راهداری خراسان رضوی ۱۲ نقطه پرحادثه جاده‌ای را ایمن‌سازی کرد فراخوان پلیس برای تعویض پلاک‌های سوخته و دارای نقص هواشناسی: بارش‌ها تا جمعه تشدید می‌شود | سامانه بارشی جدید از فردا وارد کشور می‌شود (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) سقوط هولناک بنر تبلیغاتی در هند | ۳ نفر کشته و ۵۲ تَن زخمی شدند + فیلم دستگیری ۲ متهم به ۲۱ فقره موبایل قاپی در مشهد شکایت ۱۰هزار نفر از شرکت فایزر برای تولید داروی سرطان‌زا از رنجی که می‌برند | نگاهی به خشونت‌های مغفول مانده علیه مردان تخصیص اعتبار به راه‌آهن زاهدان-مشهد به ۲ هزار میلیارد تومان می‌رسد دستور اژه‌ای برای پرونده «فولاد مبارکه» و «چای دبش» تخم هندوانه سرشار از خواص دوران بارداری نباید سبب نادیده گرفتن علائم هشدار بیماری‌ها در مادر شود تایید تعطیلی بیمارستان مهرگان مشهد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) حدود ۴۲ درصد علل مرگ و میر ناشی از سرطان‌های سیستم زنانه، مربوط به سرطان تخمدان است همه چیز درباره ویروس کرونا جدید سال ۱۴۰۳ با نام «فلیرت» سفر زوج استرالیایی با خودروی ۱۰۰ ساله به ایران آغاز عملیات بازگشت زائران خراسانی از اول تیرماه خواهد بود اعترافات پسر هفده‌ساله مشهدی که از سر خشم و غرور آدم کشت + عکس نحوه محاسبه حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی | حق عائله‌مندی به همسر و فرزندانی که تحت تکفل بازنشسته هستند تعلق می‌گیرد علت مرگ «ریشا» شیر باغ وحش مشهد مشخص شد | بیانیه مشترک دامپزشکی و محیط زیست خراسان رضوی
سرخط خبرها

خورش مرجو، خوراکی دلپذیر برای وعده سحری است

  • کد خبر: ۱۰۴۲۵۶
  • ۲۷ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۰
خورش مرجو، خوراکی دلپذیر برای وعده سحری است
مرجو خورش یکی از خورشت‌های سنتی ایرانی است که شبیه به قیمه می‌باشد با این تفاوت که بجای لپه از عدس در تهیه این خورشت استفاده می‌شود و به دلخواه می‌توانید رب بزنید و با گوشت خورشتی یا مرغ و یا به صورت گیاهی این خورشت را تهیه کنید.

مقدم | شهرآرانیوز؛ خورش‌ها جزو غذا‌های اصلی سفره ایرانی‌ها هستند با تنوعی بسیار زیاد که متناسب با ذائقه مردم هر منطقه از رنگ و لعاب و طعم و مواد خاصی در تهیه آن‌ها استفاده می‌شود. خورش مرجو یا عدس یکی از همین خوراک‌های خوشمزه است که بیشتر آن را با نام شهر طالقان می‌شناسیم. این خورش لذیذ منبع غنی از پروتئین، پتاسیم، فیبر، ویتامین‌ها و موادمعدنی است و برای درمان کم‌خونی و کاهش فشارخون بسیار مناسب است.

مناسب برای: ۴ نفر

زمان تهیه: ۴۵ دقیقه

مواد لازم برای تهیه خورش مرجو:

سیب‌زمینی: یک عدد
آلو بخارا: ۱۰ عدد
عدس: یک پیمانه
گوشت گوسفندی: ۴۰۰ گرم
پیاز:دو عدد
رب گوجه‌فرنگی: به میزان لازم
نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین: به میزان لازم
زعفران: به میزان لازم
آب‌غوره: به میزان لازم

روش تهیه خورش مرجو:

-مقداری روغن داخل قابلمه‌ای بریزید و اجازه بدهید کمی داغ شود. حالا پیاز‌هایی را که نگینی خرد کرده‌اید داخل روغن بریزید و تفت بدهید تا پیاز سبک و شفاف شود.

-مقداری زردچوبه به پیازداغ اضافه کنید و کمی تفت بدهید تا زردچوبه رنگ باز کند.

-گوشت‌هایی را که مکعبی خرد کرده‌اید به پیازداغ اضافه کنید و قدری دیگر تفت بدهید تا گوشت تغییر رنگ دهد.

-رب گوجه‌فرنگی را به گوشت و پیازداغ اضافه کنید و سرتفت دیگری بدهید تا رب رنگ باز کند و طعم خامی آن گرفته شود.

-مقداری آب به مواد اضافه و حرارت شعله را ملایم کنید تا گوشت بپزد.

-گوشت که نیم‌پز شد، آلو‌ها و عدس را که از قبل خیس کرده‌اید، به بقیه مواد اضافه کنید.

-سیب‌زمینی‌ها را نگینی درشت خرد و همراه با نمک، فلفل و دارچین به غذا اضافه کنید و اجازه بدهید خورش کمی دیگر بپزد.

-در مرحله پایانی پخت، آب‌غوره و زعفران دم‌کرده را اضافه کنید و بگذارید خورش خوب جا بیفتد.

خوراکی دلپذیر برای وعده سحری | خورش مرجو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->