خادم جمهور به روایت هنرمندان مشهدی + فیلم فعالیت‌های انتخابات ریاست‌جمهوری در صداوسیما با یک حکم آغاز شد مخاطب ۶ میلیونی سینما تا پایان اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ محمدعلی باشه آهنگر: آن شب هولناک را تا صبح نخوابیدم ابراز همدردی بیش‌از ۲۵۰ سینماگر درپی شهادت آیت‌الله رئیسی و هیئت همراه بیانیه مجمع خبرنگاران و نویسندگان برای رئیس جمهور شهید «شهرام حقیقت‌دوست» پلیس شد تسلیت مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان‌رضوی برای شهادت رئیس‌جمهور واکنش ملیکا زارعی به خبر شهادت «آیت الله رئیسی» رئیس‌جمهور + عکس ویژه برنامه «شهید جمهور» درشبکه افق + زمان پخش استوری محمد معتمدی در پی شهادت آیت الله رئیسی + عکس سید جواد هاشمی: رئیسی پذیرای انتقادات بود داریوش ارجمند: رئیسی مرد عمل بود تسلیت هنرمندان مشهدی با خلق آثار هنری درباره شهدای خدمت تبیین آیت‌الله رئیسی از چرایی ورود به عرصه انتخابات در برنامه تلویزیونی «جهان آرا» + زمان پخش نصب المان سوگواری در جشنواره کن برای «آیت الله رئیسی» + عکس دعوت از هنرمندان برای روایت مقام شهدای خدمت داوود میرباقری: امید داشتیم رئیس‌جمهور یکی از بینندگان سلمان فارسی باشد تسلیت ابراهیم تاتلیس به مردم ایران «میلاد هارونی» اولین تک آهنگ ویژه شهادت آیت الله رئیسی را منتشر کرد | خادم الرضای مردم +صوت
سرخط خبرها

کتاب‌هایی که درباره حاج قاسم سلیمانی نوشته شده است

  • کد خبر: ۱۴۲۹۹۹
  • ۱۲ دی ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۱
کتاب‌هایی که درباره حاج قاسم سلیمانی نوشته شده است
در مدتی که از شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی گذشته، کتاب‌های بسیاری حول محور زندگی و شخصیت او منتشر شده است.

به گزارش شهرآرانیوز،  سیزدهم دی‌ماه سومین سالروز شهادت حاج قاسم سلیمانی است؛ قهرمانی که دوست داشت او را سرباز وطن بخوانند. بعد از حادثه ترور سردار سلیمانی درباره این شخصیت سیاسی- نظامی کتاب‌های زیادی نوشته و به بازار نشر عرضه شده است؛ آثاری که هرکدام برای مخاطبانی خاص است و به معرفی این چهره می پردازد و از ابعاد مختلفی او را به جامعه ایرانی و جهانی می‌شناساند.

 در ادامه تعدادی از کتاب‌هایی مرتبط با «سردار قاسم سلیمانی»، معرفی می‌شود:

از چیزی نمی‌ترسیدم 

کتاب از چیزی نمی‌ترسیدم،نوشته قاسم سلیمانی، یک زندگی‌نامه خود نوشت است که  توسط انتشارات مکتب حاج قاسم  به چاپ رسیده است.

این کتاب که به یادداشت مقام معظم رهبری مزین شده است، نخستین اثر چاپ شده توسط انتشارات «مکتب حاج قاسم» محسوب می‌شود و شامل دست‌نوشته‌های شخصی شهید سلیمانی از دوران کودکی و زندگی در روستای قنات ملک کرمان تا میانه مبارزات انقلابی در سال ۵۷ است.

حاج قاسمی که من می‌شناختم

حجت‌الاسلام علی شیرازی در «حاج قاسمی که من می‌شناسم»  خاطرات نزدیک به چهل سال رفاقت با شهید حاج‌قاسم سلیمانی را بازگو کرده است. کتاب ثمره ۱۹ ساعت گفتگو با حجت‌الاسلام شیرازی است.

