امنیت غذایی از ارکان امنیت ملی است همه آنچه باید درباره حساسیت فصلی بدانید جلوگیری از ۳ هزار سقط عمد جنین سالم در کشور حریق منزل مسکونی در بلوار میرزا کوچک خان + تصویر حادثه(۱۳ اردیبهشت) شاهرخ‌خان دستگیر شد (۱۳ اردیبهشت) بارش باران و لغزندگی معابر در جاده‌های خراسان رضوی (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) جزئیات لحظه پیدا شدن «یسنا دیدار» از زبان کایت سوار نیشابوری+فیلم برخورد مرگبار کامیون با پژو پارس در نزدیکی مشهد با ۲ کشته و زخمی (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) ویدئو | توضیحات مدیر‌عامل هلال احمر گلستان درباره پیداشدن یسنا، دختر گم‌شده ترکمن یک سوم شهرستان‌های خراسان رضوی فاقد مرکز پزشکی قانونی هستند مشهد، میزبان سومین همایش ملی مدیران خیریه دارالاکرام| بورسیه تحصیلی برای ۸ هزار دانش‌آموز نیازمند روایت مادر «یسنا دیدار»، از روز ناپدیدشدن دختر ۴ ساله‌اش + فیلم آخرین اخبار از عملیات جست‌وجوی «یسنا»، دختر گم‌شده ترکمن + ویدئو (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) آشنایی با خواص سبزی‌های فصل بهار| نوبرانه‌های بهاری ضامن سلامتی این سبزی، کلیه‌ها را تصفیه و استخوان و دندان‌ها را تقویت می‌کند
سرخط خبرها

طرز تهیه کیک کوئیک میکس

  • کد خبر: ۶۸۷۴۵
  • ۰۸ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۱
طرز تهیه کیک کوئیک میکس
کوئیک میکس نوعی کیک است که دستور پخت خاصی ندارد و خیلی راحت هم آماده می‌شود.
سمیه اخترشناس | شهرآرانیوز؛ کوئیک میکس نوعی کیک است که دستور پخت خاصی ندارد و خیلی راحت هم آماده می‌شود. تهیه آن حتی برای کسانی که اولین بار است می‌خواهند پخت کیک و شیرینی را تجربه کنند بسیار راحت است. گذشته از این، به مواد اولیه خاصی هم نیاز ندارد.

قیمت برای هر نفر:
۵۰۰ تومان
تعداد:
۸ نفر
زمان تهیه:
۵۰ دقیقه

تخم مرغ
۴ عدد
وانیل
کم
روغن
یک پیمانه
شکر
یک پیمانه + یک چهارم پیمانه
مخلوط گلاب و شیر
یک سوم پیمانه
بیکینگ پودر
یک قاشق غذاخوری
آرد
۲ پیمانه + یک سوم پیمانه

---تخم مرغ، وانیل، شکر، روغن و مخلوط شیر و گلاب را با هم مخلوط و باهم زن ۵ دقیقه هم بزنید.
 
کیک کوئیک میکس
---آرد و بیکینگ پودر را به مواد قبلی اضافه و آن‌ها را با هم خوب مخلوط کنید.
 
کیک کوئیک میکس
---کف قالب را چرب و مواد کیک را درون آن بریزید. سپس قالب را داخل فری که از قبل گرم کرده اید با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد و به مدت ٤٠ دقیقه بپزید.
 
کیک کوئیک میکس

نکته‌ها
**بعضی‌ها همه مواد کیک را باهم مخلوط می‌کنند، سپس آن را داخل قالب می‌ریزند. در این حالت، فقط میزان پف کیک کمی کمتر خواهد شد.

*بعد از ٣٠ دقیقه از آغاز زمان پخت، خلالی را داخل کیک فرو کنید. اگر خمیر به خلال نچسبد، یعنی کیک پخته است و باید آن را از فر خارج کنید.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->