مرگ مشکوک زن میانسال و بازداشت دختر جوان متهم به قتل مادر (۲۳ اردیبهشت) ممنوعیت هرگونه افزایش شهریه در مدارس غیردولتی کشف ۲۶۰ کیلوگرم حشیش و تریاک در گناباد(۲۳ اردیبهشت) ریزش آوار ساختمان در مشهد یک فوتی و ۲ مصدوم برجای گذاشت+ عکس (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) حداقل حقوق سربازان در سال ۱۴۰۳ چقدر است؟ شهردار یکی از مناطق شیراز به قتل رسید (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) جمع آوری ۴۹۱ معتاد متجاهر و ۱۳۲ خرده فروش مواد مخدر در مشهد کشف و انهدام کارگاه بزرگ تولید سلاح جنگی و شکاری در اندیمشک اجرایی شدن همسان‌سازی حقوق بازنشستگان از خرداد ۱۴۰۳ اخراج ۱۰۰ هزار تبعه خارجی از استان البرز شفق‌های قطبی چگونه تشکیل می‌شود؟ مصرف گل و حشیش چه تاثیری بر سلول‌های مغزی دارد؟ پرشدگی ۶۷ درصدی سد‌های کشور مرور دروس امتحانی از شبکه شاد به صورت رایگان جزئیات هدیه تأمین‌اجتماعی به بیمه‌شدگان برای خرید کتاب + فیلم پیش‌بینی هواشناسی خراسان‌رضوی و مشهد (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) | تداوم افزایش دما در استان تا اواسط هفته جاری رونمایی از سند رایگان شدن درمان کودکان زیر ۷ سال | سالانه ۵۱ هزار کودک در کشور دچار عفونت می‌شوند
سرخط خبرها

طرز تهیه سس فرانسوی خوشمزه رستورانی

  • کد خبر: ۲۰۵۵۵۶
  • ۲۱ دی ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۷
طرز تهیه سس فرانسوی خوشمزه رستورانی
سس فرانسوی به عنوان چاشنی برای انواع سالاد، ساندویچ و انواع غذا‌های گوشتی استفاده می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، سس فرانسوی یکی از خوشمره‌ترین سس‌ها است که شما با داشتن طرز تهیه اصلی این سس میتوانید به راحتی آن را در خانه درست کنید.

سس فرانسوی خانگی؛ فرمول اصلی سس فرانسوی

سس فرانسوی، از محبوب‌ترین سس‌های مورد استفاده در سرتاسر جهانف بخصوص در کشورمان ایران است. بطور کلی سُس، مایع غلیظی است که برای طعم و مزه‌دادن به انواع غذا‌ها مورد استفاده قرار میگیرد که سس فرانسوی یکی از خوشمزه‌ترین آن‌ها است.

سس فرانسوی آماده در دسترس است، اما اگر مایلید در خانه و با ترکیبات مطمئن تری آن را تهیه کنید، می‌توانید این سس بی نظیر را با طرز تهیه‌ای که در ادامه این بخش از آموزش آشپزی، آورده ایم، تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه سس فرانسوی

آب نصف پیمانه

سرکه (سرکه بالزامیک یا ساده یا سرکه سیب) نصف پیمانه

پودر عصاره مرغ خرد شده به جای پودر آرومات ۱ عدد

سس خردل فرانسوی یا سس دیژون یک ق غ

روغن زیتون یک پیمانه

نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه سس فرانسوی

مرحله اول: برای تهیه سس فرانسوی آب، سرکه و خردل را در مخلوط کن بریزید و مخلوط کن را روشن کنید تا به خوبی ترکیب شود.

مرحله دوم: به جای پودر آرومات که در سس فرانسوی استفاده می‌شود، پودر عصاره مرغ را بریزید.

مرحله سوم: زمانی که مخلوط کن در حال کار کردن و ترکیب مواد است، از بالا داخل ظرف مخلوط کن روغن زیتون را آرام آرام اضافه کنید.

مرحله چهارم: در صورت تمایل از نمک و فلفل استفاده کنید.

سس فرانسوی شما آماده است، می‌توانید با غذا و سالاد خود میل فرمایید!

نکات مهم

اگر می‌خواهید سس فرانسوی را به مصرف سالاد‌های سبز برسانید، می‌توانید سس مایونز را با سس گوجه فرنگی، شکر، سرکه، نمک و فلفل مخلوط کنید تا سس فرانسوی به دست آید.

در حالت عادی روغن با مایعات ترکیب نمیشود و آب زیر و روغن روی ترکیب می‌ایستد، سس خردل رل کاتالیزور این سس را ایفا میکند و مانع از بریدن سس می‌شود و باعث ترکیب آب و سرکه با روغن زیتون می‌شود.

به جای خردل می‌توانید از عصاره قره قوروت یا عصاره تمرهندی استفاده کنید، اما سس رنگ زیبایی نخواهد داشت.

برای اینکه سس بریده نشود و روغن از سس جدا نباشد، روغن زیتون را کم کم به مخلوط کن بیافزایید.

هر ۱ قاشق سوپ خوری سس فرانسوی هفتاد و پنج گرم کالری انرژی دارد.

منبع: نمناک

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->