آغاز رقابت داوطلبان گروه علوم تجربی در نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ تغییر مسیر پرواز تهران- زاهدان- مشهد مذاکرات مزدی کانون بازنشستگان تامین اجتماعی ادامه دارد| مبنای افزایش حقوق کدام قانون است؟ (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) سیلاب به سنگان خواف رسید سلامت روان ایرانی‌ها پایش می‌شود پیش بینی آلزایمر ۱۲ سال قبل از بروز علائم با آزمایش چشم مشاغل ذهنی خطر زوال عقل را کاهش می‌دهند نحوه اضافه کردن دوران سربازی به سوابق بیمه تامین اجتماعی اعلام شد تخلیه برخی از روستا‌های زیرکوه در خراسان‌جنوبی به‌علت سیلاب + عکس (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) فوق‌العاده حقوق معلمان حق‌التدریس از مهر ماه ۲ برابر می‌شود نارضایتی توأمان مردم و متولیان درمان از  تعرفه‌های جدید پزشکی تشکیل باند سرقت پس از آزادی از زندان | دزدی از ده‌ها خودرو پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی و مشهد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) | تداوم بارندگی‌ها تا شنبه هفته آینده خوراکی‌هایی که موجب کم‌آب شدن پوست می‌شوند تالاب کجی نمکزار نهبندان در خراسان جنوبی، ۳۰ درصد آبگیری شد همه مناطق آلوده به مواد مخدر در مشهد تا پایان سال برچیده می‌شوند اگر ضد آفتاب بزنیم آیا دچار کمبود ویتامین D می‌شویم؟ | بهترین عدد SPF برای ضد آفتاب
سرخط خبرها

پاسخ به ادعای ارتباط نماز خواندن با آرتروز| کدام کشورها بیشترین شیوع آرتروز را دارند؟

  • کد خبر: ۱۱۳۲۳۵
  • ۲۹ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۹
  • ۲
پاسخ به ادعای ارتباط نماز خواندن با آرتروز| کدام کشورها بیشترین شیوع آرتروز را دارند؟
یک فوق‌متخصص ارتوپدی تشریح عوامل موثر بر شیوع آرتروز در کشورهای مختلف جهان، گفت: ادعایی که اخیراً یکی از همکاران ما در یک برنامه تلویزیونی داشته، مطلقا صحت ندارد و این ادعا که نماز خواندن باعث آرتروز می‌شود یک ادعای کاملا "غیرعلمی" است.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر محسن مردانی درباره ادعای مطرح شده در برنامه زنده تلویزیون مبنی ارتباط نماز خواندن با آرتروز اظهار کرد: هیچ مقاله و سندی مبنی بر اینکه نماز خواندن باعث افزایش شیوع آرتروز می‌شود نداریم.

وی ادامه داد: ادعایی که اخیراً یکی از همکاران ما در یک برنامه تلویزیونی داشته، مطلقا صحت ندارد و این ادعا که نماز خواندن باعث آرتروز می‌شود یک ادعای کاملا "غیرعلمی" است.

دکتر مردانی متذکر شد: اینکه گفته شود شیوع آرتروز در کشور ما بیش از کشور‌های غربی است، با آمار‌هایی که از آرتروز در کشور‌های مختلف داریم، تطابق ندارد و خوشبختانه همکار ما نیز صحبت خود را تصحیح کرده است.

این فوق تخصص ارتوپدی تصریح کرد: برخی عوامل باعث می‌شود مفصل زانو دچار آرتروز شود؛ سابقه ژنتیکی، جنسیت زن، افزایش سن، چاقی و افزایش وزن و سبک زندگی ناسالم از علل ایجاد آرتروز زانو هستند.

دکتر مردانی یادآور شد: وقتی زانو به دلایل گفته شده دچار آرتروز می‌شود و فرد به پزشک مراجعه می‌کند، یکی از مهم‌ترین لازمه‌های درمان فرد، تغییر سبک زندگی او است؛ در این زمینه برخی پزشکان ممکن است به بیمار دچار آرتروز توصیه کنند که پس از ابتلا به آرتروز، بجای توالت ایرانی از فرنگی استفاده کنند یا اگر سن آن‌ها زیاد است، روی صندلی نماز بخوانند؛ در واقع این مسائل برای درمان آرتروز مطرح است و نه پیشگیری از آن.

این فوق تخصص ارتوپدی در پاسخ به این سؤال که کدام کشور‌ها بیشترین شیوع آرتروز را دارند، گفت: اساسا ملیت یا مذهب جزو عوامل شیوع آرتروز در کشور‌ها نیست و بنابراین نمی‌توانیم برای بروز آرتروز، تقسیم‌بندی جغرافیایی و ... مطرح کنیم بلکه سبک زندگی، سن، مسائل ژنتیکی و وزن افراد بر این بیماری موثر است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مهدی
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۰۶ - ۱۴۰۱/۰۳/۳۱
0
0
آزادی بیان مملکت رو ببینید…
این اظهار نظر غیر علمی هست ولی اینکه یک نفر تو ماه رمضان بین 10 تا 12 ساعت وسط تابستان آب ننوشه کاملا علمیه…!؟
دقیقا دلیل جدایی دین و سیاست تو این داستان مشهود هست...
نیما
Netherlands
۲۰:۴۴ - ۱۴۰۱/۰۴/۱۱
0
0
درود،کسی جرات نداره مقاله بنویسه،ضرر حرکت سجده در نماز در فشار به مفصل زانو کمتر از توالت ایرانی رفتن نیست
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->