یمن از آغاز مرحله چهارم تشدید عملیات علیه اسرائیل خبر داد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) واکنش وزیر امور خارجه به سرکوب دانشجویان معترض آمریکایی سفیر فلسطین در مقر سازمان ملل در وین: دیگر در جلسات گزارشی از غزه ارائه نمی‌دهم تشریح چگونگی انتخابات الکترونیکی مجلس| چه کسانی واجد شرایط رای دادن هستند؟ پاسخ رهبر معظم انقلاب به نامه رئیس سازمان تبلیغات اسلامی| کار قرآنی در شمار مبارک‌ترین کار‌های اسلامی و جهادی است معاون رئیس جمهور: اعلام پذیرش دانشجویان و اساتید تعلیقی و اخراجی آمریکا، حرکتی هوشمندانه و انقلابی است بیانیه جنبش مطالبه در حمایت از خیزش‌های اعتراضی| اسرائیل غده‌ای سرطانی است که باید حذف شود فرمانده منطقه پدافند هوایی شمال شرق: معلمان سربازان خط مقدم مقابله با هجمه فرهنگی دشمن هستند سازمان ملل: ۸۵ درصد از مدارس غزه آسیب دیده‌اند آیت‌الله علم‌الهدی: هویت بخشی، رسالت امروز معلمان است| سرکوب دانشجویان در آمریکا، تابلوی لیبرال دموکراسی غرب دانشگاه آمریکایی دانشجویان معترض را به اخراج تهدید کرد اسامی کاندیدا‌های شورای وحدت اصولگرایان برای دور دوم انتخابات مجلس تصاویر پهپاد‌ها جنایت جدید ضدبشری اسرائیل در غزه را فاش کرد+ فیلم حملات جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به شهر رفح تقلای سنای آمریکا برای جلوگیری از بازداشت مقامات تل آویو حمله بی‌سابقه از خاک عراق به تل‌آویو (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) وزیر کشور: آماده برگزاری انتخابات تمام الکترونیکی هستیم حمله پهپادی مقاومت اسلامی بحرین به رژیم صهیونیستی مهلت ثبت نام آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی خراسان رضوی تمدید شد+جزئیات میرباقری: تلاش می‌کنیم «سلمان فارسی» را در ۱۴۰۵ به پخش برسانیم
سرخط خبرها

روسیه سیستم انتخاباتی آمریکا را ناقص خواند

  • کد خبر: ۴۸۹۰۳
  • ۱۵ آبان ۱۳۹۹ - ۱۹:۰۷
روسیه سیستم انتخاباتی آمریکا را ناقص خواند
سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه اعلام کرد که سیستم انتخاباتی آمریکا نواقصی دارد و انتخابات ریاست جمهوری این کشور این نواقص را نشان داد.
به گزارش شهرآرانیوز، «ماریا زاخارووا» روز پنجشنبه در نشست خبری هفتگی در وزارت امور خارجه روسیه با اشاره به اینکه مسکو به دقت جمع بندی نتایج انتخابات در آمریکا را زیر نظر دارد گفت که در شرایط تقریبا برابری رقیبان برای کرسی رییس جمهوری آمریکا، نواقص و کمبود‌ها در سیستم انتخاباتی این کشور نمایان می‌شود که بار‌ها ناظران بین المللی از جمله دفتر نهاد‌های دموکراتیک و حقوق بشر سازمان امنیت و همکاری اروپا و کارشناسان مطرح به این موارد اشاره کرده‌اند.

سخنگوی وزارت خارجه روسیه در مورد علت این مسائل بیان کرد: تاحدودی به دلیل کهنه بودن قوانین انتخاباتی آمریکا و تنظیم نشدن برخی موارد اصولی در آن بروز کرده است که بار‌ها به آن اشاره کردیم.

وی افزود: تا آنجا که اطلاع داریم تاکنون نامزد پیروز در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا اعلام نشده است و ۲ نامزد بطور برابر و با فاصله اندک پیش می‌روند. ما به این نکته توجه کردیم که دونالد ترامپ و جو بایدن با اطمینان از پیروزی خود سخن می‌گویند و رئیس جمهور فعلی (ترامپ) بطور علنی از احتمال تقلب در انتخابات سخن می‌گوید قصد دارد در مورد شمارش آرا در چندین ایالت به دادگاه شکایت کند.

