برخورد مرگبار کامیون با پژو پارس در نزدیکی مشهد با ۲ کشته و زخمی (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) ویدئو | توضیحات مدیر‌عامل هلال احمر گلستان درباره پیداشدن یسنا، دختر گم‌شده ترکمن یک سوم شهرستان‌های خراسان رضوی فاقد مرکز پزشکی قانونی هستند مشهد، میزبان سومین همایش ملی مدیران خیریه دارالاکرام| بورسیه تحصیلی برای ۸ هزار دانش‌آموز نیازمند روایت مادر «یسنا دیدار»، از روز ناپدیدشدن دختر ۴ ساله‌اش + فیلم آخرین اخبار از عملیات جست‌وجوی «یسنا»، دختر گم‌شده ترکمن + ویدئو (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) آشنایی با خواص سبزی‌های فصل بهار| نوبرانه‌های بهاری ضامن سلامتی این سبزی، کلیه‌ها را تصفیه و استخوان و دندان‌ها را تقویت می‌کند مهمترین نقش رسانه‌ها در مسئله حاشیه شهر ایجاد حساسیت نسبت به آن است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) | بارش باران از ظهر امروز در خراسان رضوی آغاز می‌شود آیا ارتباط و دوستی قبل از ازدواج، شناخت کامل را تأمین می‌کند؟ چت‌کردن به جای حرف‌زدن در روابط زناشویی! اختصاصی | تصاویری از آتش‌سوزی شفت گیلان افتتاح ۲ هزار و ۹۵۰ پروژه محرومیت‌زدایی بسیج سازندگی در خراسان‌رضوی دل‌درد‌های کودکتان را این‌گونه تسکین دهید
سرخط خبرها

آزمایش ۳ داروی ضد کرونا متوقف شد

  • کد خبر: ۳۲۹۶۵
  • ۱۵ تير ۱۳۹۹ - ۰۸:۴۰
آزمایش ۳ داروی ضد کرونا متوقف شد
سازمان بهداشت جهانی آزمایش داروهای هیدروکسی کلروکین ، لپیناویر و ریتوناویر را متوقف کرد.
به گزارش شهرآرانیوز، اسپوتنیک گزارش داد، سازمان بهداشت جهانی طی بیانیه‌ای اعلام کرد که آزمایش سه داروی هیدروکسی کلروکین، لپیناویر و ریتوناویر در قالب تست‌ها برای یافتن داروی ضد کووید -۱۹ متوقف شده است.

در اعلامیه سازمان آمده است: «امروز توصیه کمیته بین‌المللی آزمون همبستگی درباره توقف تست دارو‌های هیدروکسی کلروکین، لپیناویر و ریتوناویر را مورد تأیید قرار دادیم. این دارو‌ها در ترکیبات مختلف از جمله در ترکیب با اینترفرون در اولین تست‌های کمیته نامبرده شرکت داشتند که سازمان بهداشت جهانی از ماه مارس به انجام می‌رساند. در این آزمایش‌ها بیش از چهار هزار و ۵۰۰ بیمار شرکت کردند».

پس از چهار ماه اعلام شد که موثرترین دارو از تمام دارو‌های تست شده، داروی رمدسیویر است».

رمدسیویر یک داروی آزمایشی ضدویروس است که ابتدا در سال ۲۰۰۹ توسط شرکت دارویی «گیلیاد ساینسِز» تولید شد. هدف اولیه دارو درمان بیماری «هپاتیت سی» بود که در آن شکست خورد. از آن هنگام، از این دارو برای درمان بیماری ابولا استفاده شد، اما در درمان این بیماری هم تاثیر چندانی نداشت.
 
منبع: خبرآنلاین
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->