تولد لاکچری در سومین روز خاص قرن جدید! جزئیات تکان‌دهنده از اردوی وحشت در استخر مرگ برنامه جدید امتحانات پایه ششم و نهم اعلام شد (یکم خرداد ۱۴۰۳) نام‌گذاری بیمارستان ۲۰۴ تختخوابی نیشابور به‌نام «سیدالشهدای خدمت» انفجار مین در ارتفاعات مرزی آذربایجان غربی یک کشته و ۲ زخمی برجای گذاشت (یکم خرداد ۱۴۰۳) زلزله قدرتمند اندونزی را لرزاند (یکم خرداد ۱۴۰۳) طرح سلامت خانواده و نظام ارجاع یکی از مهمترین اقدامات شهید آیت الله رئیسی بود کشف ۱۷ کیلوگرم زعفران قاچاق توسط مرزبانان هنگ تایباد(۱ خرداد ۱۴۰۳) قطار فوق‌العاده مشهد برای مراسم تشییع رئیس‌جمهور از مهاجرت ۱۰ هزار پزشک تا توزیع نابرابر پزشکان متخصص در کشور  برنامه جدید امتحانات نهایی دانش‌آموزان اعلام شد ممنوعیت‌های تردد ویژه مراسم تشییع پیکر رئیس جمهوری در مشهد اعلام شد تشکیل پرونده قضایی برای منتشرکنندگان مصادیق توهین‌آمیز درخصوص سانحه بالگرد حامل رئیس‌جمهور پیش‌بینی هواشناسی مشهد برای روز پنجشنبه (٣ خرداد ١۴٠٣) هم‌زمان با مراسم تشییع و تدفین رئیس‌جمهور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (سه‌شنبه، یکم خرداد ١۴٠٣) | آغاز بارش‌های پراکنده باران در استان آسیب‌هایی جدی که روغن مصرف شده به مغز می‌زند
سرخط خبرها

کرم موکا، دسر فوق‌العاده برای مهمانی‌هاست+ طرز تهیه

  • کد خبر: ۴۶۱۷۷
  • ۱۱ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۲
کرم موکا، دسر فوق‌العاده برای مهمانی‌هاست+ طرز تهیه
دسر کرم موکا، دسری خوشمزه و ساده است که برای مهمانی‌های خودمانی و جمع‌های دوستانه بسیار مناسب است. این دسر فوق العاده که از ترکیب شیر و خامه و پودر قهوه و کاکائو و تخم مرغ و شکر و نشاسته تهیه می‌شود.
سمیه اخترشناس | شهرآرانیوز؛ دسر‌ها از پرطرف دارترین و جذاب‌ترین خوراکی‌ها هستند. معمولا زمان زیادی هم برای تهیه شان صرف نمی‌شود. خوبی دسر‌ها این است که بچه‌ها بیش از غذا عاشق آن‌ها هستند. برای همین، می‌توان باکمی خلاقیت و البته ذکاوت، آن‌ها را به خوراکی‌هایی سالم و مقوی تبدیل کرد. برای نمونه می‌توان به جای استفاده از شکرسفید، در آن‌ها از شکر قهوه‌ای یا عسل استفاده کرد. امروز می‌خواهیم طرز تهیه یک دسر خوشمزه به نام کرم موکا را با هم مرور کنیم.

مناسب برای: ۱۰ نفر
 
زمان برای پخت: ۱۵ دقیقه

مواد لازم برای تهیه کرم موکا:

شیر: ۳ پیمانه
خامه صبحانه:  ۲۰۰ گرم
شکر: سه چهارم پیمانه
پنیر ماسکارپونه:  ۲۰۰ گرم
پودرکاکائو: ۲ قاشق غذاخوری
پودر نسکافه: ۲ قاشق غذاخوری
پودر قهوه: نصف قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین: ۳ قاشق غذاخوری
ژلاتین: نصف لیوان
شکلات: تلخ ۱۰۰ گرم

طرز تهیه کرم موکا:

ژلاتین را با نصف لیوان آب مخلوط کنید و بگذارید روی بخار کتری تا حل و کاملا شفاف شود.
 
کرم موکا


به شیر، خامه، شکر، شکلات، پودر کاکائو، پودر قهوه و نسکافه را اضافه کنید و روی حرارت بگذارید. میزان گرما باید به اندازه‌ای باشد که ترکیب فقط گرم و شکلات درون آن حل شود.
 
کرم موکا

درون ظرفی مقداری از مواد را بریزید و پنیر را به آن اضافه کنید و با هم زن، خوب بزنید تا یکدست شود.
 
کرم موکا


پنیر بازشده را به ترکیب اصلی که از روی حرارت برداشته اید بیفزایید. در انتها هم ژلاتین بنماری شده را به آن اضافه کنید. حالا مواد را درون قالبی مناسب بریزید و ٧ ساعت داخل یخچال بگذارید تا سفت شود.
 
کرم موکا

از این کرم می‌توان برای لایه میانی کیک‌ها هم استفاده کرد.
به جای پنیر ماسکارپونه می‌توان از ١٥٠ گرم پنیر خامه‌ای استفاده کرد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->