زلزله دیباج در استان سمنان را لرزاند (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) از کمک دانشجویان برای اثاث کشی خانه استاد تا معمای ترک تحصیل دانشجویان دکترا ! اتصالی برق پشت‌بام، منزل مسکونی را به آتش کشید + تصویر حادثه (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) افشاگری یک رسانه علیه قلیان اکسیژن| طرح مطالعاتی یامنفعت‌طلبی وبازی باسلامت جوانان؟ افشای راز قتل یکی از مدیران شهرداری به دست همسرش ماجرای استفاده بلاگر اینستاگرامی از آمبولانس در شیراز چه بود؟ پیش بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) | صدور هشدار سطح زرد در استان اعترافات تکان دهنده جوانی که مادر خود را به قتل رساند (۱۷ اردیبهشت) قصاص ۲ قاتل و فرصت دوباره زندگی برای سومین نفر کشف سه کیلوگرم تریاک از معده سرنشینان یک خودرو در بجستان (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) تشدید نظارت بر اتاق‌های فرار تهران دستگیری متهم‌به‌جعل مهر‌های ادارات در مشهد شانه کردن مو چه تاثیری در سلامت و زیبایی آن دارد؟ رفع تندی غذا با چند راهکار ساده عوارض روانی سقط جنین روی مادر نقش موثر مامایی در کاهش آمار سزارین و افزایش زایمان طبیعی پوسیدگی‌های دندانی و افت عملکرد مغز و قلب | بیماری‌های دهان با بروز برخی سرطان‌ها ارتباط دارد هشدار! تزریق این دارو فقط باید در بیمارستان انجام شود آموزش عبور و مرور در خیابان را  از  خردسالی شروع کنیم
سرخط خبرها

خواب رفتگی انگشتان دست نشانه کدام بیماری است؟ + راه‌های درمان آن

  • کد خبر: ۸۴۳۵۷
  • ۲۵ مهر ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۱
خواب رفتگی انگشتان دست نشانه کدام بیماری است؟ + راه‌های درمان آن
یکی از شایع‌ترین مشکلاتی که برای دست به وجود می‌آید خواب رفتن آن می‌باشد که این موضوع نشانه افتادن اعصاب دست می‌باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، احساس خواب رفتگی و گز گز در انگشتان دست مشکل شایعی است که در سن میانسالی و به ویژه در خانم‌ها بیشتر مشاهده می‌شود. عوامل مختلفی مانند بعضی از اختلالات هورمونی، برخی بیماری‌های روماتیسمی یا کم خونی باعث ایجاد خواب رفتگی و گزگز انگشتان می‌شود، اما شایع‌ترین علت احساس خواب رفتگی انگشتان دست، تحت فشار بودن رشته‌های عصب در مسیر گردن تا دست است. یکی از شایع‌ترین این موارد تحت فشار بودن رشته‌های عصب در ناحیه مچ دست یا همان سندروم کانال کارپال است.

در این موارد بیمار از احساس خواب رفتگی و گزگز در انگشتان خصوصا انگشت شصت حلقه و میانه شکایت دارد. این خواب رفتگی در زمانی که فرد کار ظریفی انجام می‌دهد مانند نوشتن، کار‌های هنری یا حمل کردن اجسام یا در دست گرفتن گوشی تلفن بروز می‌کند. گاهی این خواب رفتگی بیمار را در نیمه شب از خواب بیدار می‌کند و گاهی با درد مبهم در ناحیه کف، مچ و انگشتان همراه می‌شود. در موارد شدید گز گز با احساس ضعف در دست‌ها تجربه می‌شود و بیمار ابراز می‌کند که اگر جسمی در دستش باشد ناخودآگاه و غیرارادی می‌افتد که این امر نیز نشانه تحت فشار بودن رشته‌های عصبی مچ دست یا سندروم کارپال باشد.

وقتی فرد از خواب رفتگی و گز گز شکایت دارد باید به پزشک مراجعه کند. در صورت تشخیص سندروم کارپال بعد از معاینه، تست نوار عصب و عضله دست تجویز می‌شود تا میزان درگیری و آسیب دیدگی رشته‌های عصب، محل درگیری و شدت آن را بررسی کند.

اگر فشار روی رشته‌های عصبی متوسط یا خفیف باشد با روش‌های غیرجراحی مانند "تجویز بریس"، "استراحت دادن به مچ دست و اجتناب از خم و راست کردن"، "پرهیز از انجام کار سنگین با دست"، "تجویز داروی ضد التهابی"، "تجویز فیزیوتراپی"، "تزریق داروی ضد التهاب در ناحیه مچ دست"، "ورزش درمانی" و" تجویز ورزش جهت تقویت و افزایش انعطاف پذیری عضلات اطراف مچ دست" و نهایتا "اصلاح الگوی رتفاری روزانه" می‌توان این بیماری را درمان کرد.

منبع: سیناپرس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->