چمران: شورا‌های شهر و روستا، انعکاس خواست و سلیقه مردم هستند رئیس دیوان عالی کشور: سبقت در خدمت باید فرهنگ غالب در نظام شورایی کشور باشد آموزش ایمنی و مواجهه با حریق برای ۱۲۴ هزار شهروند مشهدی گپ و گفت با میراث دار سنت پرورش اسب یورقه در مهدی آباد| ما که هرچه بردیم، با رفقا خوردیم   شهروند خبرنگار | درخواست به‌سازی پیاده‌رو «ابرار ۱۰» در مشهد + پاسخ سرویس‌دهی رایگان خط‌۲ قطارشهری مشهد در روز شهادت امام‌جعفرصادق‌(ع) اعمال‌قانون ۱۸۱۸ دستگاه خودروی حادثه‌ساز در مشهد | ۶۱ دستگاه خودروی متخلف توقیف شدند (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) دردسر‌های بودار همسایگی با انبار‌های خانگی | دپوی ضایعات در منازل مسکونی شهرک صابر مشهد ایست‌کار‌های مشهد، الگوی کشور | بیمه کارگران ایست‌کار‌ها در اولویت باشد هوای چهار منطقه کلانشهر مشهد امروز در شرایط پاک قرار گرفت (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) احداث ۱۴ بوستان بزرگ در شهر مشهد | پروژه‌های زودبازده‌ برای محرومیت‌زدایی از حاشیه شهر ترافیک سنگین در بولوار ملک‌آباد و وکیل‌آباد مشهد (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) حاجی بگلو: رویکرد و نگاه شورای ششم، تحقق عدالت‌محوری در مشهد است سردار رادان در مشهد: قسم به خون شهدا که حافظ سنگر حجاب هستیم| توطئه عریانی و برهنگی، برنامه نفوذ دشمن برای براندازی است مشهدالرضا(ع)، هم‌صدا با طنین حجاب و غیرت | اجتماع باشکوه حمایت از «طرح نور فراجا» برگزار شد + فیلم بلاتکلیفی ۴۵۰‌هزار هکتار از اراضی ملی خراسان رضوی شهروند خبرنگار | درخواست ترمیم آسفالت در بلوار شهید آوینی مشهد + پاسخ شهردار مشهد: کلان‌شهر مشهد در زمینه هوشمندسازی پیشرو است هوای هشت منطقه کلانشهر مشهد امروز پاک است (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

احداث ۲۰ پل عابر پیاده در حاشیه شهر مشهد

  • کد خبر: ۳۹۲۰۳
  • ۲۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۷
احداث ۲۰ پل عابر پیاده در حاشیه شهر مشهد
عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر مشهد گفت: ۲۰ مورد از پل های عابر پیاده در مناطق حاشیه شهر مشهد احداث شده است.
لیلی رحمانی | شهرآرانیوز؛ شورای پنجم شهر با شعار امید و تغییر در اردیبهشت ۹۶ مدیریت کلان شهر مذهبی مشهد را بر عهده گرفت و در طول دوران کاری خود نیز با موفقیت‌ها و چالش‌هایی مواجه شد. سرفصل اصلی گفت و گوی ما با شهناز رمارم، عضو هیئت رئیسه شورای شهر، نیز درباره همین موفقیت‌ها و چالش هاست.
رمارم معتقد است نکته شایان توجه در مورد شورای پنجم آن است که افراد با امید بستن به شعار لیست امید برای ایجاد تغییر در زندگی شهری، این خواسته شان را با حضور در انتخابات و رأی دادن به این طیف عینیت بخشیدند.

به گفته رمارم یکی از چالش‌های پیش روی جریان اصلاحات این است که جوان نخبه طیف اصلاحات دیگر انگیزه‌ای برای پاسخ به جوانان طیف رقیب ندارد و اعضای شورا نیز نمی‌توانند دائما پاسخ گوی انتقادات مطرح شده باشند؛ زیرا این خود حواشی دیگری ایجاد می‌کند که فرصت خدمت گزاری را از آن‌ها می‌گیرد.

چالش توسعه شهر و کمبود نیروی متخصص

این عضو هیئت رئیسه شورا شهر نیروی انسانی را چالش دیگر مدیریت شهری بیان می‌کند و می‌گوید: باید این سؤال را بپرسیم که آیا شهر‌هایی که با افزایش و توسعه شهری و تعداد زیاد پروژه‌ها مواجه‎اند می‌توانند با همان تعداد نیروی قبلی به کارشان ادامه دهند؟ این در حالی است که بخشی از این نیرو‌ها نیز در آستانه بازنشستگی قرار می‌گیرند و طبعا به این دلیل نیرو‌هایی جذب این سازمان می‌شوند که ورود آن‌ها سازوکار مشخصی ندارد و این مسئله منجر به حجیم و نابسامان‌تر شدن شهرداری می‌شود.

رئیس شورای عالی شهرستان مشهد می‌افزاید: در هر دوره بنا بر شروع هر پروژه نیرو‌هایی جذب شهرداری شده بودند که وضعیتشان بلاتکلیف مانده بود. در این دوره اقدامات صورت گرفته در حوزه نیروی انسانی شایان توجه بود، اما به دلیل نبود شفافیت در بخشی از فرایند‌ها با مشکلاتی مواجه و باعث جلب توجه و ایجاد حساسیت برای نهاد‌های نظارتی و پدید آمدن چالشی بزرگ شده است.

