زمان و مبلغ پرداخت مستمری مددجویان بهزیستی اعلام شد + مبلغ مستمری بهترین دمنوشی که موجب جلوگیری از اضافه وزن می‌شود مبنای افزایش حقوق بازنشستگان؛ اجرای صحیح ماده ۹۶ قانون تامین اجتماعی باشد افزایش ۷ درصدی اهدای خون در خراسان رضوی (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری وضعیت متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان را شرح می‌دهد علت ریزش مو در زنان کمبود چه ویتامینی است؟ | دلایل ریزش مو در زنان قتل مدیرعامل شرکت پخش لوازم آرایشی با ۳۷ ضربه چاقو در تهران (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) آیا سشوار برای مو خوب است؟ | ۳ راه ساده برای کاهش ضرر استفاده از سشوار نماینده کارگران: سپردنِ تعیینِ مزد به مجلس به معنای بی‌صداترکردنِ کارگران است بهترین نوع زیتون از نظر طب سنتی | هر آنچه درباره زیتون باید بدانید برای رفع خستگی این غذا‌ها را بخورید دبیر کل خانه کارگر: دربرابر هر تصمیمی که بوی مقابله با امنیت شغلی بدهد، خواهیم ایستاد ورود سامانه بارشی به کشور طی سه‌شنبه (۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) رفتار صحیح با کودکانی که زیاد کابوس می‌بینند | ۵ اقدامی که باید هنگام کابوس دیدن کودکتان انجام دهید افزایش تعطیلات آخر هفته آرامش خوبی بین شاغلان ایجاد خواهد کرد رابطه زناشویی برنده و بازنده ندارد ۹۶ درصد کارگران فاقد قرارداد دائمی هستند
سرخط خبرها

آیا تزریق واکسن کرونا به مبتلایان بی‌علامت می‌تواند خطرساز باشد؟

  • کد خبر: ۷۴۵۲۸
  • ۲۵ تير ۱۴۰۰ - ۲۰:۲۰
آیا تزریق واکسن کرونا به مبتلایان بی‌علامت می‌تواند خطرساز باشد؟
متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری گفت: فقدان علائم بالینی بیماری در این گروه جمعیتی حاکی است، عوامل بیماری‌زا در بدن این قشر ضعیف است و بر این اساس تزریق واکسن صرفا باعث بروز علائم بالینی مختصر بیماری شده و خطرساز نخواهد بود.
به گزارش شهرآرانیوز، عاصفه عباس‌زاده متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری افزود: تزریق واکسن کرونا در سه هفته نخست شروع بیماری می‌تواند منجر به بروز علائم شدید کووید۱۹ شود.

وی تصریح کرد: بنابراین این افراد باید حداقل سه هفته پس از شروع علائم بالینی که ویروس زنده در بدن وجود نخواهد داشت، واکسن کرونا را تزریق کنند.

عباس زاده همچنین در پاسخ به این پرسش که "آیا تزریق واکسن کرونا به مبتلایان بی‌علامت می‌تواند خطرساز باشد" گفت: فقدان علائم بالینی بیماری در این گروه جمعیتی حاکی است، عوامل بیماری‌زا در بدن این قشر ضعیف است و بر این اساس تزریق واکسن صرفا باعث بروز علائم بالینی مختصر بیماری شده و خطرساز نخواهد بود.

 ویروس کرونا عامل بیماری کووید ۱۹ از اواخر سال ۲۰۱۹ در شهر ووهان چین مشاهده و در مدت کوتاهی در همه جهان منتشر شد؛ به طوری که سازمان بهداشت جهانی در اسفند ۹۸ (فوریه ۲۰۲۰) بروز پاندمی (همه‌گیری جهانی) این بیماری را تأیید کرد.

این روز‌ها جهش این ویروس در کشور هندوستان که با نام کرونا دلتا شناخته می‌شود، سبب افزایش قدرت بیماری‌زایی و مرگ ومیر شده و تاکنون در ۸۰ کشور جهان نیز یافت شده است.
 
منبع:ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->