آیا مدارس قم فردا سه شنبه (۱ خرداد ۱۴۰۳) تعطیل است؟ کارنامه زیست‌محیطی شهید سید ابراهیم رئیسی چند توصیه مهم برای خواب آرام شبانه هشدار سازمان هواشناسی درباره وقوع سیل در ۱۵ استان کشور (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) از بایدها و نبایدهای زالودرمانی چه می‎‌دانید؟ نرخ باروری و موالید در کشور روند کاهشی دارد اهدای اعضای ۱۴۷ بیمار مرگ مغزی در غرب خراسان امتحانات دانش آموزان تا پایان هفته لغو شد (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) فرونشست خودرو خاور در خیابان بابانظر مشهد+ تصویر (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳)‌ چرا خانواده‌ها با اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی مخالفت می‌کنند؟ سوءاستفاده از پروفایل افراد چه مجازاتی دارد؟ علت علمی بارش‌های شدید بهار امسال در مشهد و کشور چه بود؟ بازنشر گفتگوی شهرآرانیوز با سیدمحمدتقی میرحافظ، معلم کلاس اول رئیس جمهور | آقای معلم! «سید ابراهیم» هم به دانش‌آموزان شهیدت اضافه شد کلاهبرداری میلیاردی با صدای زنانه اجتماع دانشگاهیان مشهد در پی شهادت آیت الله رئیسی برگزار شد + ویدئو (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) ویدئو | تصاویر جدید تلویزیون ترکیه از محل سقوط بالگرد حامل رئیس جمهور ایران و هیئت همراه هلاکت شرورِ مسلح و شهادت مأموران پلیس تهران بزرگ + تصاویر شهدا و فیلم
سرخط خبرها

بزرگترین مار جهان با سری به اندازه سر انسان کشف شد + فیلم

  • کد خبر: ۲۱۳۵۹۱
  • ۰۵ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۶:۲۹
بزرگترین مار جهان با سری به اندازه سر انسان کشف شد + فیلم
بزرگترین مار جهان در حال که در اعماق جنگل‌های آمازون در کمین بود دیده شد. این ابر مار سه برابر وزن انسان وزن دارد و با ۱۳ متر طول، سرش به اندازه سر انسان است. قطر این مار به اندازه لاستیک ماشین است.

به گزارش شهرآرانیوز بزرگترین مار جهان در حال که در اعماق جنگل‌های آمازون در کمین بود دیده شد. این جانور ۲۰۰ کیلوگرم وزن دارد و با ۱۳ متر طول، سری به اندازه سر انسان دارد. این ابر مار توسط یک فیلم‌بردار در اعماق آب ثبت شد.

این آناکوندای سبز شمالی توسط پروفسور فریک ونک مجری تلوزیون، در یکی از دورافتاده‌ترین نقاط برزیل پیدا شد. این مار بسیار بزرگ‌تر از بزرگ‌ترین گونه شناخته شده قبلی، یعنی پیتون مشبک که به طور متوسط ۱۰ متر طول دارد است.

بر اساس گفته‌های پروفسور که در کنار این مار عظیم شنا کرده است، ظاهرا او به همراه ۱۴ دانشمند دیگر از ۹ کشور کشف کردند که بزرگ‌ترین گونه مار جهان آناکوندای سبز است. این مار‌های عظیم ظاهرا در دو گروه متفاوت هستند، آناکوندای سبز رنگی که در شمال آمریکای جنوبی یافت می‌شود، در ونزوئلا، سورینام و گویان فرانسه نیز دیده می‌شود، ظاهرا به یک گونه متفاوت دیگر تعلق دارد.

شاید در نگاه اول این دو یکسان بنظر برسند، اما تفاوت ژنتیکی بین این دو ۵.۵ درصد است و این درصد بسیار زیاد است. برای این که متوجه این تفاوت شوید باید بدانید که انسان‌ها و شامپانزه‌ها تنها ۲ درصد تفاوت ژنتیکی دارند؛ بنابراین این گونه جدید آناکوندای سبز شمالی «eunectes akayima» نام گرفته است.

البته گفته می‌شود که منظقه آمازون تحت فشار شدید آب و هوایی و جنگل‌زدایی است؛ تا کنون بیش از یک پنجم آمازون از بین رفته است و این مساحت چیزی حدود ۳۰ برابر مساحت هلند است، بقای این مار‌های غول‌پیکر نیز به طور جدایی ناپذیری وابسته به زیستگاه طبیعی آن‌ها است. این مار‌های شمالی که زیستگاه محدودتری نسبت به سایر گونه‌ها دارند، دامنه کمتری نسبت به جنوب دارند و این به این معنا است که از سایر گونه‌ها بسیار آسیب‌پذیرتر هستند.

دانمشندان برای اولین بار پیش از ۱۵ سال پیش متوجه شدند که بیش از یک گونه آناکوندای سبز وجود دارد. این پژوهش یک پژوهش کاملا بین‌المللی با حضور دانشمندانی از نقاط مختلف جهان انجام شد و پس از سال‌ها مطالعه، پنین نتیجه‌ای این سوال را در ذهن ایجاد می‌کند که چند گونه دیگر وجود دارد که دانشمندان از آن‌ها بی‌خبر هستند.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->