تاخیر ٥٠٠ دقیقه‌ای پرواز مشهد به تهران هواپیمایی چابهار (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) نحوه خدمات‌دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک اعلام شد اگر می‌خواهید با افزایش سن اعتماد به نفس بیشتری داشته باشید، با این ۸ رفتار خداحافظی کنید هیچ موردی از بیماری مالاریا در غرب خراسان ثبت نشده است مصرف شکر را به خاطر حفظ سلامتی خود کاهش دهید گزارش وزارت بهداشت درباره سرطان‌زایی سیگار‌های الکترونیک: زیر بار صدور مجوز نمی‌رویم تاخیر ۵ ساعته پرواز مشهد-تهران به علت نقص فنی هواپیما + فیلم (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) تصادف ۲ دستگاه پراید در جاده کلات ۹ مصدوم بر جا گذاشت (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) ساخت بلوک‌های بتنی از شیشه‌های دورریز توسط استارتاپ ایرانی تاثیر کرونا بر روح و روان| ۳۰ درصد مبتلایان به کرونا درگیر مه مغزی هستند سرنوشت متفاوت برای ۵ قاتل پای چوبه دار جاده کندوان یکطرفه شد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) دستگیری نخستین سارقی که با پابندالکترونیکی قصد سرقت داشت ! خراسان رضوی بیش از ۹ هزار زائر حج تمتع آماده اعزام دارد پیش بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (فردا شنبه ۸ اردیبهشت) کشف ۲۰ هزار لیتر سوخت قاچاق و دستگیری ۱۳ قاچاقچی در مرز‌های خراسان رضوی راهکار جدید وزارت راه و شهرسازی برای حاشیه‌نشینی| نوسازی بافت‌های فرسوده تسریع می‌شود فرونشست زمین در خیابان کلاهدوز مشهد + تصاویر (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) اسکیمر چیست و چگونه در دام کلاهبرداری اسکیمری قرار نگیریم؟
سرخط خبرها

فواید پنجگانه نارنگی را بشناسید

  • کد خبر: ۸۸۹۴۷
  • ۳۰ آبان ۱۴۰۰ - ۲۰:۵۴
فواید پنجگانه نارنگی را بشناسید
گرچه معمولا زمانی که صحبت از خواص مرکبات می‌شود، همه به یاد پرتقال می‌افتند اما نباید از خواص عالی نارنگی غافل شد. تاثیر این میوه بر سلامت بدن تا حدی است که توصیه می‌شود در فصل زمستان یک نارنگی در روز میل شود.

به گزارش شهرآرانیوز، در ادامه این مطلب به ۵ مورد از فواید عادت به خوردن این میوه اشاره کرده ایم که به ترتیب عبارتند از: 

۱. سرشار از فیبر‌ها و تسهیل گوارش

نارنگی سرشار از فیبر‌های غذایی است که به عملکرد روده‌ها کمک می‌کند و به‌همین دلیل بهتر است از میوه کامل به‌جای آبمیوه استفاده شود. پکتین یکی از این فیبر‌های غذایی است که در پوسته سفید اطراف پالپ میوه وجود دارد که به کاهش کلسترول خون و پیشگیری از بیماری‌های قلبی‌عروقی کمک می‌کند. دمنوش پوست نارنگی نیز برای بهبود هضم پس از صرف غذای با چربی یا قند بالا مفید است.  

۲. تقویت ایمنی بدن

مواجه بدن با انواع ویروس‌ها در فصول سرد سال موجب بروز خستگی و ضعف سیستم ایمنی می‌شود. اما گنجاندن نارنگی در رژیم غذایی به‌دلیل مقدار فراوان ویتامین C در این زمینه موثر است و زمینه ابتلا به سرماخوردگی و آنفلوآنزا را کاهش می‌دهد. البته برای این تاثیر مطلوب لازم است نارنگی به‌طور منظم مصرف شود.

۳. کمک به کاهش وزن

نارنگی کالری کمی دارد و حاوی مقدار فراوان آب است که در دوران رژیم لاغری مفید خواهد بود. البته خوردن نارنگی احساس گرسنگی بین وعده‌های غذا را نیز کاهش می‌دهد و میان‌وعده مناسبی به‌جای تنقلات شور یا شیرین است.  

۴. سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها

علاوه بر مقدار فراوان ویتامین C به‌عنوان آنتی‌اکسیدان عالی، نارنگی منبع غنی از دیگر ترکیبات آنتی‌اکسیدانی مانند فلاونوئید‌ها و آنتوسیانین‌هاست که با رادیکال‌های آزاد مقابله کرده و زمینه بروز بیماری‌های قلبی‌عروقی، سرطان‌ها و پیری سلولی کاهش پیدا می‌کند. این ترکیبات به‌دلیل تاثیر ضدالتهابی از عروق خونی نیز محافظت می‌کند.  

۵. حفظ تعادل اسیدی و قلیایی بدن

تعادل حالت اسیدی و قلیایی بدن در حفظ سلامت و بسیاری از عملکرد‌های بدن نقش دارد. همه خوراکی‌های ترش الزاما حالت اسیدیته در بدن ایجاد نمی‌کنند که نارنگی یکی از آنهاست. این میوه بر خلاف طعم نسبتا ترشی که دارد ph قلیایی دارد و از افزایش اسیدیته بدن و بروز واکنش‌های اکسایشی و تحلیل مواد معدنی جلوگیری می‌کند. وجود مواد معدنی مختلف مانند کلسیم، پتاسیم، فسفر، منیزیم، منگنز، آهن و مس در نارنگی نیز در تامین این نیاز‌های بدن موثر است.  

منبع: بهداشت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->