پلمب سالن زیبایی گران فروش در بلوار «وکیل اباد» مشهد (۸ اردیبهشت۱۴۰۳) ماجرای رانت ۴میلیارددلاری مونتاژکاران خودرو چه بود؟ حدود ۱۰ میلیون جوجه‌ریزی در فروردین ماه ۱۴۰۳ محقق شد چند خواسته مهم جامعه کارگری در هفته کار و کارگر | موضوع رفاهیات کارگری در مشکلات دیگر این قشر گم شده است متقاضیان نهضت ملی مسکن باید هر ۲ ماه ۴۰ میلیون واریز کنند دو روی بازار سهام امروز | گزارش وضعیت بورس (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) گارانتی، هر روز شکننده‌تر از دیروز نان مردم و ایمان جامعه قیمت طلا و سکه در بازار امروز مشهد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) | ادامه ریزش قیمت در بازار منتظر سود مرحله سوم سهام عدالت باشید | + زمان واریز خاندوزی خبر داد: پرداخت ۱۱۷ همت تسهیلات بدون‌ضامن طی ۲ سال گذشته چرا مصرف برق کولر گازی بالاست؟ | قبض برق دومیلیون‌تومانی در صورت استفاده از کولر گازی آسیب سلامت روان در پی نبود امنیت شغلی بررسی فایل‌های اجاره ملک در مطهری شمالی مشهد | تجمع خانه‌های ویلایی در این منطقه + جدول (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) ظرفیت یک میلیون دلاری صادرات فرش ماشینی ۹۵ درصد قراردادهای کار موقت هستند | اجرای مصوبه تعیین سقف ۴ سال برای قراردادهای موقت  افشای لیست ارزبگیران توسط گمرک قیمت طلا، دلار و سکه در بازار امروز (شنبه، ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) کمبود فصلی لوازم یدکی در بازار حباب سکه در اولین روز هفته، کاهشی یا افزایشی؟ (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) بازار سیاه لاستیک خودرو از بین می‌رود | تقاضا برای خرید کاهشی شد ریزش گسترده قیمت‌ها در بازار خودرو | آخرین قیمت سمند، دنا، ساینا، شاهین و کوییک (شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) قیمت محصولات سایپا و ایران‌خودرو در بازار امروز | بازار آرام گرفت (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) برنامه وزارت صمت برای جهش در تولید خودرو سیگنال مثبت بانک مرکزی به بورس + جدول بورس تهران هشتمین بازار سهامی خاورمیانه شد! + نمودار
سرخط خبرها

استقبال احتمالی بازار سرمایه از ورود پدیده به بورس

  • کد خبر: ۵۲۱۶
  • ۲۷ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۷:۲۴
  • ۶
استقبال احتمالی بازار سرمایه از ورود پدیده به بورس
تحلیل شهرآرا از وضعیت پدیده دو ماه پس از صدور حکم
مسعود سلطانی| اکنون بیش از ۲ ماه از زمان صدور حکم برای پرونده پدیده گذشته است. حکمی که در آن تکلیف ۲۲ متهم این پرونده روشن شد. محسن پهلوان‌مقدم به حبس ابد محکوم شد و ۸۰ درصد سهام شرکت که به او و سایر متهمان تعلق داشت به سبد شرکت برگشت و قرار شد طلبکاران عمده شرکت، یعنی بانک صادرات و موسسه مالی و اعتباری ملل و ... به جای طلبشان سهام دریافت کنند و به همین واسطه به عنوان سهام‌دار عمده، مدیریت شرکت را در دست بگیرند.
