چگونه مصرف برق یخچال فریزر را کاهش دهیم؟ آیا نوزادان می‌توانند ماست بخورند؟ چرا بانوان معلمی را ترجیح می‌دهند؟ نگهداری برنج پخته در یخچال | برنج پخته چند روز در یخچال می‌ماند؟ دبیر سندیکای تولیدکنندگان مکمل ایران: مکمل خارجی و وارداتی نداریم | روش‌های تشخیص مکمل اصل از تقلبی  برخورد قانونی با معلم‌بلاگر‌ها در مدارس دولتی و غیردولتی اگر شانه‌ها و کتفتان جوش می‌زند، بخوانید یک تونر طبیعی که برای درمان آکنه معجزه می‌کند در چه مواردی نباید از بوتاکس برای رفع چین‌وچروک صورت استفاده کرد؟ اعزام ۵۱۳ زائر حج عمره به سرزمین وحی از فرودگاه مشهد یک روش ساده برای از بین بردن سیاهی زیر چشم ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور | آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها اعلام شد آیا زالودرمانی در علم پزشکی مورد تایید است؟ پدیده مد و مدگرایی خوب است یا بد؟ مدیریت اقتصادی خانواده چطور امکانپذیر است؟ هر کدملی یک مراقب سلامت دارد | پوشش ۵۵ میلیون نفری پزشک خانواده + جزئیات عربستان سعودی: زائران حج فقط با کارت هوشمند می‌توانند وارد مکه شوند پیش‌بینی هواشناسی خراسان‌رضوی و مشهد (۱۶ اردیبهشت ١۴٠٣) | تداوم بارش باران تا پایان هفته آیا تمدیدنکردن گواهینامه، مانع پرداخت خسارت بیمه می‌شود؟
سرخط خبرها

سازمان بهداشت جهانی: بیش از ۷۵۰ مورد آبله میمون در کشور‌های غربی شناسایی شد

  • کد خبر: ۱۱۱۳۲۷
  • ۱۶ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۴
سازمان بهداشت جهانی: بیش از ۷۵۰ مورد آبله میمون در کشور‌های غربی شناسایی شد
سازمان بهداشت جهانی تعداد موارد تایید شده تا به حال آبله میمون را ۷۸۰ مورد دانست که عمدتا از کشور‌های غربی گزارش شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، به‌نقل از روزنامه "تاگس شاو" آلمان، براساس گزارش سازمان بهداشت جهانی، تا به حال بیش از ۷۵۰ مورد آبله میمون در اکثر کشور‌های غربی شناخته شده است.

بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت (WHO)، تعداد موارد تایید شده آبله میمون از ۱۳ ماه می‌تا دوم ژوئن به ۷۸۰ مورد رسیده که عمدتا از ۲۷ کشور غربی گزارش شده است.

بر اساس اطلاعات سازمان بهداشت جهانی، مردانی که با مردان دیگر رابطه جنسی دارند، عمدتاً، اما نه منحصرا، تحت تأثیر این بیماری عفونی قرار می‌گیرند. اکثر موارد (۶۸۸ مورد) از کشور‌های اروپایی گزارش شده است.

انستیتو رابرت کخ آلمان (RKI) اخیراً ۶۵ مورد آبله میمون از ۹ ایالت فدرال آلمان را گزارش کرده است. در بیانیه این سازمان مهم بهداشتی در آلمان آمده است: تا آنجا که مشخص است، بیشتر مبتلایان به صورت جدی مبتلا نمی‌شوند. موارد بیشتری قابل انتظار است، اما با توجه به دانش فعلی، خطر برای عموم مردم را می‌توان کم ارزیابی کرد.

سازمان بهداشت جهانی همچنان خطر جهانی آبله میمون را به عنوان "متوسط" طبقه بندی می‌کند. با این حال اعلام کرد: در صورتی که این ویروس بتواند به یک پاتوژن شایع انسانی در کشور‌های غیر بومی تبدیل شود، ممکن است خطر بالایی برای سلامت عمومی ایجاد شود.

آبله میمون در مقایسه با آبله که از سال ۱۹۸۰ ریشه کن شده است، بیماری با شدت کمتری محسوب می‌شود. عامل بیماری زا عمدتاً از طریق تماس نزدیک از فردی به فرد دیگر منتقل می‌شود. علائم معمولاً در عرض چند هفته خود به خود از بین می‌روند، اما می‌توانند منجر به عوارض پزشکی و در موارد بسیار نادر، مرگ در برخی افراد شوند.

بر اساس اطلاعات سازمان بهداشت جهانی، هیچ مورد مرگ و میر در کشور‌های غربی بر اثر ابتلا به این بیماری ثبت نشده است، اما در مجموع ۶۶ نفر در پنج کشور آفریقایی در سال جاری بر اثر آبله میمون جان خود را از دست داده‌اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->