شهید جمهور شرکت نیشکر هفت تپه را احیا کرد تولید تخم مرغ به یک میلیون و ۴۰۰ هزار تن می‌رسد حدود ۴.۴ تن شمش طلا طی ۲۸ حراج حضوری در مرکز مبادله مورد معامله قرار گرفت یارانه کالابرگ در خرداد ۱۴۰۳ هم واریز می‌شود قیمت طلا، دلار، سکه و ارز دیجیتال در بازار امروز (پنجشنبه، ۳/۳/ ۱۴۰۳) ثبت تولید ۴۵ هزار و ۹۱۶ خودرو در فروردین ماه سیاست‌های انقباضی کاهش تولید را در پی دارد نرخ طلا در بازار امروز مشهد (۲خرداد۱۴۰۳) از دستاورد‌های سیدالشهدای خدمت؛ یارانه نقدی ۴ برابر شد همسان‌سازی حقوق بازنشستگان از تاریخ اجرای قانون انجام خواهد شد واردات در ازای صادرات غیرکشاورزی اجرا می‌شود بازار مشهد التهابی ندارد ۷۱ کیلوگرم شمش طلا فروخته شد (۱ خرداد ۱۴۰۳) دستاورد‌های آیت‌ا... رئیسی برای اقتصاد ایران اصلاح زیرساخت‌های اقتصادی در دولت سیزدهم آپارتمان‌های ۸۵ متری را در منطقه ایثارگران مشهد پیدا کنید (۱ خرداد ۱۴۰۳) صنعت بیمه در فروردین سال جاری ۸.۹ همت خسارت پرداخت کرده است جریمه سنگین در انتظار بانک‌های متخلف در پرداخت تسهیلات مسکن واکنش بورس به خبر شهادت رئیس جمهور چه بود؟ | گزارش وضعیت بازار سهام ( یکم خرداد ۱۴۰۳) حباب سکه پس از شهادت رئیس‌جمهور افزایش یافت + علت (یکم خرداد ۱۴۰۳) قیمت طلا و سکه در بازار امروز مشهد (یکم خرداد ۱۴۰۳) قیمت کارخانه‌ای محصولات سایپا اعلام شد + جدول صادرات ۹۰ درصد طلای سرخ از ایران است | سهم پایین زعفران ایران از تجارت دنیا نحوه صدور و نقد کردن چک‌های بانکی تغییر کرد
سرخط خبرها

چرا با وجود رتبه نخست خراسان‌رضوی در تولید گوشت قرمز، قیمت آن در استان بالاست؟

  • کد خبر: ۲۱۲۲۴۱
  • ۲۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۷
چرا با وجود رتبه نخست خراسان‌رضوی در تولید گوشت قرمز، قیمت آن در استان بالاست؟
رئیس سازمان جهادکشاورزی خراسان‌رضوی گفت: استان خراسان‌رضوی رتبه اول تولید گوشت قرمز در کشور است و روزانه هزار راس دام و حدود ۳۰ هزار تن گوشت قرمز گرم و منجمد میزان صادرات دام از استان ما به سایر استان‌های کشور است.

غلامرضا قنبری در گفت‌وگو با شهرآرانیوز اظهار کرد: ما در استان مشکلی در تامین گوشت قرمز نداریم. مشکل اصلی قیمت گوشت قرمز، بالا بودن قیمت آن در کل کشور است. در واقع علاوه بر افزایش قیمت تمام شده گوشت قرمز، میزان تولید در سطح کشور نیز کاهش پیدا کرده است. به همین دلیل بخشی از تولیدات گوشت قرمز استان به استان‌های دیگر صادر می‌شود. از طرفی برای کنترل قیمت آن در استان، مجبور به واردات گوشت قرمز از کشور‌هایی نظیر روسیه هستیم.

وی ادامه داد: در حال حاضر گوشت منجمد و گوشت گرم به طور متوسط روزانه ۳۰ تا ۴۰ تن در سطح شهر مشهد از طریق فروشگاه‌های زنجیره‌ای و تعاونی‌های مصرف عرضه می‌شود. روزانه همین مقدار به استان واردات گوشت قرمز نیز داریم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی افزود: همچنین واردات دام زنده از افغانستان و سیستان و بلوچستان داریم که در روز‌های اخیر ۳۰۰ راس دام زنده از افغانستان وارد استان شد و در استان کشتار شده و با هدف کنترل قیمت‌ها در سطح فروشگاه‌های استان عرضه می‌شود.

قیمت مرغ و گوشت عرضه شده در بازار چه تناسبی با قیمت تمام شده واحد‌های تولیدی دارد؟

وی گفت: قیمتی که در تنظیم بازار استان توسط معاونت اقتصادی استانداری راهبری می‌شود، قیمتی است که تمامی ذی‌نفعان در آن درنظر گرفته می‌شود. در جلسات تنظیم بازار استان، قیمت‌ها آنالیز شده و سپس قیمت‌ها در سطح بازار توسط بازرسان جهادکشاورزی، تعزیرات، اتاق اصناف و بسیج اصناف نظارت، راهبری و کنترل می‌شود.

قنبری خاطرنشان کرد: هر چند قیمت گوشت قرمز، مرغ و تخم‌مرغ افزایش پیدا کرده، اما از طرف دیگر قدرت خرید مردم نیز کاهش پیدا کرده است. در مدت ۷، ۸ ماه گذشته قیمت عرضه این محصولات در استان خراسان‌رضوی، از میانگین قیمت عرضه در سطح کشور به ویژه در کلانشهر‌ها مثل تهران و اصفهان نیز کمتر بوده اما کاهش قدرت خرید مردم روی سرانه مصرف نیز تاثیر خود را گذاشته است.

وی اظهار کرد: قیمت دام زنده در سطح واحد‌های تولیدی دام زنده آنالیز شده و به قیمت هر کیلو حدود ۲۳۰ تا ۲۳۵ هزار تومان رسیده‌ایم. اما قیمت گوشت تا عرضه به بازار با توجه به مراحل فرآوری، بسته‌بندی و ... کمی تغییر می‌کند. مردم ممکن است تصور کنند که قیمت‌ها افزایش یافته در صورتی که قیمت تمام شده افزایش یافته است.

آیا صادرات گوشت قرمز به دیگر استان‌ها برای تامین غذایی آینده برای استان نگرانی ایجاد نمی‌کند؟

وی بیان کرد: از ابتدای امسال تاکنون نهاده یارانه‌ای مدت‌دار برای بیش از ۳۰۰ هزار راس دام سبک در اختیار دامداران استان قرار گرفت. علاوه بر آن برای تولید حدود ۵۰ هزار راس با عشایر استان عقد قرارداد داشتیم تا بتوانیم تامین گوشت قرمز پس از عید نوروز را نیز داشته باشیم؛ بنابراین از این منظر نگرانی بابت کمبود تولید گوشت قرمز در استان وجود ندارد.

رئیس سازمان جهادکشاورزی خراسان‌رضوی تصریح کرد: اگر قیمت گوشت در استان‌های دیگر افزایش پیدا کند و در استان ما قیمت کم باشد، روند خروج گوشت به صورت قاچاق یا اشکال دیگر از استان شدت می‌گیرد چراکه برخی برای کسب سود بیشتر گوشت را از استان خارج خواهند کرد. در صورت وقوع این اتفاق، مقدار گوشت در استان به شدت کاهش پیدا می‌کند و قیمت آن در استان نیز رو به افزایش گذاشته می‌شود. به همین دلیل با وجود جایگاه اول خراسان رضوی در تولید گوشت، نمی‌توانیم قیمت گوشت را زیاد پایین نگه داریم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->