وقوع سیل در شبستر آذربایجان شرقی + فیلم (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) سرریز شدن سد مخزنی دویرج دهلران ایلام + فیلم مسئولان در تدارک اجرای مصوبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان | معوقات حقوق بازنشستگان لشکری، کشوری و تأمین اجتماعی واریز خواهد شد اطفای حریق انبار ذغال با تلاش و سرعت عمل آتش نشانان مشهدی (۱۴ اردیبهشت) مرگ ۲ نفر براثر مسمومیت با گاز در ساری (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) واژگونی پژو ۲۰۶ در فکوری| آتش نشانان دو محبوس حادثه را نجات دادند (۱۴ اردیبهشت) جاده چالوس یک طرفه شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) هواشناسی خراسان رضوی هشدار نارنجی صادر کرد (۱۴ اردیبهشت) زلزله مشهد را لرزاند + جزئیات (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی در خراسان رضوی و مشهد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) | باران در خراسان رضوی شدت می‌گیرد تداوم بارش باران در ۱۷ استان (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) «یسنا» دختر ناپدید شده ترکمن ربوده شده بود؟ آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی | بازنشستگان خواستار افزایش حقوق با رقمی بالاتر از مصوبه مزد هستند (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) سارقان کابل‌های برق فشار قوی در مشهد شناسایی و دستگیر شدند (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) بارش باران و لغزندگی معابر در جاده‌های خراسان رضوی (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) جزییاتی درباره درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال موزه‌ها فردا شنبه (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) تعطیل است امنیت غذایی از ارکان امنیت ملی است همه آنچه باید درباره حساسیت فصلی بدانید جلوگیری از ۳ هزار سقط عمد جنین سالم در کشور
سرخط خبرها

درباره قرنطینه خانگی بیماران کرونا بیشتر بدانید

  • کد خبر: ۳۲۷۱۷
  • ۱۳ تير ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۴
درباره قرنطینه خانگی بیماران کرونا بیشتر بدانید
متخصص بیماری های عفونی گفت: افرادی که خود را در خانه قرنطینه می‌کنند باید اتاقی جدا داشته باشند، علاوه بر این اتاق ترجیحاً آفتابگیر باشد و هوای اتاق باید مرتباً تهویه شود.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر رضا بلندنظر، افزود: افرادی که به صورت سرپایی به مراکز درمانی مراجعه می‌کنند و مشکوک به کرونا هستند و یا تست کرونا آن‌ها مثبت می‌شود، بر اساس تشخیص پزشک و با تجویز دارو به خانه ارجاع داده می‌شوند و عموماً باید خود را به‌مدت دو هفته قرنطینه کنند تا حالشان کاملاً خوب شود.

متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری افزود: این موارد شامل افرادی می‌شود که علائم خفیفی دارند و حال عمومی آن‌ها نسبتاً خوب است. اگر بیمار با تب بالا و اسهال و استفراغ شدید روبرو نبود، همچنین تنگی تنفس و نیاز به اکسیژن نداشت به آن‌ها گفته می‌شود تا در قرنطینه خانگی قرار بگیرند.

وی در مورد مراقبت‌هایی که افراد قرنطینه باید در خانه انجام دهند، اظهار کرد: افرادی که خود را در خانه قرنطینه می‌کنند باید اتاقی جدا داشته باشند، علاوه بر این اتاق ترجیحاً آفتابگیر باشد و هوای اتاق باید مرتباً تهویه شود، توجه شود که تهویه اتاق امری ضروری است، همچنین افرادی که برای مراقبت از بیمار وارد اتاق می‌شوند حتماً باید با ماسک وارد شوند و دستکش بپوشند.

بلندنظر در ادامه بیان کرد: در این مدت، افراد خانواده فقط در مواقع ضروری با او در ارتباط باشند و غیر از مواقع ضروری به هیچ عنوان وارد اتاق نشوند.

وی با اشاره به توصیه‌هایی که خود افراد بیمار باید رعایت کنند، گفت: افراد بیمار هنگام استفاده از سرویس بهداشتی نکات بهداشتی را رعایت و با دقت به شستشوی کامل دست‌ها بپردازند، همچنین می‌بایست بلافاصله بعد از خارج شدن فرد بیمار دستگیره‌ها و شیرها کاملاً ضدعفونی شوند.

این متخصص بیماری‌های عفونی بیان کرد: بیماران در این دو هفته باید از تغذیه مناسب برخوردار باشند و به مصرف مایعات فراوان مانند چای و شیر بپردازند و از خوردن میوه‌ها غافل نشوند، خوردن عسل هم برای این بیماران توصیه می‌شود.

وی افزود: اگر بیماران با علائمی مانند تنگی نفس، تب بالا، اسهال و استفراغ شدید و هوشیاری پایین روبرو شدند، حتماً به پزشک مراجعه کنند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->