تولد لاکچری در سومین روز خاص قرن جدید! جزئیات تکان‌دهنده از اردوی وحشت در استخر مرگ برنامه جدید امتحانات پایه ششم و نهم اعلام شد (یکم خرداد ۱۴۰۳) نام‌گذاری بیمارستان ۲۰۴ تختخوابی نیشابور به‌نام «سیدالشهدای خدمت» انفجار مین در ارتفاعات مرزی آذربایجان غربی یک کشته و ۲ زخمی برجای گذاشت (یکم خرداد ۱۴۰۳) زلزله قدرتمند اندونزی را لرزاند (یکم خرداد ۱۴۰۳) طرح سلامت خانواده و نظام ارجاع یکی از مهمترین اقدامات شهید آیت الله رئیسی بود کشف ۱۷ کیلوگرم زعفران قاچاق توسط مرزبانان هنگ تایباد(۱ خرداد ۱۴۰۳) قطار فوق‌العاده مشهد برای مراسم تشییع رئیس‌جمهور از مهاجرت ۱۰ هزار پزشک تا توزیع نابرابر پزشکان متخصص در کشور  برنامه جدید امتحانات نهایی دانش‌آموزان اعلام شد ممنوعیت‌های تردد ویژه مراسم تشییع پیکر رئیس جمهوری در مشهد اعلام شد تشکیل پرونده قضایی برای منتشرکنندگان مصادیق توهین‌آمیز درخصوص سانحه بالگرد حامل رئیس‌جمهور پیش‌بینی هواشناسی مشهد برای روز پنجشنبه (٣ خرداد ١۴٠٣) هم‌زمان با مراسم تشییع و تدفین رئیس‌جمهور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (سه‌شنبه، یکم خرداد ١۴٠٣) | آغاز بارش‌های پراکنده باران در استان آسیب‌هایی جدی که روغن مصرف شده به مغز می‌زند
سرخط خبرها

سالانه ۲۵۸ تن گوشت شترمرغ در تایباد تولید می‌شود

  • کد خبر: ۱۱۸۸۷
  • ۲۴ آذر ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۱
سالانه ۲۵۸ تن گوشت شترمرغ در تایباد تولید می‌شود
مدیر جهادکشاورزی تایباد گفت: این شهرستان با تولید سالانه ۲۵۸ تن گوشت شترمرغ یکی از مناطق پیشرو در پرورش و تولید این محصول در استان خراسان رضوی است.
به گزارش شهرآرانیوز، محمد میری اظهار کرد: سال گذشته ۳۱۰۰ قطعه شترمرغ در تایباد پرورش یافته که امسال با افزایش ۲۵ درصدی به حدود ۴۰۰۰ قطعه رسیده است.

وی ادامه داد: این شهرستان با وجود ۶ فارم صنعتی و ۱۰۰ واحد پرورش شترمرغ در دو نوع پرواری و مولد فعالیت دارد و زمینه اشتغال مستقیم برای ۲۰۰ نفر را فراهم کرده است.

میری مطرح کرد: اکنون صدور ۱۱ پروانه صنعتی دیگر دردست اقدام و ۴۰ میلیارد ریال تسهیلات نیز برای احداث و توسعه سایت پرورش شترمرغ به متقاضیان درحال پرداخت است.

مدیر جهادکشاورزی تایباد افزود: ۷۰ درصد پرورش شترمرغ در تایباد در بخش میان ولایت این شهرستان انجام می‌شود.

وی ظرفیت شهرستان در پرورش شترمرغ را ۸۶۰۶  قطعه اعلام کرد و گفت: یکی از مشکلات اساسی در عدم تکمیل زنجیره تولید این‌گونه جانوری، نبود کشتارگاه مخصوص و صنایع بسته‌بندی است.

میری عنوان کرد: با این وجود شترمرغ به صورت زنده به استان‌های دیگر فروخته می‌شود که اگر با توجه به هم‌مرزبودن با افغانستان از کشتارگاه مخصوص بهره‌مند شویم صادرات این محصول بسیار مطلوب خواهد بود.

مدیر جهادکشاورزی تایباد افزود: پرورش این‌گونه جانوری نسبت به مرغ گوشتی با توجه به اینکه مقاومت بیشتری با شرایط نامساعد آب و هوایی و بیماری‌های طیور دارد، بسیار کم هزینه‌تر است.

وی اظهار کرد: با تمام خواصی که گوشت شترمرغ نسبت به گوشت قرمز دارد در میان مردم این شهرستان مورد استقبال واقع نشده و تنها ۵ درصد گوشت تولیدی در شهرستان استفاده می‌شود و بقیه به بازار مشهد و استان‌های تهران، اصفهان، البرز و یزد صادر می‌شود.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->