هشدار قرمز یک پزشک| ساده‌انگاری نسبت به سقط جنین حتی در بین خانواده‌های متدین دختری که با بیماری‌ نادرش رفاقت می‌کند هزینه درمان ناباروری در ایران کمتر از سایر کشورها فرزندان سوم و چهارم ۶۵ درصد از سقط جنین‌های خراسان رضوی هستند آیا لایحه «ارتقای امنیت زنان» فمنیستی است؟ زنان به چند ساعت خواب نیاز دارند؟ صدور رأی بی‌سابقه به‌نفع بانوان ایرانی توزیع بسته های بهداشتی دوران بلوغ بین دختران دانش آموز در خراسان رضوی از تولیدات هنرمندان درباره جوانی جمعیت حمایت می‌شود برنامه‌های دهه کرامت با گلباران حرم مطهر امام رضا (ع) در مشهد آغاز می‌شود روایت یک بانوی نخبه از تجربه زندگی با چادر در آمریکا و ژاپن تست آمینوسنتز در دوره بارداری و هزینه بالای آن چطور می‌توان از سحر و جادو در امان ماند؟ باید و نبایدهای تعامل با کودکان چاق انتشار جزئیات جدید از پرونده دزدیده شدن دختر ۴ ساله کلاله‌ای معصومه شکوری، ناظر داوری فینال لیگ قهرمانان زنان آسیا ماجرای مخفیانه زنان یک روستا که سوژه شد نگاهی به زندگی و خدمات مادر علم زنان و مامایی ایران ویدئو | فراخوان ثبت نام بیمه اجتماعی رایگان ویژه مادران صادر شد + لینک ثبت نام
سرخط خبرها
چاقی می‌تواند سلامت روان زنان را مختل کند

چاقی می‌تواند سلامت روان زنان را مختل کند

  • کد خبر: ۲۱۸۰۲۵
  • ۲۸ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۶
کارشناسان می‌گویند وزن بدن می‌تواند با مسائل مربوط به سلامت روان مانند افسردگی مرتبط باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، محققان گزارش می‌دهند که افراد چاق، مستقل از عوامل سبک زندگی و بیماری، بیشتر در معرض ابتلاء به افسردگی و احساس ضعف نسبت به افراد غیرچاق هستند.

محققان اضافه کردند که ارتباط بین چاقی و افسردگی در زنان قوی‌تر از مردان است.

محققان دانشگاه کالج کورک در ایرلند در مطالعه خود، سوابق پزشکی ۱۸۲۱ مرد و زن بین ۴۶ تا ۷۳ سال را که به طور تصادفی از یک مرکز مراقبت اولیه بزرگ انتخاب شده بودند، بررسی کردند.

آنها به بررسی رابطه بین نمرات سلامت روان و چاقی با استفاده از شاخص توده بدنی (BMI) و نسبت دور کمر به قد پرداختند و در عین حال عوامل سبک زندگی و شرایط بیمار را بررسی کردند.

دانشمندان از مقیاس ۲۰ موردی مرکز مطالعات اپیدمیولوژیک افسردگی و پنج شاخص آرامش روانی سازمان جهانی بهداشت استفاده کردند.

قبل از شروع مطالعه، شرکت‌کنندگان نمونه‌های خونی برای گلوکز ناشتا و هموگلوبین گلیکوزیله ارائه کردند. محققان قد، وزن و دور کمر و همچنین محاسبه BMI را اندازه گیری کردند.

در یافته‌های خود، محققان گزارش دادند که شاخص توده بدنی و نسبت دور کمر به قد که نشانه چاقی است، با افزایش افسردگی و کاهش آرامش روانی مرتبط است.

آنها افزودند که رابطه بین چاقی و افسردگی در زنان به طور قابل توجهی بیشتر از مردان است.

آنها گفتند چاقی با عوامل اجتماعی و جسمانی نیز مرتبط است. به عنوان مثال، وزن اضافی می‌تواند باعث تعصب، تبعیض و انگ اجتماعی شود. همچنین می‌تواند منجر به علائم فیزیکی مانند درد مفاصل، کمردرد و فیبرومیالژیا شود.

کارشناسان می‌گویند این اثرات اجتماعی و فیزیکی چاقی می‌تواند منجر به علائم افسردگی شود.

محققان پیشنهاد کردند که مداخلات هدفمند برای کاهش افسردگی باید شامل مدیریت بهتر وزن در سطح جمعیت باشد.

به گفته محققان، روان درمانی مانند درمان شناختی رفتاری نشان داده است که یک رویکرد مؤثر برای افسردگی و وزن است.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.