پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (سه‌شنبه، یکم خرداد ١۴٠٣) | آغاز بارش‌های پراکنده باران در استان آسیب‌هایی جدی که روغن مصرف شده به مغز می‌زند تا زنده هستید، تکلیفتان را برای اهدای‌عضو مشخص کنید دستگیری اعضای باند گروگان‌گیری اتباع خارجی در تهران ۱۰ راهکار برای به حداکثر رساندن کالری‌سوزی در ۳۰ دقیقه خوراکی‌های سالمی که می‌توانید جایگزین نان کنید نقش مهم تغذیه در تکامل دندان‌ها ۷ دلیل احساس تشنگی مداوم اعمال قانون۱۴۷۸دستگاه خودرو حادثه ساز در مشهد|۵۳نفر درتصادفات رانندگی طی ۲۴ ساعت گذشته مصدوم شدند (یکم خرداد ماه ۱۴۰۳) کندی حرکت در میدان جمهوری به سمت میدان جهاد در مشهد (یکم خرداد ۱۴۰۳) آیا مدارس قم فردا سه شنبه (۱ خرداد ۱۴۰۳) تعطیل است؟ کارنامه زیست‌محیطی شهید سید ابراهیم رئیسی چند توصیه مهم برای خواب آرام شبانه هشدار سازمان هواشناسی درباره وقوع سیل در ۱۵ استان کشور (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) از بایدها و نبایدهای زالودرمانی چه می‎‌دانید؟ نرخ باروری و موالید در کشور روند کاهشی دارد مویز برای چه کسانی می تواند مضر باشد؟ | خواص و مضرات مویز را بشناسید چطور از خشکی چشم جلوگیری کنیم؟
سرخط خبرها

ادویه های گرما بخش کدام اند؟

  • کد خبر: ۹۶۶۹۶
  • ۰۲ بهمن ۱۴۰۰ - ۲۰:۴۸
ادویه های گرما بخش کدام اند؟
بعضی ادویه ها مانند هل، زنجبیل، زردچوبه و فلفل قرمز اثرات گرمابخشی در زمستان دارند و برای سلامت بدن مفید هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، اگرچه در روزهای سرد سال، پوشیدن لباس گرم و نوشیدن مایعات گرم برای مقابله با سرما مفید است اما می‌توان از خواص بعضی ادویه‌ها نیز بهره‌مند شد و دمای درونی بدن را بالا برده و از احساس سرمای مداوم جلوگیری کرد.

"هل" یکی از ادویه‌های محبوب و بومی هند و سریلانکا است، به‌ دلیل مقدار بالای ترکیبی به‌نام سینوئل شهرت دارد که در دفع ترشحات از ریه‌ها و مجاری تنفسی موثر است و این ماده همچنین به افزایش دمای درونی بدن نیز کمک می‌کند و در بهبود عملکرد سیستم گوارشی نیز تاثیر مثبتی دارد.

در طب سنتی هند "زردچوبه" به‌عنوان یکی از بهترین گیاهان گرمابخش بدن شناخته می‌شود و به انقباض بافت‌های بدن کمک کرده و مقدار زیادی از آب بدن را جذب می‌کند و در نتیجه منجر به افزایش دمای بدن می‌شود و ماده‌ای فعال و موثر در بهبود عملکرد جریان خون و سلامت عروق خونی است.

"زنجبیل" برای تسکین حالت تهوع و ناراحتی‌های معده شهرت دارد اما این ریشه گیاهی نیز خواص عالی در بالابردن دمای بدن دارد زیرا سرشار از اسانس روغنی به‌نام جینجرول است و همانند زردچوبه و دارچین در تسهیل جریان خون به اندام‌های مختلف نقش دارد.

"فلفل قرمز" که معمولا به‌عنوان پودر در انواع غذاها و سس‌ها استفاده می‌شود، یکی از بهترین ادویه‌هایی است که دمای بدن را بالا می‌برد. این خاصیت به‌خاطر مقدار بالای ترکیبی به‌نام کپسایسین است. این ترکیب همچنین تولید آدرنالین را فعال می‌کند و روند خنک‌شدن بدن را کاهش می‌دهد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->