستمری ۱۴۰۲ وارد نیست اطلاعیه مهم سازمان تامین اجتماعی درباره حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران نتایج آزمون استخدامی سازمان تامین اجتماعی اعلام شد + لینک سامانه مسافران فرودگاه مهرآباد از این مسیر‌ها استفاده کنند (۲ خرداد ۱۴۰۳) تصادف اتوبوس با تریلی در کرمانشاه یک فوتی و ۱۱ مصدوم برجا گذاشت تولد لاکچری در سومین روز خاص قرن جدید! به محض ترک قند و شکر در بدن چه اتفاقی می‌افتد؟ جزئیات تکان‌دهنده از اردوی وحشت در استخر مرگ برنامه جدید امتحانات پایه ششم و نهم اعلام شد (یکم خرداد ۱۴۰۳) نام‌گذاری بیمارستان ۲۰۴ تختخوابی نیشابور به‌نام «سیدالشهدای خدمت» انفجار مین در ارتفاعات مرزی آذربایجان غربی یک کشته و ۲ زخمی برجای گذاشت (یکم خرداد ۱۴۰۳) زلزله قدرتمند اندونزی را لرزاند (یکم خرداد ۱۴۰۳) طرح سلامت خانواده و نظام ارجاع یکی از مهمترین اقدامات شهید آیت الله رئیسی بود کشف ۱۷ کیلوگرم زعفران قاچاق توسط مرزبانان هنگ تایباد(۱ خرداد ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

آیت‌الله علم‌الهدی: باید از ظرفیت‌های درمانی مشهد حمایت ملی صورت بگیرد | مجلس، متولی گردشگری سلامت را مشخص کند

  • کد خبر: ۱۸۷۱۳۱
  • ۱۲ مهر ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۴
آیت‌الله علم‌الهدی: باید از ظرفیت‌های درمانی مشهد حمایت ملی صورت بگیرد | مجلس، متولی گردشگری سلامت را مشخص کند
نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی گفت: مجلس باید متولی حوزه گردشگری سلامت را مشخص کند. نباید گردشگران غیرایرانی به مشهدالرضا(ع) بیایند، گرفتار مشکلات شوند و با خاطره ناخوشایندی بروند، اما جریان پیگیری خبرنگاران و مردم میان وزارت گردشگری و وزارت بهداشت بلاتکلیف بماند.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی در دیدار با حسینعلی شهریاری، رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی که با حضور محمود محمدزاده شبستری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد و جمعی از مدیران حوزه بهداشت و درمان استان برگزار شد، با تأکید بر ضرورت حمایت ملی از زیرساخت‌های درمانی مشهدالرضا(ع) اظهار کرد: شاید وضعیتی که در مشهدالرضا(ع) وجود دارد، تقریباً در هیچ نقطه دیگری در کشور پیش نمی‌آید، خصوصاً با ورود بیش از ۳۰میلیون نفر زائر به‌طور سالیانه که اگر از هر ۱۰ نفر، یک نفر به خدمات پزشکی نیاز پیدا کند، نتیجه آن ورود بیش از ۳میلیون بیمار به مراکز درمانی است که پاسخگویی به آن نه در بودجه دانشگاه است و نه در اعتبار نهاد‌های بیمه‌گزار پشتیبانی می‌شود.



وی افزود: علاوه بر این، بسیاری از کسانی که به مشهد می‌آیند به بیماری‌های سخت و لاعلاجی مبتلا هستند که راهی مشهدالرضا(ع) می‌شوند تا از ظرفیت مراکز درمانی اینجا استفاده کنند. به این دو دلیل جایگاه مشهد متفاوت از سایر نقاط کشور است و باید برای توسعه زیرساخت‌های درمانی مشهدالرضا(ع) تلاش کرد. البته اینکه ما به رئیس‌جمهور و مقامات دولتی متوسل می‌شویم تا مثلاً در یک موضوع خاص مثل حمایت از پروژه ساخت یک بیمارستان یا رفع نیاز زائران دهه آخر صفر کمک کنند، حقیقت این است که این مسائل، موضوعات مقطعی نیستند و باید یک نگاه ملی برای مشهد به وجود آورد.

متولی گردشگری سلامت مشخص شود

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی با بیان اینکه متمرکزسازی ظرفیت خیّران سلامت، یک ضرورت بسیار مهم در ارتقای زیرساخت‌های درمانی استان و مشهد است، خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات مهم مشهدالرضا(ع)، تسریع پروژه ساخت شهر سلامت است، زیرا امروزه تجمع همه خدمات درمانی در برخی مناطق شهر همچون خیابان پرستار در بلوار احمدآباد مشهد است که نه‌فقط برای اهالی و ساکنان بلکه حتی برای دسترسی بسیاری از گردشگران سلامت هم مشکل ایجاد می‌کند.

وی ادامه داد: باید متولی حوزه گردشگری سلامت به‌دقت از طرف مجلس شورای اسلامی مشخص شود. این‌طور نمی‌شود که گردشگران غیرایرانی به مشهدالرضا(ع) بیایند، گرفتار مشکلات موجود شوند و با خاطره ناخوشایندی از مشهد بروند، اما جریان پیگیری خبرنگاران و مردم هم میان وزارت گردشگری و وزارت بهداشت بلاتکلیف بماند. این شهر هرچه زائر و گردشگر دارد، در اصل بر مبنای عشق مردم ایران و سایر ملت‌ها به علی ابن موسی‌الرضا(ع) است و این موضوع، اهمیت رسیدگی به موضوع را دوچندان می‌کند.

کمک ۱۵هزار میلیارد تومانی خیّران سلامت در کشور

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی هم در ابتدای این دیدار ضمن ارائه گزارشی از عملکرد این کمیسیون و مجمع خیّران سلامت گفت: جمعیت خیّران سلامت چه در دوران بحران‌ها و چه در حوزه توسعه زیرساخت‌های درمانی همواره کمک‌حال مردم و نسخه شفابخش رویداد‌های مثبت و مؤثر بوده‌اند تا جایی که فقط در دو ماه اول شیوع کرونا، بیش از ۱۶۴میلیارد تومان کمک از طرف خیّران برای تولید ماسک و ملزومات بهداشتی پیشگیری از ابتلا ارسال شد و با پایان دوره همه‌گیری کرونا هم این مشارکت‌ها ادامه داشته تا جایی که در یک سال گذشته بیش از ۱۵هزار میلیارد تومان به همت خیّران سلامت صورت گرفته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->