تغییر مسیر پرواز تهران- زاهدان- مشهد مذاکرات مزدی کانون بازنشستگان تامین اجتماعی ادامه دارد| مبنای افزایش حقوق کدام قانون است؟ (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) سیلاب به سنگان خواف رسید سلامت روان ایرانی‌ها پایش می‌شود پیش بینی آلزایمر ۱۲ سال قبل از بروز علائم با آزمایش چشم مشاغل ذهنی خطر زوال عقل را کاهش می‌دهند نحوه اضافه کردن دوران سربازی به سوابق بیمه تامین اجتماعی اعلام شد تخلیه برخی از روستا‌های زیرکوه در خراسان‌جنوبی به‌علت سیلاب + عکس (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) فوق‌العاده حقوق معلمان حق‌التدریس از مهر ماه ۲ برابر می‌شود نارضایتی توأمان مردم و متولیان درمان از  تعرفه‌های جدید پزشکی تشکیل باند سرقت پس از آزادی از زندان | دزدی از ده‌ها خودرو پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی و مشهد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) | تداوم بارندگی‌ها تا شنبه هفته آینده خوراکی‌هایی که موجب کم‌آب شدن پوست می‌شوند تالاب کجی نمکزار نهبندان در خراسان جنوبی، ۳۰ درصد آبگیری شد همه مناطق آلوده به مواد مخدر در مشهد تا پایان سال برچیده می‌شوند اگر ضد آفتاب بزنیم آیا دچار کمبود ویتامین D می‌شویم؟ | بهترین عدد SPF برای ضد آفتاب زمان پرداخت معوقات حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی مشخص شد؟
سرخط خبرها

ایمنی جمعی در برابر کرونا چه زمانی ایجاد می شود؟

  • کد خبر: ۸۲۹۱۶
  • ۱۲ مهر ۱۴۰۰ - ۲۱:۵۶
ایمنی جمعی در برابر کرونا چه زمانی ایجاد می شود؟
در حالی که تا کنون حدود ۱۸ درصد جمعیت کشور واکسینه دو دُز شده اند؛ هنوز بیش از ۳۰ میلیون نفر باید دو دز واکسن دریافت کنند تا به مرز ۸۰ درصد ایمنی برسیم.

به گزارش شهرآرانیوز، حمید سوری، رئیس کمیته اپیدمیولوژی ستاد ملی مقابله با کرونا در یادداشتی که در اختیار این خبرگزاری گذاشته، بیان داشته است:

اگر ۸۰ درصد جمعیت فعلی کشور بالای ۱۲ سال باشد؛ یعنی کشور برای حداقل دو دز واکسیناسیون این جمعیت حدودا ۱۴۰ میلیون دز واکسن نیاز دارد.

در حالی که تا کنون حدود ۱۸ درصد جمعیت واکسینه دو دز شده اند؛ میلیونها نفر هنوز باید واکسینه شوند تا به حداقل ۸۰ درصد واکسیناسیون نیازمند برای ایمنی جمعی برسیم.

به عبارتی دیگر هنوز بیش از ۳۰ میلیون نفر باید دو دز واکسن دریافت کنند تا به مرز ۸۰ درصد برسیم. 

عدم واکسیناسیون این تعداد ایرانی بالای ۱۲ سال که عده ای در نوبت مراجعه هستند و عده ای گویا خیال واکسیناسیون ندارند، اگر برای واکسیناسیون آنها اقدام لازم چه آموزش و فرهنگ سازی، چه تقویت دسترسی آسان مردم و چه اقدامات قهری صورت نگیرد رسیدن به شرایط نسبتا مطلوب و بازگشت به زندگی عادی غیر ممکن خواهد بود.

با نگرش منفی که برخی افراد در مورد واکسیناسیون دارند و پیرو خستگی پاندمی، این نگرش ممکن است در تعداد بیشتری گسترش یابد؛در نتیجه  اقدامات قانونی و اعمال محدودیت های جدی برای واکسینه نشده ها اجتناب ناپذیر است.

درست است که در حال حاضر واکسن زدن به افراد اجباری نیست و همچون بسیاری رفتارهای ناسالم و غیر بهداشتی مثل سیگار کشیدن، فرد خاطی تلقی نمی شود ولی با اعمال محدودیت     های هوشمند در اجتماعات، محل دریافت خدمات دولتی و غیر دولتی و مانند اینها می توان اقلیت واکسن نزده را به نفع سلامت اکثریت واکسن زده مجبور به همکاری کرد.

همانند ممنوعیت مصرف سیگار در محل های سربسته و وسایل حمل و نقل عمومی و مانند آن.

این کار با استفاده از فناوری های هوشمند بسیار انجام پذیر است و مورد تایید جامعه جهانی و قوانین بین المللی است و کشورهایی نیز از این ابزار بخوبی برای مدیریت اپیدمی استفاده کرده و سود برده اند.

منبع: بهداشت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->