پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (سه‌شنبه، یکم خرداد ١۴٠٣) | آغاز بارش‌های پراکنده باران در استان آسیب‌هایی جدی که روغن مصرف شده به مغز می‌زند تا زنده هستید، تکلیفتان را برای اهدای‌عضو مشخص کنید دستگیری اعضای باند گروگان‌گیری اتباع خارجی در تهران ۱۰ راهکار برای به حداکثر رساندن کالری‌سوزی در ۳۰ دقیقه خوراکی‌های سالمی که می‌توانید جایگزین نان کنید نقش مهم تغذیه در تکامل دندان‌ها ۷ دلیل احساس تشنگی مداوم اعمال قانون۱۴۷۸دستگاه خودرو حادثه ساز در مشهد|۵۳نفر درتصادفات رانندگی طی ۲۴ ساعت گذشته مصدوم شدند (یکم خرداد ماه ۱۴۰۳) کندی حرکت در میدان جمهوری به سمت میدان جهاد در مشهد (یکم خرداد ۱۴۰۳) آیا مدارس قم فردا سه شنبه (۱ خرداد ۱۴۰۳) تعطیل است؟ کارنامه زیست‌محیطی شهید سید ابراهیم رئیسی چند توصیه مهم برای خواب آرام شبانه هشدار سازمان هواشناسی درباره وقوع سیل در ۱۵ استان کشور (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) از بایدها و نبایدهای زالودرمانی چه می‎‌دانید؟ نرخ باروری و موالید در کشور روند کاهشی دارد مویز برای چه کسانی می تواند مضر باشد؟ | خواص و مضرات مویز را بشناسید چطور از خشکی چشم جلوگیری کنیم؟
سرخط خبرها

روزانه ۳۰ دستگاه تنفس مصنوعی در خراسان رضوی تولید می‌شود

  • کد خبر: ۲۲۲۸۴
  • ۱۰ فروردين ۱۳۹۹ - ۲۳:۲۷
روزانه ۳۰ دستگاه تنفس مصنوعی در خراسان رضوی تولید می‌شود
رییس پارک علم و فناوری خراسان گفت:روزانه ۳۰ دستگاه ونتیلاتور (دستگاه تنفس مصنوعی) برای مراقبت‌های ویژه در دوران ابتلا به کرونا توسط یکی از شرکت‌های زیر مجموعه پارک تولید می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر رضا قنبری افزود: شرکت احیا درمان تولید کننده این دستگاه ها عضو پارک علم و فناوری خراسان و اولین شرکت دانش بنیان است که از سال ۱۳۹۰ فعالیت خود را با تولید دستگاه بیهوشی آغاز نمود و همچنین در سال ۱۳۹۷ توانست دستگاه سی. تی. اسکن تولید کند.

 

وی اضافه کرد: طی ۱۰ سال گذشته از فعالیت این شرکت سه هزار و ۵۰۰ دستگاه ونتیلاتور تولیدی آن در ۴۶۰ مرکز درمانی کشور نصب شده است.

 

رییس پارک علم و فناوری خراسان گفت: مجوز تولید این دستگاه برای این شرکت تا قبل از شیوع بیماری کرونا تعداد پنج دستگاه بود و با توجه به شرایط پیش آمده و در راستای تحقق شعار  امسال تحت عنوان جهش تولید، این تعداد را به ۳۰ دستگاه رسانده‌ایم ضمن این که این تعداد تولید دستگاه به وزارت بهداشت که متولی توزیع آن در کل کشور است تحویل داده می‌شود.

 

قنبری درخصوص افزایش حجم تقاضا و افزایش تولید این دستگاه افزود: وزارتخانه پیشبینی هزار دستگاه را داشته است و قرارداد شرکت تولیدی با آنها تولید ۹۶۰ دستگاه است و برای تولید هزار دستگاه، ۴۸ روز زمان نیاز است و اگر وزراتخانه در این خصوص تقاضای بیشتری داشته باشد افزایش تولید مشکلی ندارد.

 

تسهیلات ۴۰۰ میلیارد ریالی برای تولیددستگاه ونتیلاتور

وی ادامه داد:  شرکت تولید کننده ونتیلاتور با استفاده از تسهیلات ۴۰۰ میلیارد ریالی صندوق نوآوری و شکوفایی موفق به انجام تولید این دستگاه شده است چون این دستگاه، قیمت بالایی دارد و برای تولید آن نیاز به پشتیبانی مالی زیادی است.

 

وی افزود: صندوق نوآوری و شکوفایی، به دستور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری، این مبلغ را به سرعت در اختیار شرکت قرار داد و  اکنون این اعتبار برای تولید این تعداد دستگاه کافی است و همه کارها به خوبی در حال پیشروی است.

 

قنبری اظهار داشت: وقتی ریه درگیر این بیماری می‌شود نمی‌تواند تبادل اکسیژن را به راحتی انجام دهد و این دستگاه به ریه کمک می‌کند یعنی اختیار تنفس بیمار را می‌گیرد به ‌گونه‌ای که برای بیمار مفید است و توسط پزشک و پرستار تنظیم می‌شود و کم‌کاری ریه را جبران می‌کند. 

 

وی افزود:بیمارانی که فوت می‌شوند به دلیل این است که درمان بر روی آنها دیر صورت گرفته و ریه صددرصد از کار افتاده است اما این دستگاه تا زمانی که یک درصد از ریه باقی مانده باشد، بیمار را زنده نگه می‌دارد.

 

پارک علم و فناوری خراسان وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری فعالیت خود را از سال ۱۳۸۱ با هدف افزایش ثروت در جامعه از طریق تشویق و ارتقای فرهنگ نوآوری و افزایش قدرت رقابت در میان شرکت‌ها و موسساتی که بر پایه علم و دانش فعال هستند آغاز کرده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->