دستگیری متهم به سرقت دو میلیاردی طلا در مشهد ورود یک واکسن خوراکی به برنامه واکسیناسیون کودکان تا حالا چند تا بستنی خوردین؟ رشد ۲۱ درصدی مرسولات صادره پست خراسان‌رضوی در سال ۱۴۰۲ اختلافات اعتقادی و فرهنگی بعد از ازدواج را چگونه حل کنیم؟ رشد سه‌برابری مسمومیت با قارچ وحشی؛ از خوردن قارچ در طبیعت خودداری کنید زمزمه فروش بیمارستان «مهرگان» مشهد! دود اختلاف مالکیت یک بیمارستان به چشم مردم می‌رود تجاوز ۴ مرد تبعه خارجی به یک نوجوان شانزده‌ساله در تهران ۸ گام کلیدی اقتصادی در شروع زندگی زوج‌های جوان تبِ تراپی | مشاوره رفتن بخشی از سبک زندگی است نه ظرفیتی برای پُز اجتماعی  غفلت از مشاوره آمار بالای غرق‌شدگی در استانی که دریا ندارد! | سال گذشته، خراسان‌رضوی رتبه هفتم میزان غرق‌شدگی کشور را به دست آورد آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد مواد غذایی که هرگز آنها را نباید با معده خالی بخورید با مصرف این میوه خوشمزه و آبدار جوان شوید اگر از زندگی خسته و کلافه شده‌اید، بخوانید چرا دمای روغن زمان سرخ کردن اهمیت دارد؟ چرا باید به قول‌هایی که به فرزندتان می‌دهید عمل کنید؟
سرخط خبرها

اختلال خواب، عوارض کرونا را تشدید می‌کند

  • کد خبر: ۸۷۷۸۸
  • ۲۳ آبان ۱۴۰۰ - ۰۰:۰۰
اختلال خواب، عوارض کرونا را تشدید می‌کند
در مطالعات تحقیقاتی اخیر، ۳۶۰ هزار بیمار مبتلا به کووید ۱۹ مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. از بین این افراد ۵۴۰۰ نفر از آن‌ها دارای سوابقی در رابطه با اختلال خواب بودند.

به گزارش شهرآرانیوز، پایگاه خبری ساینس، نوشت: محققان مرکز تحقیقاتی کلینیک کلیولند واقع در اوهایو آمریکا دریافتند افراد مبتلا به انواع خاصی از اختلال خواب، علایم کوید ۱۹ را با شدت بیشتری نسبت به دیگران تجربه می‌کنند.

در این تحقیقات اطلاعات مربوط به ۳۶۰ هزار بیمار مبتلا به کووید ۱۹ مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. از بین این افراد ۵۴۰۰ نفر از آن‌ها دارای سوابقی در رابطه با اختلال خواب بودند.

بر اساس این تحقیقات افرادی که مبتلا به هیپوکسی و اختلال تنفس ناشی از اختلال خواب هستند، عوارض بیماری کووید ۱۹ را با شدت بیشتری تجربه می‌کنند و میزان بستری شدن این افراد در اثر ابتلا به کووید ۱۹ حدود ۳۰ درصد بالاتر از سایرین است. اما ابتلا به این اختلالات موجب افزایش ریسک ابتلای این افراد به بیماری کووید ۱۹ نمی‌شود.

هیپوکسی عارضه‌ای است که در آن اکسیژن‌رسانی به تمام ارگانیسم‌ها یا بافت‌های بدن کاهش می‌یابد و مهم‌ترین علامت آن کبودی لب و انگشتان دست و پا است.

ویروس کرونا موسوم به «کووید۱۹» اواسط ماه دسامبر ۲۰۱۹ (۲۴ آذر ۱۳۹۸) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد.  ابتدا از این بیماری به عنوان ذات الریه نام برده می شد اما کمیسیون ملی بهداشت چین ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

گزارش کامل این تحقیقات در نشریه JAMA Network Open منتشر شده است.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->