تصادف اتوبوس با تریلی در کرمانشاه یک فوتی و ۱۱ مصدوم برجا گذاشت تولد لاکچری در سومین روز خاص قرن جدید! جزئیات تکان‌دهنده از اردوی وحشت در استخر مرگ برنامه جدید امتحانات پایه ششم و نهم اعلام شد (یکم خرداد ۱۴۰۳) نام‌گذاری بیمارستان ۲۰۴ تختخوابی نیشابور به‌نام «سیدالشهدای خدمت» انفجار مین در ارتفاعات مرزی آذربایجان غربی یک کشته و ۲ زخمی برجای گذاشت (یکم خرداد ۱۴۰۳) زلزله قدرتمند اندونزی را لرزاند (یکم خرداد ۱۴۰۳) طرح سلامت خانواده و نظام ارجاع یکی از مهمترین اقدامات شهید آیت الله رئیسی بود کشف ۱۷ کیلوگرم زعفران قاچاق توسط مرزبانان هنگ تایباد(۱ خرداد ۱۴۰۳) قطار فوق‌العاده مشهد برای مراسم تشییع رئیس‌جمهور از مهاجرت ۱۰ هزار پزشک تا توزیع نابرابر پزشکان متخصص در کشور  برنامه جدید امتحانات نهایی دانش‌آموزان اعلام شد ممنوعیت‌های تردد ویژه مراسم تشییع پیکر رئیس جمهوری در مشهد اعلام شد تشکیل پرونده قضایی برای منتشرکنندگان مصادیق توهین‌آمیز درخصوص سانحه بالگرد حامل رئیس‌جمهور پیش‌بینی هواشناسی مشهد برای روز پنجشنبه (٣ خرداد ١۴٠٣) هم‌زمان با مراسم تشییع و تدفین رئیس‌جمهور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (سه‌شنبه، یکم خرداد ١۴٠٣) | آغاز بارش‌های پراکنده باران در استان
سرخط خبرها

تاثیر کاهش دمای بدن بر افزایش امید به زندگی

  • کد خبر: ۱۵۷۶۰۷
  • ۱۷ فروردين ۱۴۰۲ - ۲۰:۳۰
تاثیر کاهش دمای بدن بر افزایش امید به زندگی
سرما، یک مکانیسم پاکسازی سلولی را فعال می‌کند که منجر به تجزیه تجمعات پروتئینی مضر مسئول بیماری‌های مختلف مرتبط با پیری، می‌شود تحقیقات نشان داد که کاهش دمای بدن، به طور قابل توجهی امید به زندگی را افزایش می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، اکنون، محققان دانشگاه کلن، دو مدل را توسعه داده اند که حامل ژن‌های دو بیماری تخریب کننده عصبی، یعنی اسکلروز جانبی آمیوتروفیک (ALS) و بیماری هانتینگتون هستند، که معمولاً در سنین بالا رخ می‌دهند.

هر دو این بیماری‌ها با تجمع رسوبات پروتئینی مضر در بدن مرتبط هستند. در هر دو ارگانیسم مدل، سرما، منجر به حذف توده‌های پروتئین شد و بنابراین از تجمع پروتئین که در هر دو بیماری ALS و هانتینگتون، آسیب زا است، جلوگیری کرد.

به طور دقیق تر، دانشمندان تأثیر سرما را بر فعالیت پروتئازوم ها، مکانیسم سلولی که پروتئین‌های آسیب دیده را از سلول‌ها حذف می‌کند، بررسی کردند. نتایج این تحقیق، نشان داده اند که فعال کننده پروتئازوم PA۲۸γ/PSME۳ نقایص ناشی از پیری را در سلول‌های انسانی کاهش می‌دهد.

بنا بر اعلام سینا پرس ، جالب توجه است، محققان در مطالعات پیشین گزارش داده بودند که دمای بدن انسان از زمان انقلاب صنعتی به طور پیوسته ۰.۰۳ درجه سانتیگراد در هر دهه کاهش یافته است که این موضوع، نشان دهنده ارتباط احتمالی دمای بدن با افزایش تدریجی امید به زندگی انسان در ۱۶۰ سال گذشته است.

دانشمندان گفتند: افزایش سن، یک عامل خطر اصلی برای چندین بیماری عصبی مرتبط با تجمع پروتئین، از جمله آلزایمر، پارکینسون، هانتینگتون و ALS. محسوب می‌شود.

نتایج ما ممکن است در سایر بیماری‌های عصبی مرتبط با سن و همچنین سایر گونه‌های حیوانی نیز صدق کنند.

یک یافته کلیدی این مطالعه، این بود که فعالیت پروتئازوم را می‌توان با بیان ژنتیکی فعال کننده نیز افزایش داد. به این ترتیب، پروتئین‌های بیماری زا را می‌توان حتی در دمای طبیعی بدن ۳۷ درجه سانتی گراد نیز از بین برد. این یافته‌ها ممکن است اهداف درمانی جدیدی را برای بیماری‌های مرتبط با پیری فراهم کنند.

یافته‌های این تحقیقات در مجله Nature Aging منتشر شده است .

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->