امنیت غذایی از ارکان امنیت ملی است همه آنچه باید درباره حساسیت فصلی بدانید جلوگیری از ۳ هزار سقط عمد جنین سالم در کشور حریق منزل مسکونی در بلوار میرزا کوچک خان + تصویر حادثه(۱۳ اردیبهشت) شاهرخ‌خان دستگیر شد (۱۳ اردیبهشت) بارش باران و لغزندگی معابر در جاده‌های خراسان رضوی (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) جزئیات لحظه پیدا شدن «یسنا دیدار» از زبان کایت سوار نیشابوری+فیلم برخورد مرگبار کامیون با پژو پارس در نزدیکی مشهد با ۲ کشته و زخمی (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) ویدئو | توضیحات مدیر‌عامل هلال احمر گلستان درباره پیداشدن یسنا، دختر گم‌شده ترکمن یک سوم شهرستان‌های خراسان رضوی فاقد مرکز پزشکی قانونی هستند مشهد، میزبان سومین همایش ملی مدیران خیریه دارالاکرام| بورسیه تحصیلی برای ۸ هزار دانش‌آموز نیازمند روایت مادر «یسنا دیدار»، از روز ناپدیدشدن دختر ۴ ساله‌اش + فیلم آخرین اخبار از عملیات جست‌وجوی «یسنا»، دختر گم‌شده ترکمن + ویدئو (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) آشنایی با خواص سبزی‌های فصل بهار| نوبرانه‌های بهاری ضامن سلامتی این سبزی، کلیه‌ها را تصفیه و استخوان و دندان‌ها را تقویت می‌کند
سرخط خبرها

روش تهیه شیرینی قهوه

  • کد خبر: ۷۳۶۸۰
  • ۲۰ تير ۱۴۰۰ - ۰۱:۵۳
روش تهیه شیرینی قهوه
از شیرینی‌های بسیار شیک و مجلسی و خوش‌مز که عطر دوست‌داشتنی قهوه را دارد شیرینی قهوه است، دسری ایده‌آل برای میهمانی‌ها ودورهمی‌ها.
سمیه اخترشناس | شهرآرانیوز؛ از شیرینی‌های بسیار شیک و مجلسی و خوش‌مز که عطر دوست‌داشتنی قهوه را دارد شیرینی قهوه است، دسری ایده‌آل برای میهمانی‌ها ودورهمی‌ها. پیشنهاد می‌کنم یک بار هم شده، پخت آن را امتحان کنید.


قیمت برای هر نفر: ۲۰۰ تومان
تعداد: ۴۰ عدد
زمان تهیه: ۲۰ دقیقه
 

مواد لازم برای تهیه شیرینی قهوه

  • آرد قنادی: ١٥٠ گرم
  • آرد برنج: ٥٠ گرم
  • نشاسته ذرت: ٣٠ گرم
  • پودر قند: ٦٠ گرم
  • زرده تخم‌مرغ: یک عدد
  • کره: ١٢٥ گرم
  • قهوه دم‌کرده: ٤ قاشق غذاخوری


روش تهیه شیرینی قهوه

کره نرم‌شده و پودر قند را با هم‌زن هم بزنید تا رنگش روشن و پوک شود. سپس زرده تخم‌مرغ و قهوه را به آن اضافه کنید و دوباره هم بزنید.

 
شیرینی قهوه

 به‌ترتیب نشاسته ذرت و آرد برنج را به خمیر اضافه کنید و با خمیرزن هم‌زن هم بزنید. حالا آرد قنادی را الک و کم‌کم به خمیر اضافه کنید. سپس خمیر را داخل کیسه فریزر بگذارید و نیم تا یک ساعت داخل یخچال استراحت بدهید.
 
شیرینی قهوه
 
خمیر را پهن کنید و با کاتر قالب بزنید و داخل سینی که کف آن را کاغذ پهن کرده‌اید با فاصله بچینید. سپس ۱۵ دقیقه و با دمای ١٨٩ درجه سانتی‌گراد، درون فری که از قبل گرم کرده‌اید بپزید.
 
شیرینی قهوه
نکته‌ها
*در تهیه این شیرینی، به جای قهوه دم‌کرده، می‌توانید از قهوه فوری حل‌شده نیز استفاده کنید.
*کره و زرده تخم‌مرغ را یک ساعت قبل از استفاده از یخچال بیرون بگذارید تا به دمای محیط برسد.
*اگر می‌خواهید تلخی قهوه کمتر شود، کمی پودر قند روی شیرینی‌ها الک کنید.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->