ثبت نام جدید ایران خودرو بدون قرعه کشی با تحویل فوری + جزئیات (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) سقوط آزاد قیمت‌ها در بازار ارز در پی مخابره پیامی مهم از ریاض و بغداد به تهران (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) زمان حراج بعدی شمش طلا اعلام شد (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) رئیس بانک مرکزی: نرخ رشد پول به ۱۶ درصد رسید پلمب طلافروشی‌های متخلف در مشهد | رئیس اتحادیه: فروشندگان طلا نسبت به بازگشایی مغازه خود اقدام کنند + فیلم (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) ورود نخستین محموله خودرو‌های هیبریدی به کشور (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) تعریف متفاوت و باحال درباره کار و اشتغال چرا کیفیت آب شرب در نقاط مختلف مشهد متفاوت است؟ سقف روزانه تراکنش‌های بانکی چقدر است؟ آغاز اولین فروش خودرو‌های برقی از ساعت ۱۶ امروز (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) متقاضیان مسکن ملی هیچ قراردادی برای پروژه‌های نهضت ملی مسکن ندارند بررسی وضعیت رهن و اجاره در منطقه پنجتن مشهد (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) معاملات مسکن بر اساس وجه رایج کشور منعقد می‌شود بورس همچنان در مدار نزول | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) اعلام آخرین مهلت رسیدگی به درخواست‌های تعهدات ارزی ۱۴۰۱ افزایش قیمت صیفی‌جات در مشهد به دلیل بارندگی‌ها (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) بیش از یک میلیون نفر در صف دریافت وام ودیعه مسکن قرار دارند ثبت ۲۵۵ هزار تقاضا در سامانه خودنویس طی ۱۱ ماه بهانه‎ طلافروشان برای عدم ثبت معاملات برطرف شد دومین حراج سکه در سال ۱۴۰۳ فردا (۱۷ اردیبهشت) برگزار می‌شود+شرایط مشخصات خودرو ال۹۰ ایرانی منتشر شد+ عکس قیمت طلا، قیمت دلار و قیمت سکه و ارز دیجیتال در بازار امروز (یکشنبه، ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) پایش ملی فروشگاه‌های متصل به کالابرگ آغاز شد (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) قیمت محصولات سایپا و ایران‌خودرو در بازار امروز | سمند ۸۲۰ میلیون تومان ناقابل! (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) دلیل ناترازی بنزین چیست؟
سرخط خبرها

نگاهی به ۳ معضل توسعه استان خراسان رضوی

  • کد خبر: ۸۲۰۷۳
  • ۰۶ مهر ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۷
نگاهی به ۳ معضل توسعه استان خراسان رضوی
خراسان رضوی باتوجه به وسعت و قابلیت‌های متنوعی که دارد، از ظرفیت‌های فراوانی در حوزه اقتصادی برخوردار است که یا تاکنون به درستی بررسی و شناسایی نشده اند یا موانع مختلفی بر سر راه اجرایی شدن آن‌ها قرار داشته است.

ملیحه فلاح | شهرآرانیوز؛ ایجاد ظرفیت اقتصادی جدید یکی از راه‌های توسعه است که همیشه مورد تاکید کارشناسان حوزه اقتصاد بوده است. خراسان رضوی باتوجه به وسعت و قابلیت‌های متنوعی که دارد، از ظرفیت‌های فراوانی در حوزه اقتصادی برخوردار است که یا تاکنون به درستی بررسی و شناسایی نشده اند یا موانع مختلفی بر سر راه اجرایی شدن آن‌ها قرار داشته است.

رئیس دبیرخانه شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی خراسان رضوی با تاکید بر نیاز استان به ایجاد ظرفیت‌های اقتصادی جدید در این باره به شهرآرا گفت: در کنار استفاده از ظرفیت‌های موجود، ایجاد ظرفیت‌های جدید در استان و پیوند آن با ظرفیت‌های قبل از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. استفاده از گردش نقدینگی و اعتبار بنگاه‌های اقتصادی در شبکه بانکی، یکی از ظرفیت‌های جدیدی است که می‌توانیم در استان داشته باشیم.

هم بانک و هم بنگاه اقتصادی به این کار راغب هستند، اما نیاز به کسی است که بین آن‌ها پیوند ایجاد کند. علی اکبر لبافی در ادامه به سه معضل اصلی استان در مسیر توسعه اشاره کرد و افزود: یکی از معضلات مهم استان این است که نسبت مصارف به منابع بانکی حدود ۶۰ درصد است، درصورتی که عدد مورد انتظار حدود ۸۵ درصد است، این درحالی است که نرخ مصارف به منابع در برخی استان‌ها بیش از ۱۰۰ درصد است.

یعنی هم گردش نقدینگی خود را جذب می‌کنند و هم از استان‌های دیگر سرمایه جذب می‌کنند. او با اشاره به رویکرد توسعه استان در مسیر فولادی و معدنی، دومین معضل را نبود بستر‌های توسعه در حوزه زیرساختی دانست و اضافه کرد: ما در حوزه بسترسازی در خراسان رضوی باتوجه به رویکرد توسعه استان با مشکل جدی مواجه هستیم. نه تنها برق، گاز و زمین مناسب برای توسعه بنگاه‌های اقتصادی نداریم، بلکه برای استفاده از ظرفیت‌های موجود نیز با مشکل روبه رو هستیم.

رئیس دبیرخانه شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی، سومین معضل را نبود اختیارات لازم برای حل مسائل درون استان توسط دستگاه‌های اجرایی و بانک‌ها دانست و گفت: با اینکه خراسان رضوی در همه حوزه‌ها از سطح کارشناسی خوبی برخوردار است و بانک‌ها و دستگاه‌های اجرایی توانایی فراوانی در اجرای امور دارند، مجبورند همه مشکلاتی را که در استان حل شدنی است، به مرکز ارجاع دهند و این کار باعث پیچیدگی مسیر توسعه می‌شود، بنابراین نیاز است که تفویض اختیارات از سطح ملی به استانی برسد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->