ملا برادر و امیرخان متقی برای حضور در مراسم تشییع پیکر رئیس جمهور به تهران می‌آیند بمان برادر من، وقت، وقت رفتن نیست | سروده شاعر افغانستانی در سوگ سید ابراهیم رئیسی حامد کرزی: امیدوارم ایران با صبر از این مرحله دشوار عبور نماید وزیر خارجه طالبان پیام تسلیت ملت افغانستان را به کاظمی قمی ابلاغ کرد افغانستان، غم‌شریک مردم ایران کنسولگری افغانستان در مشهد: ما و مهاجران افغانستانی دعاگوی دولتمردان ایران هستیم طالبان: با بیم و امید سرنوشت هلیکوپتر حامل رئیس‌جمهور ایران را دنبال می‌کنیم سازمان ملل: تغییرات اقلیمی اثرات ویرانگری بر مردم افغانستان دارند هشدار در رابطه با خطر وقوع سیل در ۱۲ ولایت افغانستان (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) قربانیان سیل در افغانستان به ۴۰۰ نفر رسید (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) تلفات حمله به گردشگران خارجی در بامیان به شش تن افزایش یافت هشدارها درباره خطر فروریختن منار جام در ولایت غور افغانستان پس از وقوع سیل هشدار درباره وقوع سیل در ۱۶ ولایت افغانستان سخنگوی وزارت خارجه اقدام تروریستی بامیان را محکوم کرد افغانستان ششمین کشور آسیب‌پذیر جهان در برابر تغییرات اقلیمی سد سلما در هرات پر شد | هشدار درباره وقوع سیل در هرات سیل در ولایت غور افغانستان جان ۵۰ نفر را گرفت + فیلم و عکس غربت ناشران افغانستانی در جشن کتاب ایران در حمله افراد مسلح ناشناس ۴ گردشگر خارجی در بامیان کشته شدند هشدار کاظمی قمی به اروپا | تداوم بحران در افغانستان گریبانگیر شما خواهد شد
سرخط خبرها

با قطار افغان اکسپرس استرالیا آشنا شوید+ عکس

  • کد خبر: ۴۱۸۷۵
  • ۱۶ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۳
  • ۱
با قطار افغان اکسپرس استرالیا آشنا شوید+ عکس
افغان اکسپرس قطاری است که از شهر آدلاید در جنوب استرالیا به داروین در شمال این کشور در مسیری شگفت انگیز سفر می‌کند و به عنوان یکی از جاذبه‌های گردشگری استرالیا مطرح است.
به گزارش شهرآرانیوز؛ The Ghan یا همان افغان اکسپرس قطاری است که در میانه راه از «آلیس اسپرینگ» نیز عبور می‌کند. این قطار از سال ۱۹۲۹ آغاز به کار کرده و طرفداران زیادی داشته است. مدتی قبل نیز برای یادبود سفر ۹۰ سال پیش این قطار، سکه‌های ۵۰ سِنتی در این کشور ضرب شد.
 
مسیر این قطار طوری است که با ۴ ساعت توقف در آلیس اسپرینگ مسافران را ظرف ۵۴ ساعت در مسیری به طول ۳هزار و ۹۷۹ کیلومتر از آدلاید به داروین می‌رساند که سفر کامل این مسیر در سال ۱۹۲۹ سبب جاودانه شدن نام افغان اکسپرس شد.
 
با قطار افغان اکسپرس استرالیا آشنا شوید+ عکس
 
این قطار همچنین توجه گردشگران به خصوص گردشگران خارجی را نیز به خود جلب کرده است. در سال ۱۹۲۳ برای اولین‌بار یکی از خدمه این قطار نام افغان اکسپرس را برای آن به کار برده است.
 
عده‌ای بر این باورند که این نام به جهت گرامی داشتن یاد شترسواران افغانستانی در اواخر قرن ۱۹ میلادی است که برای کمک به انگلیسی‌ها برای دستیابی به مناطق دوردست استرالیا وارد کشور شده بودند، در حالی که برخی دیگر اعتقاد دارند این یک توهین است.
 
در سال ۱۹۸۱ خط راه‌آهنی از «کورن» به «اودنادات» رسید. محلی که در آن ۱۵۰ شترسوار که به آن‌ها «افغان» گفته می‌شد در آنجا حضور داشتند. اولین بار در دهه ۱۸۹۰ نام افغان اکسپرس توسط خدمه این قطار و به طعنه یک عبارت رسمی به کار برده شد. زیرا در این قطار گران قیمت در راه بازگشت از کورن فقط یک افغان حضور داشت که این شرایط ویژگی‌های این قطار را به سخره می‌گرفت.
 
با قطار افغان اکسپرس استرالیا آشنا شوید+ عکس
 
در اوایل ۱۹۲۴ بی‌اعتمادی به قطار بخار سبب شد تا به آن افغان اکسپرس گفته شود که در سال ۱۹۵۱ این بی‌اعتمادی با جایگزین شدن موتور‌های بخار با لوکوموتیو‌های دیزل از میان رفت درست مانند شترسواران. از آن پس نام این قطار «قان» شد.
 
این قطار در سال ۱۹۹۷ به بخش خصوصی واگذار شد و توسط شرکت Great Southern Rial اداره می‌شد. بعد از آن در سال ۲۰۱۵ به یک صندوق سرمایه‌گذاری در سیدنی به نام آلگرو فروخته شد.
 
معمولا این قطار به صورت هفتگی در سال حرکت می‌کند و در دسامبر ۲۰۱۲ و ژانویه ۲۰۱۳ هر دو هفته یک بار که تا سال ۲۰۱۶ خدمات دیگری ارائه شد. توقف‌گاه‌های این قطار در ایستگاه‌های آدلاید، آلیس استرینگ، کارتین و داروین است.
 
با قطار افغان اکسپرس استرالیا آشنا شوید+ عکس
 
توقف در ایستگاه‌های آلیس اسپرینگ و کاترین به مسافران این امکان را می‌دهد تا آن‌ها بتوانند در آن اماکن به گردشگری بپردازند.
 
هر قطار ۱۶ تا ۳۸ واگن دارد و طول قطار به ۷۷۴ متر می‌رسد. در قطار ۲ لوکوموتیو وجود دارد که البته یکی از آن‌ها برای احتیاط همراه قطار است.
 
با قطار افغان اکسپرس استرالیا آشنا شوید+ عکس
 
قطار ارائه خدمات را از آگوست ۱۹۲۹ آغاز کرد، اما احداث خطوط ریل آن از سال ۱۸۷۸ و زمانی که «ویلیام جرویس» نخست وزیر استرالیای جنوبی وارد بندر آگوستا شد آغاز گردید و تکمیل آن تا سال ۱۹۲۹ طول کشید. تا آن زمان هنوز سفر با شتر در استرالیا رایج بود.
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۵۹ - ۱۴۰۱/۰۱/۱۱
0
0
به پاس خدمات ساربانان افغانستانی لقب افغان اکسپرس دادند،
چرا میخواهید همه چیزو به هم گره بزنید
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->