۵ مرداد بود که حکم دادگاه در جلسه‌ای رسمی رسانه‌ای شد. بر اساس آنچه غلامعلی صادقی، دادستان وقت خراسان‌رضوی در آن جلسه اعلام کرد ۸۰ درصد سهام شرکت که به پهلوان و سایر متهمان پرونده پدیده تعلق داشت به سبد شرکت واریز شد. بعد از آن ۴۶.۵ درصد سهام شرکت به طلبکاران عمده (بانک ها) تعلق پیدا کرد. همچنین ۳۹.۵ درصد سهام شرکت به مردمی که تعهدنامه و سهام شرکت را دارند رسید و ۱۴ درصد سهام نیز به منظور تسویه دیون احتمالی نزد شرکت باقی ماند. قیمت هر سهم شرکت پدیده نیز ۳۳ هزارو ۷۰۰ ریال اعلام شد. اکنون بعد از گذشت ۲ ماه از صدور رسمی حکم میزان انتشار اخبار رسمی درباره این پرونده تقریبا به صفر رسیده است.


سال ۹۸، سال سهام‌داران پدیده
سکوت خبری درباره پدیده باعث شد که آخرین وضعیت پیشرفت کار پدیده و اجرای حکم دادگاه را از رئیس هیئت مدیره شرکت پدیده شاندیز جویا شویم.
حسین زارع‌صفت درباره آخرین وضعیت اجرای حکم دادگاه ویژه رسیدگی به جرائم اخلالگران عمده در نظام اقتصادی کشور برای پرونده پدیده گفت: مدیریت اجرای حکم از سوی نماینده دادستان در این پرونده انجام و نظارت مستقیم از ناحیه ایشان اعمال می‌شود.
وی افزود: فعالیت‌ها برای انجام مقدمات اجرای حکم در سطوح مختلف در حال انجام است. شرکت مشغول حسابرسی برای تعیین دقیق میزان بدهی به بانک صادرات، موسسه مالی و اعتباری ملل و بانک قوامین و سایر طلبکاران است. این کار طی جلساتی با همین مجموعه‌ها در حال انجام است.
رئیس هیئت مدیره شرکت پدیده شاندیز درباره کمیته اجرایی که از سوی ستاد تدبیر مسئولیت گرفته است نیز گفت: این کمیته موظف است بستر اجرای حکم را فراهم کند. طلبکاران عمده از جمله نماینده بانک صادرات نیز به فراخور نیاز در این جلسات شرکت دارند و همراهی خوبی می‌کنند.
زارع‌صفت درباره تشکیل هیئت مدیره جدید با حضور سهام‌داران عمده نیز گفت: بانک‌ها محدودیت‌های قانونی برای بنگاه‌داری دارند. با این حال بعد از اجرای حکم و تعیین و انتقال سهم به حساب تمامی سهام‌داران، تکلیف اینکه بانک صادرات به صورت مستقیم ورود می‌کند یا اینکه اختیار خود را به شرکت‌های زیرمجموعه یا همکارش واگذار کند روشن می‌شود.
وی درباره ورود پدیده به بورس نیز گفت: تمامی کار‌ها اعم از حسابرسی و ایجاد نماد در بورس انجام شده است. مسئولان بورس نیز همکاری لازم را با ما دارند و بعد از انجام تغییرات در سبد سهام هر یک از سهام‌داران سایر مراحل ورود به بورس نیز انجام خواهد شد.
رئیس هیئت مدیره پدیده با اشاره به صحبت‌های مرحوم ابوالفضل انتظاری مدیرعامل سابق پدیده که پیش از این اعلام کرده بود سال ۱۳۹۸ سال سهام‌داران پدیده است و یقینا سهام‌داران باید به خواسته‌های به‌حق خود برسند، گفت: امیدواریم امسال سال سهام‌داران پدیده باشد و مشکلات آن‌ها رفع شود.


استقبال احتمالی فعالان بازار سرمایه از پدیده
بحث ورود پدیده به بورس از مدت‌ها پیش مطرح است. زمانی مدیرعامل سابق این شرکت ورود به بورس را پیش از زمستان ۹۷ پیش‌بینی کرده بود با این حال در جلسات دادگاه پدیده معلوم شد که همراهی نکردن محسن پهلوان‌مقدم مانع ورود شرکت به بورس می‌شد.
