مایکروسافت: پلیس آمریکا حق ندارد از Azure برای تشخیص چهره استفاده کند مشخصات Poco F6 Pro فاش شد انتشار تصاویر Xperia 1 IV، آخرین پرچمدار سونی از ماکت‌های لورفته خانواده iPhone 16 چه می‌فهمیم؟ پیکر شهید تازه‌تفحص‌شده دفاع مقدس در گلزار شهدای مشهد به خاک سپرده شد + عکس برای بازی Hellblade II چه سیستمی نیاز دارید؟ قابلیت‌های جدید استوری در اینستاگرام + جزئیات موتور جستجوی ChatGPT به میدان می‌آید یسنا دیدار، دختر ناپدیدشده ترکمن، بالاخره پیدا شد + فیلم انجمن تجارت الکترونیک تهران دریافت مالیات بر ارزش افزوده از تاکسی‌های اینترنتی را غیرقانونی خواند برنامه‌ریزی برای جلسات و قرارها با قابلیت جدید واتساپ Google Photos به زودی می‌تواند کیفیت ویدیوهایتان را بهبود دهد ویدئو | سگ رباتیک «بوستون داینامیکس» در لباس خزدار! ویدئو | اضافه‌شدن بچه غول به کلش آو کلنز! رایتل، تنها اپراتوری که سرعت اینترنت ۴G را افزایش داده است مرورگر محبوب Arc بالاخره برای ویندوز هم منتشر شد الگوریتم جدید اینستاگرام به محتواهای دست اول اهمیت می‌دهد هوش مصنوعی آرتروز را ۸ سال زودتر تشخیص می‌دهد | التهاب محرک اصلی آسیب مفصلی در آرتروز گذری بر خدمات ارزنده پروفسور علی اکبر جلالی ملقب به «پدر فناوری اطلاعات ایران» | سرعت به وقت خدمت ویژگی جدید Community Game Help برای پلی‌استیشن ۵ منتشر شد | راهنمای ویدئویی بازی‌ها رباتی که برای یادگیری رفتار انسان فقط به ۲۴ ساعت زمان نیاز دارد! + ویدئو
سرخط خبرها

عبور قانونی از دیوار فیلترینگ

  • کد خبر: ۸۲۳۷
  • ۱۳ آبان ۱۳۹۸ - ۰۷:۱۴
عبور قانونی از دیوار فیلترینگ
مسئولان کشور از برنامه ریزی برای ارائه وی پی ان قانونی می گویند
وفایی | سال هاست که وی پی ان‌ها به موضوعی آشنا و کاربردی برای بسیاری از کاربران اینترنت کشورمان تبدیل شده اند و خیلی از افراد برای عبور از دیوار فیلترینگ، اقدام به خرید آن‌ها می‌کنند؛ مسئله‌ای که باعث ایجاد یک بازار بزرگ چند میلیاردی برای این تجارت غیرقانونی شده است. اما به نظر می‌رسد که در چند وقت اخیر، اقداماتی برای سر و سامان دادن به این موضوع در حال انجام است.
در همین زمینه، اول آبان سرپرست معاونت فضای مجازی دادستانی کشور اعلام کرد با توجه به نیاز مردم و برخی دستگاه‌ها به وی پی ان قانونی، دستورالعملی برای سامان دهی و واگذاری وی پی ان‌های مجاز در دستورکار کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه و مرکز ملی فضای مجازی قرار گرفته است. جواد جاویدنیا درباره اجرای این برنامه گفت: امیدواریم با همکاری بیشتر اعضای کارگروه و حضور در جلسات آن، هرچه زودتر این موضوع به نتیجه برسد و به گونه‌ای باشد که افراد برای نیاز‌های واقعی خود مجبور به استفاده از وی پی ان‌های غیرقانونی نشوند. ابزاری که مشخص نیست اطلاعات افراد را در معرض چه مخاطراتی قرار می‌دهد.

قطع تمام وی پی ان‌ها مشکل آفرین است
حمید فتاحی، مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت، از دیگر افرادی بود که درباره این موضوع گفت: عده‌ای به وزارت ارتباطات برای قطع همه وی پی ان‌ها فشار می‌آورند. اما نمی‌توان این کار را با یک فرمول انجام داد؛ زیرا وی پی ان‌ها برای فعالیت اقتصادی در شرایط تحریم ضروری است و قطع شدن آن‌ها به کسب وکار‌ها ضربه خواهد زد. فتاحی با بیان اینکه اگر تمام وی پی ان‌ها مسدود شوند، دانشگاه‌ها و تجار کشور به مشکل برمی خورند، بیان کرد: با این اقدام علاوه بر اینکه دنیا ما را تحریم کرده است، خودمان نیز خودتحریمی اعمال خواهیم کرد. بسیاری از نیاز‌های مردم اکنون در اینترنت است و نمی‌توان برای همه یک قانون کلی را اعمال کرد، زیرا کوچک‌ترین اختلال به زندگی عادی مردم ضربه می‌زند.

طرح وی پی ان قانونی
فتاحی با بیان اینکه طرح وی پی ان قانونی در سال ۱۳۹۱ از سوی شرکت ارتباطات زیرساخت مطرح شده بود که به دلیل ضعف در اجرا با شکست روبه رو شد، گفت: هم اکنون کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه طبق تقسیم کاری که مرکز ملی فضای مجازی انجام داده، متولی و مسئول این موضوع است. هدف از اجرای این طرح، آن است که برنامه ریزی صورت بگیرد تا اقشار مختلف مردم که با توجه به شرایط شغلی و اجتماعی شان، نیازمندی‌هایی برای دسترسی به اینترنت بدون فیلتر دارند، بتوانند از این دسترسی استفاده کنند.
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت به ضرورت اجرای این طرح هم پرداخت و درباره آن گفت: اینکه بخواهیم برای کل اینترنت کشور یک قاعده یکسان بگذاریم و دسترسی یک کودک هشت ساله را با یک استاد دانشگاه یکسان کنیم، منطقی نیست. براین اساس نیاز است سامان دهی دسترسی به اینترنت به نحوی انجام شود که افراد براساس مقتضیات و نیازشان بتوانند دسترسی‌های متفاوتی به اینترنت داشته باشند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->