زاخارووا گفت: ما امیدواریم که ساز و کار‌های قانونی در آمریکا امکان بدهد که مطابق با قانون اساسی رئیس جمهوری آینده این کشور تعیین شود و مهم‌تر اینکه از وقوع ناآرامی‌ها در آمریکا پیشگیری شود.

وی با بیان اینکه انتخاب رئیس جمهور حقی است که فقط به مردم این کشور تعلق دارد گفت: مردم آمریکا حق دارند که آرای آن‌ها بطور شایسته مورد توجه قرار گیرد.

زاخارووا گفت: انچه که در رابطه با برگزاری انتخابات در آمریکا مربوط به روابط مسکو و واشنگتن می‌شود، روسیه همان طور که بار‌ها سران این کشور گفته اند برای همکاری سازنده با رئیس جمهوری آمریکا صرف نظر از اینکه هر کس به این مقام انتخاب شود، آمادگی دارد.

رای گیری در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا روز سه شنبه ۱۳ آبان به اتمام رسید و در حالی که هنوز نتیجه انتخابات به طور رسمی مشخص نشده، دونالد ترامپ و جو بایدن دو رقیب انتخاباتی اعلام پیروزی کرده اند.

دعوت از طرف‌های مناقشه قره باغ برای مذاکره

سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه گفت: روسیه از طرف‌های مناقشه در قره باغ دعوت به حداکثر خویشتنداری و جلوگیری از امکان مداخله نیرو‌های خارجی و برقراری آتش بس می‌کند تا مذاکرات ازسرگرفته شود.

وی خاطرنشان کرد که در طول یک هفته اخیر وضعیت در منطقه قره باغ پرتنش و متشنج بود و تیراندازی‌ها از دو طرف در امتداد خطوط حائل ادامه داشت و اهداف غیرنظامی نیز گلوله باران شد.

زاخارووا همچنین گفت که روسیه اطلاعاتی کسب کرده است که گروهی از ستیزه جویان از منطقه خاورمیانه به قره باغ منتقل شده اند و این افراد از ایدئولوژی افراط گرایانه پیروی می‌کنند.

درگیری‌های نظامی میان نیرو‌های جمهوری آذربایجان و ارمنستان از ۶ مهرماه گذشته آغاز شده است و برغم این که با دخالت میانجیگران بین‌المللی سه بار توافق آتش بس میان طرفین حاصل شده، این درگیری‌ها بیش از یک ماه است همچنان با شدت ادامه دارد.

جمهوری آذربایجان در این مناقشه با تکیه بر اصل حفظ تمامیت ارضی خواستار پایان اشغالگری ارمنستان شده و از سوی دیگر طرف ارمنی با استناد به اصل «حق تعیین سرنوشت» خواستار به رسمیت شناخته شدن حقوق ارامنه در منطقه قره باغ شده است

روسیه خواهان تحرک در مذاکرات آستانه است

زاخارووا گفت که روسیه با شرکای خود در فرمت مذاکرات آستانه شامل ایران و ترکیه به این موضوع فکر می‌کند که در شرایط وقفه اجباری که در این مذاکرات برای حل مسائل سوریه ایجاد شده است، چگونه به این روند تحرک تازه بخشد.

وی خاطرنشان کرد که گردهمایی برای بازگشت مهاجران سوری به خانه‌های خود روز‌های ۱۱ و ۱۲ ماه نوامبر (چهارشنبه و پنجشنبه هفته آینده) در ژنو برگزار خواهد شد.

سخنگوی وزارت خارجه روسیه سطح همکاری‌های سه کشور روسیه، ایران و ترکیه به عنوان کشور‌های ضامن مذاکرات آستانه را عالی ارزیابی کرد و گفت: با توجه به ایجاد موج جدید شیوع کرونا، تاریخ برگزاری پانزدهمین دور مذاکرات در فرمت آستانه به زمان دیگری موکول می‌شود.
 
 
منبع:ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->