تغییر مسیر پرواز تهران- زاهدان- مشهد مذاکرات مزدی کانون بازنشستگان تامین اجتماعی ادامه دارد| مبنای افزایش حقوق کدام قانون است؟ (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) سیلاب به سنگان خواف رسید سلامت روان ایرانی‌ها پایش می‌شود پیش بینی آلزایمر ۱۲ سال قبل از بروز علائم با آزمایش چشم مشاغل ذهنی خطر زوال عقل را کاهش می‌دهند نحوه اضافه کردن دوران سربازی به سوابق بیمه تامین اجتماعی اعلام شد تخلیه برخی از روستا‌های زیرکوه در خراسان‌جنوبی به‌علت سیلاب + عکس (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) فوق‌العاده حقوق معلمان حق‌التدریس از مهر ماه ۲ برابر می‌شود نارضایتی توأمان مردم و متولیان درمان از  تعرفه‌های جدید پزشکی تشکیل باند سرقت پس از آزادی از زندان | دزدی از ده‌ها خودرو پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی و مشهد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) | تداوم بارندگی‌ها تا شنبه هفته آینده خوراکی‌هایی که موجب کم‌آب شدن پوست می‌شوند تالاب کجی نمکزار نهبندان در خراسان جنوبی، ۳۰ درصد آبگیری شد همه مناطق آلوده به مواد مخدر در مشهد تا پایان سال برچیده می‌شوند اگر ضد آفتاب بزنیم آیا دچار کمبود ویتامین D می‌شویم؟ | بهترین عدد SPF برای ضد آفتاب زمان پرداخت معوقات حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی مشخص شد؟
سرخط خبرها

آزمایش ۳ داروی ضد کرونا متوقف شد

  • کد خبر: ۳۲۹۶۵
  • ۱۵ تير ۱۳۹۹ - ۰۸:۴۰
آزمایش ۳ داروی ضد کرونا متوقف شد
سازمان بهداشت جهانی آزمایش داروهای هیدروکسی کلروکین ، لپیناویر و ریتوناویر را متوقف کرد.
به گزارش شهرآرانیوز، اسپوتنیک گزارش داد، سازمان بهداشت جهانی طی بیانیه‌ای اعلام کرد که آزمایش سه داروی هیدروکسی کلروکین، لپیناویر و ریتوناویر در قالب تست‌ها برای یافتن داروی ضد کووید -۱۹ متوقف شده است.

در اعلامیه سازمان آمده است: «امروز توصیه کمیته بین‌المللی آزمون همبستگی درباره توقف تست دارو‌های هیدروکسی کلروکین، لپیناویر و ریتوناویر را مورد تأیید قرار دادیم. این دارو‌ها در ترکیبات مختلف از جمله در ترکیب با اینترفرون در اولین تست‌های کمیته نامبرده شرکت داشتند که سازمان بهداشت جهانی از ماه مارس به انجام می‌رساند. در این آزمایش‌ها بیش از چهار هزار و ۵۰۰ بیمار شرکت کردند».

پس از چهار ماه اعلام شد که موثرترین دارو از تمام دارو‌های تست شده، داروی رمدسیویر است».

رمدسیویر یک داروی آزمایشی ضدویروس است که ابتدا در سال ۲۰۰۹ توسط شرکت دارویی «گیلیاد ساینسِز» تولید شد. هدف اولیه دارو درمان بیماری «هپاتیت سی» بود که در آن شکست خورد. از آن هنگام، از این دارو برای درمان بیماری ابولا استفاده شد، اما در درمان این بیماری هم تاثیر چندانی نداشت.
 
منبع: خبرآنلاین
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->