Google Photos به زودی می‌تواند کیفیت ویدیوهایتان را بهبود دهد ویدئو | سگ رباتیک «بوستون داینامیکس» در لباس خزدار! ویدئو | اضافه‌شدن بچه غول به کلش آو کلنز! رایتل، تنها اپراتوری که سرعت اینترنت ۴G را افزایش داده است مرورگر محبوب Arc بالاخره برای ویندوز هم منتشر شد الگوریتم جدید اینستاگرام به محتواهای دست اول اهمیت می‌دهد هوش مصنوعی آرتروز را ۸ سال زودتر تشخیص می‌دهد | التهاب محرک اصلی آسیب مفصلی در آرتروز گذری بر خدمات ارزنده پروفسور علی اکبر جلالی ملقب به «پدر فناوری اطلاعات ایران» | سرعت به وقت خدمت ویژگی جدید Community Game Help برای پلی‌استیشن ۵ منتشر شد | راهنمای ویدئویی بازی‌ها رباتی که برای یادگیری رفتار انسان فقط به ۲۴ ساعت زمان نیاز دارد! + ویدئو معرفی بازی «مردم پنهان» Hidden Folks (اندروید، IOS) + دانلود نسخۀ جدید ناتینگ فون ۲a رونمایی شد + مشخصات و قیمت سرانجام گوگل پلی می‌تواند دو برنامه را به طور همزمان دانلود کند بسیاری از اپلیکیشن‌های پیش‌فرض در iOS ۱۸ به‌روز می‌شوند سامسونگ اولین گوشی اندرویدی‌اش را ۱۵ سال پیش رونمایی کرد کدام مناطق و محلات مشهد دارای اینترنت فیبر نوری هستند؟ جزئیاتی تازه از قابلیت AI Explorer در ویندوز ۱۱ تریلر نسخه Early Access بازی No Rest for the Wicked اندازه نینتندو سوییچ ۲ احتمالا با نسل قبلش متفاوت باشد ویدئویی از ربات انسان‌نمای S1 که سرعت و دقتی حیرت‌انگیز دارد رئیس جدید پارک علم و فناوری خراسان رضوی منصوب شد
سرخط خبرها

با رقیب جدید کلاب هاوس آشنا شوید

  • کد خبر: ۷۰۹۳۵
  • ۲۷ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۷
با رقیب جدید کلاب هاوس آشنا شوید
اپلیکیشن موبایل جدید "اسپاتیفای گرین روم" که به کاربران جهانی اجازه می دهد به اتاقهای صوتی زنده پیوسته یا میزبانی آنها را برعهده بگیرند و این مکالمات را به پادکست تبدیل کنند، از سوی شرکت اسپاتیفای عرضه شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ اپلیکیشن "اسپاتیفای گرین روم" مبتنی بر کد فعلی شرکت "لاکر روم" است که در مارس توسط اسپاتیفای خریداری شد تا به این شرکت برای ورود سریعتر به بازار شبکه اجتماعی صوتی کمک کند. در واقع کاربران فعلی لاکر روم شاهد به روزشدن اپلیکیشن خود و تغییر نام آن به اسپاتیفای گرین روم خواهند بود.

 

لاکر روم از یک طرح سفید و نارنجی مایل به قرمز استفاده می کرد اما اپلیکیشن گرین روم ظاهری تقریبا شبیه اسپاتیفای دارد و همان پالت رنگ، فونت و شمایل مشابه اسپاتیفای را استفاده کرده است.

 

برای پیوستن به اپلیکیشن جدید، کاربران اسپاتیفای با اطلاعات حساب اسپاتیفای خود می توانند وارد شوند. سپس از مرحله ای عبور می کنند که به آنها اجازه می دهد علایق خود را پیدا کنند.

 

فعلا روند پیدا کردن برنامه های صوتی برای گوش کردن عمدتا متکی به کاربرانی است که به گروههای درون این اپلیکیشن می پیوندند. این شیوه شبیه عملکرد لاکر روم است که در آن کاربران تیمهای ورزشی محبوب خود را پیدا و دنبال می کردند. اما گروههای گرین روم عمومی تر بوده و دیگر منحصر به ورزش نیستند. اسپاتیفای قصد دارد به مرور از فناوری شخصی سازی خود برای وصل کردن کاربران به محتوایی که مایل به شنیدن آن هستند، استفاده کند.

 

قابلیتهای اسپاتیفای گرین روم تا حدود زیادی مشابه اپلیکیشن‌های رقیب مانند کلاب هاوس، اسپیس توییتر و لایو اودیو روم فیس بوک است. سخنرانها در اتاق در بالای صفحه قرار می گیرند و شنونده ها در پایین صفحه به شکل آیکنهای کوچکتر قرار می گیرند. گزینه های بی صدا کردن، کنترلهای نظارتی و امکان آوردن شنونده ها به صحنه گفت و گو در جلسات صوتی زنده وجود دارد. اتاقها می توانند حداکثر ۱۰۰۰ نفر را میزبانی کنند و اسپاتیفای انتظار دارد این ظرفیت افزایش پیدا کند.

 

چند تفاوت کلیدی میان اسپاتیفای گرین روم و اپلیکیشن‌های مشابه وجود دارد. به عنوان مثال امکان چت متنی زنده وجود دارد که میزبان می تواند آن را هر زمان که بخواهد فعال یا غیرفعال کند. میزبانان همچنین می توانند درخواست کنند فایل صوتی برنامه صوتی زنده آنها پس از اتمام، ویرایش شده و به یک اپیزود پادکست تبدیل شود.

 

شاید مهمترین نکته این است که جلسات صوتی زنده توسط خود اسپاتیفای ضبط می شوند. این شرکت اعلام کرد اقدام مذکور با هدف نظارت صورت می گیرد. اگر کاربری مسئله ای را در یک اتاق صوتی گرین روم گزارش کند، اسپاتیفای می تواند به بررسی آن بپردازد و مشخص کند چه اقدامی باید انجام بگیرد. این حوزه ای است که کلاب هاوس در آن با مشکلاتی دست و پنجه نرم می کند و کاربران گاهی با بدرفتاریهایی نظیر نژادپرستی و زن ستیزی در این پلتفرم روبرو می شوند. کلاب هاوس اخیرا اعلام کرده بود شماری از اتاقها را به دلیل یهودی ستیزی و نفرت پراکنی بسته است.

 

بر اساس گزارش تک کِرانچ، شرکت اسپاتیفای همچنین راه اندازی صندوق تولیدکننده محتوای اسپاتیفای را اعلام کرد که هدف آن کمک به تولیدکنندگان محتوای صوتی در آمریکا برای درآمدزایی از محل کارشان است. با این حال جزئیات بیشتری در این زمینه ارائه نکرد.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->