معاون هنری اداره تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی معرفی شد «جمعه‌بازار کتاب مشهد» در جمعه بارانی مشهد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) + تصاویر «زهرا خوشکام» همسر علی حاتمی درگذشت (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) علت مرگ بروسلی چه بود؟ نقد و بررسی فیلم سینمایی «مست عشق» در برنامه هفت (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون (جمعه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) مصطفی رحماندوست: خلق نگاه تازه از دنیای کودکان در شعر رضوی نیاز این حوزه است بر مدار نور به پیشواز میلاد هشتمین نور | افتتاح نمایشگاه خوشنویسی طلاب حوزه علمیه در آستانه میلاد حضرت رضا (ع) روایتی کافکایی از یک طنز تلخ | گفتگو درباره رمان «کمیته» رونمایی از نقاشی پرحاشیه چارلز سوم «زنانی که با گرگ‌ها دویده‌اند» ساخته امیراطهر سهیلی روی پرده سینما رفت + فیلم «زخم کاری» و «سووشون» در انتظار پخش از شبکه نمایش اگر دستت را رها کردم روایت‌های دیده نشده از زائران امام رضا (ع) «حماسه» جاری در ادبیات «پرونده مختارنامه» در نمایشگاه کتاب استقبال از «مکس دیوانه» در جشنواره کن
سرخط خبرها

محمدباقر کلاهی‌اهری، شاعر سرشناس مشهدی، برگزیده جشنواره شعر فجر شد

  • کد خبر: ۲۰۹۵۳۸
  • ۱۲ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۱
محمدباقر کلاهی‌اهری، شاعر سرشناس مشهدی، برگزیده جشنواره شعر فجر شد
محمدباقر کلاهی‌اهری، شاعر سرشناس مشهدی، برگزیده بخش نیمایی هجدهمین شعر فجر شد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدباقر کلاهی‌اهری که با کتاب «خداخیرت دهد ای زیباروی» در هجدهمین جشنواره شعر فجر شرکت کرده بود در بخش نیمایی این رویداد به عنوان برگزیده اصلی انتخاب شد.

محمدباقر کلاهی‌اهری، شاعر سرشناس مشهدی، برگزیده جشنواره شعر فجر شد

کلاهی‌اهری، شاعر نوگرا و صاحب‌سبک است. او در این سال‌ها با زبانی مستقل و مستحکم شعرهایش را سروده است. آنچه بیشتر از همه در آثار وی متجلی بوده آینه‌ای در برابر زندگی او با تمام فراز و فرودهایش بوده است.

این شاعر متولد ۱۳۲۹ است و اولین مجموعه شعر خود را با نام «برفراز چار عناصر» در سال ۱۳۵۶ روانه بازار کرد. او در این سال‌ها هر چند که در قالب کلاسیک هم آثار فراوانی داشته، به شعر سپید نیز پایبند بوده است.

«باغی در منقار بلبلی»، «از نو تازه شویم»، «گزیده‌ ادبیات معاصر»، «کاش»، «دامنه‌های پری‌آباد» و «خدا خیرت دهد ای زیباروی» برخی از آثار این شاعر بنام مشهدی هستند.

شعری از مجموعه «ای زیبارو خدا خیرت دهد» بخوانید:

یا در جنگل زندگی می‌کنم

یا در جهان خود

در میان ترس‌هایی که از  برگ درخت‌ها

انبوه‌تر است.

اگر من آدمی به غیر خود ندیده بودم

از چه کسی می‌ترسیدم؟

اگر آدم، آدم را نمی‌ترساند

آدم از که می‌ترسد پس؟

آیا ما آدم‌هایی هستیم که از دیدن سایه‌ها می‌ترسیم؟

یا سایه‌هایی هستیم که می‌گریزیم

چون آدم‌هایی که هم را دیده‌اند

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->