وقوع سیل در شبستر آذربایجان شرقی + فیلم (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) سرریز شدن سد مخزنی دویرج دهلران ایلام + فیلم مسئولان در تدارک اجرای مصوبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان | معوقات حقوق بازنشستگان لشکری، کشوری و تأمین اجتماعی واریز خواهد شد اطفای حریق انبار ذغال با تلاش و سرعت عمل آتش نشانان مشهدی (۱۴ اردیبهشت) مرگ ۲ نفر براثر مسمومیت با گاز در ساری (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) واژگونی پژو ۲۰۶ در فکوری| آتش نشانان دو محبوس حادثه را نجات دادند (۱۴ اردیبهشت) جاده چالوس یک طرفه شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) هواشناسی خراسان رضوی هشدار نارنجی صادر کرد (۱۴ اردیبهشت) زلزله مشهد را لرزاند + جزئیات (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی در خراسان رضوی و مشهد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) | باران در خراسان رضوی شدت می‌گیرد تداوم بارش باران در ۱۷ استان (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) «یسنا» دختر ناپدید شده ترکمن ربوده شده بود؟ آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی | بازنشستگان خواستار افزایش حقوق با رقمی بالاتر از مصوبه مزد هستند (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) سارقان کابل‌های برق فشار قوی در مشهد شناسایی و دستگیر شدند (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) بارش باران و لغزندگی معابر در جاده‌های خراسان رضوی (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) جزییاتی درباره درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال موزه‌ها فردا شنبه (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) تعطیل است امنیت غذایی از ارکان امنیت ملی است همه آنچه باید درباره حساسیت فصلی بدانید جلوگیری از ۳ هزار سقط عمد جنین سالم در کشور
سرخط خبرها

۶ نشانه حمله آسم که باید با آن‌ها آشنا شوید

  • کد خبر: ۹۰۶۵۴
  • ۱۵ آذر ۱۴۰۰ - ۰۶:۳۰
۶ نشانه حمله آسم که باید با آن‌ها آشنا شوید
تصور کنید در یک فضای کوچک بدون تهویه مناسب گیر افتاده‌اید چه احساسی دارید؟ ناراحتی، تنگی نفس و احساس سنگینی در قفسه سینه باعث می‌شود احساس کنید که در حال مرگ هستید. این شرایط تنها نیمی از وضعیتی است که بیمار هنگام حمله آسم تجربه می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، هر بیمار مبتلا به آسم تجربه خاص خود را دارد و ممکن است از زمان بروز حمله آسم توصیف جدیدی داشته باشد. تنها شباهت این است که این عارضه برای همه آن‌ها به یک اندازه آسیب زاست و می‌تواند احساس یک درد مبهم در قفسه سینه یا سنگینی در قفسه سینه باشد. برخی این وضعیت را به گونه‌ای توصیف می‌کنند که گویی هوا در ریه فشرده شده است و به گفته برخی دیگر حمله آسم مانند تنفس از طریق نی باریک است.

آسم بیماری است که بر اثر آن مجرای هوا که از طریق آن هوا به ریه‌ها منتقل می‌شود باریک شده، متورم می‌شود و ممکن است مخاط اضافی در آن تولید شود. تنفس مواد تحریک کننده مانند گرده گل، گرد و غبار باعث می‌شود مجرای هوایی بیشتر متورم شوند و ماهیچه‌های اطراف آن سفت شوند. این شرایط تنفس را دشوار کرده و منجر به حمله آسم شود. این بیماری غیرقابل برگشت است و تنها از طریق درمان قابل کنترل است.

حمله خفیف آسم را می‌توان به راحتی در خانه کنترل کرد و تنها افرادی که از حملات شدید آسم رنج می‌برند نیاز به بستری شدن در بیمارستان دارند.

برای نشان دادن واکنش سریع به هنگام حمله آسم باید با نشانه‌های آن آشنا بود. روزنامه تایمزآو ایندیا به شش علامت رایج حمله آسم اشاره کرده است:

۱. تنگی نفس:

تنگی نفس یکی از اولین علائم آسم است. این نشانه زمانی ظاهر می‌شود که راه‌های هوایی ملتهب و باریک شوند. به همین دلیل مقدار مورد نیاز از اکسیژن به ریه‌ها منتقل نشده و باعث می‌شود فرد احساس تنگی نفس کند.

۲. خس خس سینه:

التهاب مجرای هوا در حین حمله آسم موجب باریک شدن آن می‌شود و تنفس مقدار کافی از اکسیژن را دشوار می‌کند. در این شرایط تنفس هوا منجر به صدای خس خس در سینه می‌شود.

۳. سرفه:

محرک‌هایی مانند گرد و غبار، دود و گرده باعث حمله آسم می‌شوند. هنگامی که این ریز ذرات وارد مجاری هوایی می‌شوند مجرای تنفسی ملتهب می‌شود. این مواد اعصاب را تحریک کرده که به مغز سیگنال ارسال کنند تا ماهیچه‌های قفسه سینه و شکم از طریق سرفه هوا را از ریه‌ها خارج کنند. این یکی دیگر از علائم معمول حمله آسم است.

۴. تنگی قفسه سینه:

مشکل در تنفس مقدار کافی از هوا باعث می‌شود فرد احساس ناراحتی کند و باعث احساس سنگینی در قفسه سینه می‌شود.

۵. سرفه‌ای که متوقف نمی‌شود:

سرفه‌های مرتبط با آسم در افرادی که از بیماری حاد تنفسی رنج می‌برند به راحتی متوقف نمی‌شود و می‌تواند به دلیل محرک‌هایی باشد که باعث آسم می‌شوند. علامت سرفه در زمستان بدتر شده و حملات آسم می‌تواند به دلیل ویروس آنفلوآنزا شروع شود.

۶. تنفس سریع:

تنگی نفس ناشی از آسم باعث می‌شود که فرد سریع و پی در پی نفس بکشد. مشکل ناشی از خروج کامل هوا از ریه‌ها به طور خودکار باعث می‌شود که فرد با سرعت بیشتری نفس بکشد. در هنگام تنفس سریع، صدای خس خس نیز شنیده می‌شود.

منبع:  بهداشت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->