آیت‌الله علم‌الهدی: «پردیس زندگی» اولویت نخست فعالیت‌های عمرانی دانشگاه فردوسی باشد | ضرورت معرفی دستاوردها و ذخایر علمی سفر رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران انفجار خودروی بمب‌گذاری‌شده در سوریه (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) اذعان مقامات صهیونیست به بن بست اسرائیل در جنگ غزه غزه؛ هشت ماه در جنگ مجمع عمومی سازمان ملل قطعنامه عضویت فلسطین را به رأی می‌گذارد استفاده از واژه «اسرائیل» در رسانه‌های عراقی ممنوع شد رئیس جمهور: مردم با حضورشان انتخابات باشکوه را رقم بزنند تأیید طرح سامان‌دهی مسکن و اجاره‌بها | صحت انتخابات در تمام حوزه‌ها به تأیید رسید جوزپ بورل: آمریکا دیگر هژمونی ندارد ۲ پایگاه متعلق به تروریست‌ها در سوریه منهدم شد ترامپ دولت بایدن را با نیروی پلیس مخفی آلمان نازی مقایسه کرد فرماندار مشهد: هزار و ۶۴ شعبه اخذ رأی در دوره دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه مشهد و کلات فعال خواهند بود + فیلم وزارت بهداشت فلسطین نسبت به فاجعه پزشکی بی‌سابقه در غزه هشدار داد حماس از عادی بودن روابط خود با قطر خبرداد تجارت و اوکراین محور گفت‌وگوی ماکرون با شی پیام رئیس‌جمهور چین به نشست سازمان همکاری اسلامی جهاد تبیین و مدیریت جهادی نمونه بارز و عینی مقابله با جنگ شناختی دشمن است ورود ناو «شهید مهدوی» به نیمکره جنوبی زمین ماکرون: گفت‌وگو با روسیه باید ادامه پیدا کند حماس هیچ توافقی را بدون توقف جنگ نمی‌پذیرد
سرخط خبرها

حقوق بشر آمریکایی با طعم مرگ

  • کد خبر: ۱۱۵۲۳۹
  • ۱۲ تير ۱۴۰۱ - ۱۶:۰۰
حقوق بشر آمریکایی با طعم مرگ
غلامرضا بنی اسدی - روزنامه نگار

حقوق بشر و آمریکا همان رابطه‌ای میانشان برقرار است که میان داعش و حقوق بشر. داعش، سر می‌برد و بمب گذاری و انتحار می‌کند. آمریکا بمباران دارد و تکه تکه کردن مردم. اندک اختلافی که بینشان می‌ماند به هوایی و زمینی بودن بمبشان است و نه چیز دیگر. چرا؛ یک تفاوت دیگر هم دارند؛ داعش ریشش را از یک قبضه کمتر نمی‌زند، اما آمریکایی دست به قبضه، ریشش را سه تیغه می‌کند. در مرگ آفرینی و ویرانگری شان تفاوتی نیست.

رعایت حقوق بشر را هم از روی دست هم تقلب می‌کنند. اینکه رفتار آمریکایی‌ها را با داعشی‌ها در یک ترازو گذاشتم برای این است که نسل امروز، داعشی‌ها را خوب به یاد دارد، ولی شاید بسیارشان رفتار آمریکا را به خاطر نیاورند. به هر حال تریبون و رسانه در شمار انبوه را آمریکا دراختیار دارد و سفید را سیاه می‌نماید تا سیاهی رویش را سپید بپنداریم.

نسل امروز هم ممکن است گاهی دچار تردید شود در این ماجرا وگرنه کسانی که ۱۲ تیر ۱۳۶۷ را به خاطر دارند، در «این همانی» آمریکا با قاتلان حرفه‌ای تردید نمی‌کنند.

گواهش هم حمله یواس اس وینسنس به ایرباس ایران است که در پرواز مسافربری شماره ۶۵۵ از تهران راهی دبی بود. در این جنایت ۲۹۰ انسان ازجمله ۲۵۴ ایرانی تکه تکه شدند. آمریکایی‌ها هم هرگز از این جنایت عذرخواهی نکردند که هیچ، به ویلیام راجرز، فرمانده این کشتی مدال هم دادند. بله، معنای حقوق بشر یعنی این؛ بکش و مدال بگیر.

کسانی که این سطور را به تردید می‌خوانند می‌توانند خود گزارش‌های منابع بی طرف را بخوانند. یک جست وجوی کوتاه آنان را با واقعیت‌های تلخی آشنا خواهد کرد که عیان کننده ماهیت یانکی هاست.

سایت آزاد وی کی پدیا می‌تواند گزاره‌های روشنی در اختیار بگذارد برای کسانی که ماهیت دشمن را دوست می‌پندارند. از نگاه ما، اما کشوری که سلاح کشتارجمعی می‌سازد و با صدور مرگ افزار، اقتصادش را فربه می‌کند، حق ندارد از حقوق بشر حرف بزند.

کسانی که دستشان بوی باروت می‌دهد و نگاهشان از جنس شکارچی است جز مرگ نمی‌توانند سوغاتی داشته باشند. آدرس زندگی گرفتن از بانیان مرگ، نابخردی تمام است. ما نمی‌توانیم آن جنایت را فراموش کنیم. هرگز هم نمی‌بخشیم کسانی را که آب‌های سرزمینی ما را به خون فرزندان وطن رنگین کردند. نه می‌بخشیم و نه فراموش می‌کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->