با اتمام مراحل اجرای حکم دادگاه می‌توان به ورود پدیده به بازار سرمایه امیدوار بود، هرچند که بورس دوره طلایی خود را پشت سر گذاشته باشد.
ایجاد نماد پدیده و آغاز معاملات بورسی این سهام، می‌تواند به رشد سهام این شرکت در مدت کوتاه کمک کند. ارزشیابی دارایی‌های شرکت پدیده در سال ۹۴ انجام شده و بدون تردید عرضه اولیه سهام پدیده در بورس با استقبال گسترده فعالان بازار سرمایه مواجه خواهد شد چراکه دارایی‌های این شرکت پس از افزایش نرخ ارز ارزیابی مجدد نشده است. از همین روی خرید سهام شرکت پدیده بر اساس نرخ سال ۹۴ فرصت بسیار مناسبی را برای کسب بازدهی خوب برای فعالان بازار سرمایه فراهم می‌کند.
به معنای دقیق‌تر اگرچه ورود پدیده به بورس در دوره رشد طلایی بازار سرمایه می‌توانست عواید بیشتری را نصیب این شرکت و سهام‌دارانش کند با این حال هر زمانی که این اتفاق بیفتد فواید زیادی برای شرکت به همراه خواهد داشت.
از سوی دیگر برخی از تحلیلگران معتقدند نرخ ارز ثابت نخواهد ماند و بانک مرکزی نمی‌تواند برای همیشه نرخ ارز را مهار کند. پس می‌توان امیدوار بود که با واقعی شدن نرخ ارز و ارزیابی مجدد دارایی‌های شرکت پدیده سهام‌داران این شرکت بازدهی خوبی از دارایی‌های کنونی‌شان کسب کنند. البته تحقق این تحلیل‌های خوشبینانه منوط به این است که هیئت مدیره جدید برای شرکت انتخاب شود و حرکتی رو به رشد را آغاز کند. در غیر این صورت ریسک سرمایه‌گذاری در شرکت پدیده همچنان بالا خواهد بود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
سهامدار2
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۱۲ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۷
0
6
چطور به بانک ها و موسسات و دیگر طلبکاران با تاخیر و دیرکرد سهام تعلق گرفته. اما برای من سهامدار که به اعتماد تبلیغات صداوسیما و حضور مسئولین مهم کشوری من جمله آقای پورمختار در این پروژه اعتماد کردیم و فکر می کردیم به جای سرمایه گذاری در یک کار دلالی، داریم در یک پروژه بزرگ سرمایه گذاری می کنیم، باید ضررش را بدهم. مگر وزیر کشور در سال ۹۴ نگفته بود که ۸۰ درصد سهام موسسین پدیده به مردم انتقال می یابد.
پس احقاق حقوق سهامداران چه می شود؟
چرا اینقدر پروژه را معطل گذاشتید تا دیرکرد به بانک بدهید؟
کاظمی
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۲۰ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۷
0
14
همین دو خط آخر رو نمی‌گفتی !نمی شد؟! پدیده رو بردی بالا بعد یهو کوبیدی زمین
پدیده
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۳۵ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۸
1
4
چرا پدیده مثل قدیم سه شیفت کار نمی کنه؟
شاندیزی
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۱۸ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۸
0
6
این مسئولین جدید همش وعده می دهند. حرکت مثل یوزپلنگ پدیده را تبدیل به حرکت لاک پشتی کردند. فقط با این بهونه که قانونیش کردن.
چهارساله میگن می خواهند پدیده را ببرند توی بورس!!!!
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۳۷ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۱
0
2
ای بابا، پس کی پولمون را می دهند؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۴:۱۵ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۹
0
0
اگه نتونن سهام پدیده رو توی بورس مدیریت کنین .این شرکت اونقد بزرگ هست که اعتماد مردم به بورس هم از دست میره واین برای اقتصاد ایران یک فاجعه است
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->