تغییر مسیر پرواز تهران- زاهدان- مشهد مذاکرات مزدی کانون بازنشستگان تامین اجتماعی ادامه دارد| مبنای افزایش حقوق کدام قانون است؟ (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) سیلاب به سنگان خواف رسید سلامت روان ایرانی‌ها پایش می‌شود پیش بینی آلزایمر ۱۲ سال قبل از بروز علائم با آزمایش چشم مشاغل ذهنی خطر زوال عقل را کاهش می‌دهند نحوه اضافه کردن دوران سربازی به سوابق بیمه تامین اجتماعی اعلام شد تخلیه برخی از روستا‌های زیرکوه در خراسان‌جنوبی به‌علت سیلاب + عکس (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) فوق‌العاده حقوق معلمان حق‌التدریس از مهر ماه ۲ برابر می‌شود نارضایتی توأمان مردم و متولیان درمان از  تعرفه‌های جدید پزشکی تشکیل باند سرقت پس از آزادی از زندان | دزدی از ده‌ها خودرو پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی و مشهد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) | تداوم بارندگی‌ها تا شنبه هفته آینده خوراکی‌هایی که موجب کم‌آب شدن پوست می‌شوند تالاب کجی نمکزار نهبندان در خراسان جنوبی، ۳۰ درصد آبگیری شد همه مناطق آلوده به مواد مخدر در مشهد تا پایان سال برچیده می‌شوند اگر ضد آفتاب بزنیم آیا دچار کمبود ویتامین D می‌شویم؟ | بهترین عدد SPF برای ضد آفتاب زمان پرداخت معوقات حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی مشخص شد؟
سرخط خبرها

«واکسن سینوفارم چینی» چقدر در برابر کرونا موثر است؟

  • کد خبر: ۷۵۱۲۹
  • ۳۱ تير ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۶
  • ۱
«واکسن سینوفارم چینی» چقدر در برابر کرونا موثر است؟
نخستین بررسی منتشرشده درباره اثربخشی واکسن چینی سینوفارم نشان می‌دهد که پاسخ‌های آنتی‌بادی ناشی از آن در برابر گونه واگیرتر دلتای کرونایروس ضعیف‌تر است.

به گزارش شهرآرانیوز و به نقل از رویترز، نخستین بررسی منتشرشده درباره اثربخشی واکسن چینی سینوفارم نشان می‌دهد که پاسخ‌های آنتی‌بادی ناشی از آن در برابر گونه واگیرتر دلتای کرونایروس ضعیف‌تر است.

در افرادی که واکسن کرونای BBIBP-CorV ساخت شرکت سینوفارم را دریافت کرده بودند، سطح آنتی‌بادی نسبت گونه دلتای کرونای ویروس نسبت به گونه ابتدایی ویروس که در ابتدا در ووهان شناسایی شد، ۱.۳۸ برابر کاهش نشان می‌دهد.

این بررسی آزمایشگاهی بر اساس نمونه‌های گرفته شده از افراد واکسینه‌شده با این واکسن در سری‌لانکا به طور مشترک بوسیله دانشمندان سری‌لانکایی و دانشمندان انگلیسی در دانشگاه آکسفورد انجام شده است.

گونه دلتا که برای نخستین بار سال گذشته در هند شناسایی شد، اکنون به گونه غالب ویروس در سراسر جهان بدل شده است و عامل افزایش اخیر در موارد کرونا در بسیاری از کشور‌ها از جمله انگلیس، اندونزی، آمریکا و کره جنوبی است.

این بررسی درباره واکسن سینوفارم (با نام رسمی گروه ملی داروسازی چین) که پیش از داوری همتا انتشار یافته است، همچنین کاهش ۱۰ برابری آنتی‌بادی بر ضد گونه‌ی بتا (که در ابتدا در آفریقای جنوبی شناسایی شد) را نشان داد.

این پژوهشگران می‌گویند هیچ تفاوتی میان سطح آنتی‌بادی‌ها نسبت به این دو گونه‌ی کروناویروس در خون افراد واکسینه‌شده با سینوفارم و و خون افرادی که به طور طبیعی دچار عفونت شده بودند، نیافتند.

به گفته این پژوهشگران، با توجه به این یافته‌ها واکسن سینوفارم ممکن است بتواند باعث ایجاد پاسخ ایمنی بر اساس آنتی‌بادی در برابر دو این دو گونه کروناویروس به همان اندازه عفونت طبیعی با آن‌ها شود.

بنابه واکسن دو دوزی سینوفارم یکی از پرمصرف واکسن‌های کرونا در چین است و سینوفارم وعده داده است که تا ۱۷۰ میلیون دوز این واکسن را تا میانه سال ۲۰۲۲ در اختیار برنامه کواکس سازمان جهانی بهداشت قرار دهد تا به سایر کشور‌ها داده شود.

منبع: سلام‌نو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
شهرام اقایی هستم
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۴۵ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۶
0
0
اقا این واکسن مفت نمیارصه وهای کتپیه وهیچی نیست دیدیم شندیم زدیم موندم کوناشم بگیریم چیری واردمیکردین که حداقل نمیریم کورنا شوخی بردار نیمردم وملت همیشه جونشون عزیز وبخاطر این خاک ومیهن هم شهید واسیر و....این منصافه نیست ازارانترین واکسن دنیارا تنی بیارین ایمجا ملت بزنن وزندگیشون تموم شه
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->