این کتاب که نوشته سعید علامیان بوده و توسط انتشارات «خط مقدم» منتشر شده است،  از ۱۲ فصل تشکیل شده است؛ خاطرات از دوران جنگ و حضور به عنوان یکی از نیرو‌های سردار شهید حاج قاسم سلیمانی آغاز می‌شود. آشنایی که از سال ۶۱ طی عملیات فتح‌المبین آغاز می‌شود. قاسم سلیمانی فرمانده تیپ ثارالله سخنران بود و علی شیرازی روحانی گردان شهید باهنر، شنونده. فروردین ماه سال ۶۵ دوستی شکل همکاری به خود گرفت و حاج قاسم، مسئولیت تبلیغات لشکر را به علی شیرازی سپرد. این همراهی پس از جنگ ادامه داشت؛  حجت‌الاسلام علی شیرازی سال ۱۳۸۱ به عنوان مسئول دفتر نمایندگی، ولی فقیه در نیروی دریایی سپاه پاسداران منصوب شد. ارتباط او با سردار سلیمانی در مراسم بزرگداشت یاد و خاطره شهدا و خاطرات جنگ ادامه یافت. شهریور سال ۱۳۹۰ به خواست سردار سلیمانی،  علی شیرازی، مسئول نمایندگی، ولی فقیه در نیروی قدس شد.  علی شیرازی ۸ سال در این سمت به همراه سردار سلیمانی انجام وظیفه کرد.

حاج قاسم رفیق خوشبخت ما

حاج قاسم رفیق خوشبخت ما شامل  خاطراتی از سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی با معرفی مالک اشتر‌های تاریخ در قرآن و روایات بوده که توسط محمد محمدی‌نیا و اسدالله محمدی‌نیا نوشته و انتشارات سبط اکبر (ع) آن را به چاپ رسانده است.

نویسنده در این کتاب، به زندگی‌نامه شهید حاج قاسم سلیمانی، سردار سلیمانی در کلام رهبر، خاطرات و سخنان سردار، حاج قاسم در کلام سید حسن نصرالله، دبیر کل حزب الله  انقلاب اسلامی، زمینه‌ساز ظهور و وصیت‌نامه شهید حاج قاسم سلیمانی پرداخته است.

من قاسم سلیمانی‌ام

این کتاب نوشته مرتضی شاه‌کرم و توسط  انتشارات سوره مهرمنتشر شده است و شامل پنج نمایشنامه با هدف آشنایی بهتر مخاطب از جهان‌بینی و ایده لوژی سردار شهید حاج قاسم سلیمانی است.  کتاب «من قاسم سلیمانی‌ام» شامل پنج نمایشنامه «مهندس مین»، «کاخ ریاست جمهوری»، «سرباز سردار»، «مفقود دوم» و نمایش کوتاه «من قاسم سلیمانی‌ام» است.

روز و روزگاری حاج قاسم سلیمانی

مجموعه کتاب «روزی روزگاری قاسم سلیمانی» عنوان مجموعه‌ای از کتاب‌هاست که نشان می‌دهد او  نیرو‌های تحت امرش را چگونه در میدان جنگ و در سخت‌ترین شرایط هدایت می‌کرد و فاش می‌کند که این فرمانده‌ی جوان در نبود همکاری مسئولین منطقه، چگونه تیپ درجه دومی را به لشکری قدرتمند و خط شکن تبدیل کرد و به خواننده می‌گوید که سلیمانی چگونه رزمندگان ثارالله را از خطوط مستحکم دفاعی دشمن در تمام جبهه‌ها و در جبهه شرق بصره عبور داد و در نهایت به این پرسش پاسخ می‌دهد که چرا افراد لشکرش، پس از سی سال هنوز مرید او هستند و تا پای جان بر سر پیمانن ایستاده‌اند...

این اثر نوشته عباس میرزایی است و انتشارات یا زهرا آن را منتشر کرده است. کتاب اول با عنوان «هجوم به تهاجم» خاطرات بهمن سال ۱۳۶۰ تا اردیبهشت سال ۱۳۶۱ را از زبان فرمانده وقت لشکر ۴۱ ثارالله روایت می‌کند.

کتاب دوم با عنوان «نبرد سید جابر» روایتگر خاطرات این سرباز از اردیبهشت تا تیر ماه سال ۱۳۶۱ است.

ذوالفقار

این اثر برش‌هایی از خاطرات شفاهی درباره حاج قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران است که به اهتمام علی اکبری مزدآبادی تولید شده و  انتشارات یا زهرا آن را منتشر کرده است،  در ۲۴۸ صفحه خاطراتی را برای اولین‌بار از دوران دفاع مقدس تا مجاهدت‌هایی که در جبهه مقاومت سوریه و عراق شکل گرفته را بیان می‌کند.

نویسنده کتاب همچنین برای نخستین بار حدود ۱۰۰ صفحه از این کتاب را به انتشار تصاویر دیده نشده‌ای از سرلشکر سلیمانی اختصاص داده است.

