اختصاص ۵۰۰ مسجد مشهد به اسکان زائران مراسم تشییع آیت الله رئیسی شهردار مشهد به دیدار مادر شهیدجمهور حضرت آیت‌الله رئیسی رفت عضو شورای شهر مشهد: نگاه شهید رئیسی حمایت از محرومان بود آماده باش سازمان آتش نشانی مشهد برای مراسم تشییع رییس جمهور شهید ایران اکران تصویر شهید آیت الله رئیسی در قاب مفاخر شهری مشهد رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر مشهد: شهید رئیسی در حوزه زیارت صاحب ایده بود احیای کارگروه ملی زیارت، از اقدامات شاخص شهید رئیسی بود عضو شورای شهر مشهد: شهید رئیسی پدر معنوی محرومان بود یادگار‌های رئیسی برای مشهد تشکیل ۶ کمیته ویژه در شهرداری مشهد برای برگزاری مراسم تشییع پیکر شهید آیت‌الله رئیسی از دیوارنگاره شهیدجمهور در میدان شهدای مشهد رونمایی شد تداوم فعالیت ۲۴ ساعته پاکبانان مشهدی برای پاکسازی معابر وزارت کشور باید زمینه برگزاری انتخابات شورا‌ها را فراهم کند آیا ادارات مشهد پنجشنبه (۳ خرداد ۱۴۰۳) تعطیل می‌شود؟ تعطیلی مدارس مشهد و خراسان رضوی از فردا تا پنجشنبه (۳ خرداد ۱۴۰۳) حاجی بگلو: مجلس می‌بایست نسبت به توقف یا تمدید شورا‌ها اعلام نظر کند در فراق خادم‌الرضا(ع) | حضور گسترده مردم مشهد در مراسم بزرگداشت شهید رئیسی در میدان بسیج مشهد + فیلم خدمات‌رسانی رایگان مترو و اتوبوس در روز تشییع پیکر رئیس جمهور در مشهد
سرخط خبرها

شهروند خبرنگار | بافت قدیمی کاروانسرای اصفاک در بشرویه خراسان جنوبی

  • کد خبر: ۱۰۵۲۲۷
  • ۲۸ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۵
شهروند خبرنگار | بافت قدیمی کاروانسرای اصفاک در بشرویه خراسان جنوبی
تصاویری از بنای تاریخی کاروانسرای اصفاک بشرویه از نگاه دوربین مخاطب شهرآرانیوز.

کاروانسرای اصفاک بشرویه یکی از آثار تاریخی و جا‌های دیدنی بشرویه است. در شهر بشرویه استان خراسان جنوبی آثار تاریخی متنوعی وجود دارد. این کاروانسرا اصفاک بشرویه نامیده شده، زیرا در روستای اصفاک قرار دارد.

روستای اصفاک فاصله چندانی با شهر بشرویه ندارد. مسافران زیادی به خاطر این کاروان سرا اصفاک بشرویه را برای اقامت انتخاب می‌کنند. زیرا این بنای تاریخی پس از بازسازی به اقامتگاه بومگردی اصفاک تبدیل شده است.

کاروانسرای اصفاک یکی از کاروانسرا‌های تاریخی ایران است که بنای کلی آن نسبتاً سالم مانده است. البته در طول تاریخ دخل و تصرف‌هایی در این بنا صورت گرفته است. اما شالوده کلی بنا دست نخورده باقی مانده است. این کاروانسرا یکی از بنا‌های دو ایوانی است که محور تقارن آن در راستای شمال غربی- جنوب شرقی است.

با توجه به اینکه کتیبه‌ای در بنا وجود ندارد تعیین زمان ساخت آن بسیار دشوار است. اما با توجه با ساختار بنا احتمالاً قدمت این بنا به دوران صفویه باز می‌گردد؛ بنابراین قدمت کاروانسرای اصفاک بیش از چهارصد سال است.

 
عکس ارسالی از جواد پورعیدی
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->