رمارم در ادامه کاستی‌های حوزه اطلاع رسانی شهرداری مشهد را از دیگر چالش‌ها می‌داند. به نظر وی روزنامه شهرآرا می‌توانست تریبون خوبی برای شورا و پل ارتباطی آن باشد، اما یک نهاد اطلاع رسانی را با دادن اختیارات خارج از حوزه دچار مشکل کردند. وی معتقد است: در این دوره از مدیریت شهری اقدامات خوبی صورت گرفت، اما به دلایل مختلف به درستی اطلاع رسانی نشد.

شفافیت با فاش

رمارم در ادامه به شرح اقدامات برجسته مدیریت شهری در این دوره‌ می‌پردازد و یکی از مهم‌ترین آن‌ها را شکل گیری سامانه فاش برای ایجاد شفافیت امور شهرداری برای مردم اعلام می‌کند و می‌افزاید: برگزاری نمایشگاه فرصت‌های سرمایه گذاری در راستای ایجاد اعتماد برای سرمایه گذاران که منجر به جذب سرمایه و تسویه بیش از ۱۵۰۰ میلیارد بدهی پیمانکاران شد انجام شده و از اقدامات شایان توجه بوده است.

وی به سرانجام رساندن خط ۲ قطارشهری با هزینه‌های بالا، اخذ مجوز برای شروع خط‌۴، اصلاحات هندسی و گرفتن تصمیماتی برای روان سازی ترافیک، شکل گیری نهضت آسفالت در ۲ سال ابتدایی شورا و پیاده روسازی‌های همراه با اصلاح جوی و جدول را از دیگر اقدامات مهم مدیریت شهری اعلام می‌کند.

عضو شورای شهر مشهد همچنین به اقدامات صورت گرفته در محدوده توس که این منطقه را احیا کرد، این گونه اشاره می‌کند: با اجرای پروژه جلوخان توس در واقع یک بخش دیگر هویتی شهر مشهد زنده شد. پروژه‌های عمرانی محقق شده نیز در موعد مقرر انجام شده است؛ از جمله پل‌های عابرپیاده که ۲۰ مورد آن‌ها در مناطق حاشیه شهر احداث شده است. احداث پل نمایشگاه، چپ گرد ناصری، پل مصلا، جاده محمدآباد، پل چهارسطحی نمایشگاه، دوربرگردان ابوطالب، بازگشایی بولوار خاقانی، کشاورز، ۷۵ متری رضوی و... نیز از موارد دیگر است. همچنین ابلاغ طرح جامع جنوب شهر در آذرماه ۹۶ و به سرانجام رساندن اولین طرح تفصیلی جنوب غرب مشهد از دستاورد‌های مهم دیگر است که در این دوره از مدیریت شهری محقق شده است.

رمارم ادامه می‌دهد: با وجود تعدد این اقدامات این مردم هستند که باید در مورد کار ما اظهارنظر کنند. یکی دیگر از فعالیت‌های شایان توجه در شورای پنجم نظم بخشیدن به تبلیغات شهری بود، آیین نامه و دستورالعمل‌هایی دراین باره تدوین و از بی نظمی در این حوزه جلوگیری شد.

حمایت‌های شهرداری از ورزش قهرمانی حذف نمی‌شود

او با اشاره به حمایت شورای پنجم از ورزش قهرمانی می‌گوید: هرچند توجه به توسعه زیر ساخت‌ها مهم است، اما حمایت و الگوسازی برای جوانان نیز اتفاق مهم دیگری است که با حمایت از ورزش‌های قهرمانی صورت گرفت. اگر از نخبگان و جوانان حوزه قهرمانی به درستی حمایت شود، برای آن‌ها الگوسازی و به فعالیت‌های آنان جهت داده و باعث انتشار اخبار موفق از مشهد و ایجاد حس هویت و عزت نفس در شهروندان مشهد می‌شود. بودجه اختصاص یافته به ورزش نیز در مقایسه با کل بودجه شهرداری مبلغ شایان توجهی نیست که بخواهیم آن را حذف کنیم.

رمارم همچنین درباره اینکه او ریاست هیچ کمیسیونی را در شورای پنجم عهده دار نشده است بیان می‌کند: در ابتدای حضورم در این شورا با توجه به تخصص و تجاربم پیشنهاد ریاست کمیسیون فرهنگی را داشتم که مورد قبول قرار نگرفت و در ادامه نیز تصمیم گرفتم تا دیگرحوزه‌ها را به متولیانش بسپارم و مسیر خرد جمعی نیز مسئولیت هیئت رئیسه را به من سپرد. برای تصدی هر پستی باید تخصص، سواد و تجربه چندین ساله وجود داشته باشد.

عضو شورای شهر مشهد می‌گوید: دیدن مشکلات مردم از جمله مشکلات اقتصادی، مثل بیکاری و مسکن، بسیار رنج آور است. اقداماتی نیز برای رفع آن انجام شده است، اما این‌ها کافی نیست و شاید اگر شهر به طرف مدیرت یکپارچه شهری برود و پنجره واحدی برای خدمت رسانی به مردم ایجاد شود و اختیارات شهرداری با توجه به توقعات مردم به این سازمان بازگردانده شود، بتوان اقدامات خوبی صورت داد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->