سلیمانی عزیز

کتاب سلیمانی عزیز حاوی خاطراتی متفاوت و خوانده نشده از سردار شهید حاج قاسم سلیمانی است زیر عنوان: از کرمان تا کرملین، از جنگ با آمریکایی‌ها در نجف تا نبرد با داعش در شهر محاصره‌شده آمرلی، از عمو قاسم فرزندان شهدای مدافع حرم تا ژنرال سلیمانی دلهره‌آور اوباما. «حماسه یاران» این کتاب را به چاپ رسانده است. این اثر توط تعدادی از نویسندگان نگارش شده است.

متولد مارس

«متولد مارس»، جستاری در خاطرات دوستان و هم رزمان شهید حاج قاسم سلیمانی است که  به اهتمام علی اکبر مزدآبادی و انتشارات الزهرا نوشته و منتشرشده است.

«مارس را هم «روح جنگ» دانسته‌اند و هم «محافظ صلح». مارس نماینده همه باور‌های آدمیانِ کهن بود درباره «جنگ و صلح». محبوب‌ترین و نام‌آورترین نظامیان تاریخ، آنانی بوده‌اند که برای «صلح» شمشیر می‌زدند؛ و حاج قاسم سلیمانی، در ماه «مارس» متولد شد.»

 

کتاب کتاب کتاب کتاب کتاب کتاب کتاب کتاب

کتاب‌های «سردار» در قالب خاطرات

بیشتر  کتاب‌هایی که درباره سردار سلیمانی منتشر شده‌اند شامل خاطرات هستند کتاب‌هایی چون: «این مرد پایان ندارد»، «همراه: مروری بر خاطرات و یادمانده‌هایی از همراهی با شهید حاج قاسم سلیمانی» به قلم سیروس دهقان‌شیری، «خنده‌های رفیق: با الهام از خاطرات سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و رزمندگان هشت سال دفاع مقدس» از زهره علی عسگری. «عمو قاسم: زندگی‌نامه و خاطراتی کوتاه و خواندنی از سردار شهید حاج قاسم سلیمانی»  نوشته محمدحسن میرزائی و زینب نمازیان، «مرز من: نقل گزارشات و روایاتی از زندگی و نقش شهید سردار قاسم سلیمانی» نوشته محمد حقیقت  و مهدی حقیقت،   «اشکی برای خاطره: روایت دیدار‌های سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی با خانواده شهدای سیستان و بلوچستان» نوشته فاطمه صیاد اربابی، «چمری بر پهلوان: خاطرات مردم کرمانشاه از ایام شهادت حاج قاسم سلیمانی»، «شیوه‌ای برای حبیب: خاطرات مردم بوشهر از ایام شهادت حاج قاسم سلیمانی» از فریده الیاسی فرد، «قاف: برش‌هایی از خاطرات شهید حاج‌قاسم سلیمانی».

مجموعه شعرهای «سردار»

همچنین مجموعه‌شعرهایی، چون «مرد میدان» از میلاد عرفان‌پور، «سربازنامه» سروده افشین علاء، «آن مرد بی‌تکرار: جمعی از شاعران آذربایجانی»، «چکامه خونین عشق: گزیده اشعار شاعران دیار کریمان»، «رقص جولان» از افسر فاضلی شهر بابکی، «سرو ماندگار: شهید قاسم سلیمانی در شعر معاصر عربی» از عزت ملاابراهیمی، آرمیتا گودرزی پور و پرستو قیاسوند، «به شهادت شعر»، «سبکبالان»، «وصف یاران»، «خاتم سلیمانی»، «سلیمان عشق» از قاسم صرافان و سیدمحمدجواد شرافت، «ققنوس قدس»، «عروج ستاره»، «سلام سردار» از محمد برزوئی، «غزل اقتدار» سروده ام‌البنین بهرامی، «ملت شهادت: گزیده اشعار شاعران مازندران»، «عقیق سرخ سلیمانی» از سیدسعید اطهری‌نیاری و سپیده فرخ‌نهاد، «سربند‌های سلیمانی» از مهدی همتی، «مثنوی عاشق دیدار یار» از علی چمن نژادیان در سوگ و رثای حاج قاسم سلیمانی منتشر شده‌اند.

کتاب‌های حوزه کودک و ادبیات با موضوع «سردار»

کتاب‌های بسیاری هم در حوزه ادبیات کودک و نوجوان با محور زندگی‌نامه و دلنوشته‌هایی برای حاج قاسم سلیمانی منتشر شده است: از جمله «خسته نباشید عمو قاسم»، «عمو قاسم» از محمدعلی جابری، «من قاسم سلیمانی هستم» نوشته مجید حسینخانی، «آرزوی گل‌سرخ» از منیره میرزائی، «مردی که زبان کبوتر‌ها را می‌دانست» از نازنین صابری بهداد، «حاج قاسم و جاسوس» نوشته رحیم مخدومی  از آن جمله‌اند.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->