ممنوعیت‌های تردد ویژه مراسم تشییع پیکر رئیس جمهوری در مشهد اعلام شد تشکیل پرونده قضایی برای منتشرکنندگان مصادیق توهین‌آمیز درخصوص سانحه بالگرد حامل رئیس جمهور پیش‌بینی هواشناسی مشهد در روز پنجشنبه (٣ خرداد ١۴٠٣) هم‌زمان با مراسم تشییع و تدفین رئیس‌جمهور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (سه‌شنبه، یکم خرداد ١۴٠٣) | آغاز بارش‌های پراکنده باران در استان آسیب‌هایی جدی که روغن مصرف شده به مغز می‌زند تا زنده هستید، تکلیفتان را برای اهدای‌عضو مشخص کنید دستگیری اعضای باند گروگان‌گیری اتباع خارجی در تهران ۱۰ راهکار برای به حداکثر رساندن کالری‌سوزی در ۳۰ دقیقه خوراکی‌های سالمی که می‌توانید جایگزین نان کنید نحوه مصرف برگه زردآلو برای یبوست | طبع قیسی خشک گرم است یا سرد نقش مهم تغذیه در تکامل دندان‌ها ۷ دلیل احساس تشنگی مداوم اعمال قانون۱۴۷۸دستگاه خودرو حادثه ساز در مشهد|۵۳نفر درتصادفات رانندگی طی ۲۴ ساعت گذشته مصدوم شدند (یکم خرداد ماه ۱۴۰۳) کندی حرکت در میدان جمهوری به سمت میدان جهاد در مشهد (یکم خرداد ۱۴۰۳) آیا مدارس قم فردا سه شنبه (۱ خرداد ۱۴۰۳) تعطیل است؟ کارنامه زیست‌محیطی شهید سید ابراهیم رئیسی چند توصیه مهم برای خواب آرام شبانه هشدار سازمان هواشناسی درباره وقوع سیل در ۱۵ استان کشور (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) از بایدها و نبایدهای زالودرمانی چه می‎‌دانید؟
سرخط خبرها

انتشار مقاله فاز یک و دو واکسن کوو ایران برکت در نشریه «BMJ Open»

  • کد خبر: ۱۰۴۲۹۷
  • ۲۱ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۲
انتشار مقاله فاز یک و دو واکسن کوو ایران برکت در نشریه «BMJ Open»
مقاله فاز بالینی یک و دو واکسن کوو ایران برکت در نشریه «BMJ Open» منتشر شد.

به گزارش شهرآرانیوز - مقاله فاز بالینی واکسن کووایران برکت هشتم شهریور سال گذشته توسط تیم محققان به این نشریه ارسال شده و ۲۶ اسفند ماه سال ۱۴۰۰ از طرف نشریه مورد پذیرش قرار گرفت. روز گذشته نیز این مقاله در آخرین شماره این نشریه منتشر شد.

در این مطالعه عنوان شده است که استفاده از دو دز پنج میکروگرمی برکت به فاصله ۲۸ روز ایمن است و در بدن افراد باعث ایجاد ایمنی در برابر ویروس کرونا می‌شود. همچنین مشخص شده که شدت همه عوارض دیده شده خفیف تا متوسط و گذرا بوده است. در این مقاله مطرح شده که ارزیابی ایمنی و اثربخشی این واکسن در کارآزمایی بالینی فاز سوم ضروری است.

دکتر مینو محرز از مرکز تحقیقات HIV دانشگاه علوم پزشکی تهران، محقق اصلی و نویسنده اول این مقاله و دکتر حامد حسینی نیز نویسنده مسئول این مقاله هستند. همچنین دکتر باقر لاریجانی از پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران در این مقاله مشارکت داشته است.

واکسن کووایران برکت توسط گروه صنعتی ایرانی «شفا فارمد»، از شرکت‌های وابسته به گروه دارویی «برکت» به مالکیت «ستاد اجرایی فرمان امام» تولید شده‌است. کارآزمایی بالینی مرحله سوم این واکسن ۲۴ اردیبهشت‌ماه سال ۱۴۰۰ آغاز شد و در تاریخ ۲۳ خردادماه، این واکسن از سازمان غذا و داروی کشور مجوز مصرف اضطراری گرفت.

نشریه «BMJ Open»، یک مجله آنلاین، با دسترسی آزاد و با ضریب تاثیر: ۲.۶۹۲ است که به انتشار تحقیقات پزشکی از همه رشته‌ها و زمینه‌های درمانی می‌پردازد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->