برنامه جدید امتحانات نهایی دانش‌آموزان اعلام شد ممنوعیت‌های تردد ویژه مراسم تشییع پیکر رئیس جمهوری در مشهد اعلام شد تشکیل پرونده قضایی برای منتشرکنندگان مصادیق توهین‌آمیز درخصوص سانحه بالگرد حامل رئیس جمهور پیش‌بینی هواشناسی مشهد در روز پنجشنبه (٣ خرداد ١۴٠٣) هم‌زمان با مراسم تشییع و تدفین رئیس‌جمهور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (سه‌شنبه، یکم خرداد ١۴٠٣) | آغاز بارش‌های پراکنده باران در استان آسیب‌هایی جدی که روغن مصرف شده به مغز می‌زند تا زنده هستید، تکلیفتان را برای اهدای‌عضو مشخص کنید دستگیری اعضای باند گروگان‌گیری اتباع خارجی در تهران ۱۰ راهکار برای به حداکثر رساندن کالری‌سوزی در ۳۰ دقیقه خوراکی‌های سالمی که می‌توانید جایگزین نان کنید نحوه مصرف برگه زردآلو برای یبوست | طبع قیسی خشک گرم است یا سرد نقش مهم تغذیه در تکامل دندان‌ها ۷ دلیل احساس تشنگی مداوم اعمال قانون۱۴۷۸دستگاه خودرو حادثه ساز در مشهد|۵۳نفر درتصادفات رانندگی طی ۲۴ ساعت گذشته مصدوم شدند (یکم خرداد ماه ۱۴۰۳) کندی حرکت در میدان جمهوری به سمت میدان جهاد در مشهد (یکم خرداد ۱۴۰۳) آیا مدارس قم فردا سه شنبه (۱ خرداد ۱۴۰۳) تعطیل است؟ کارنامه زیست‌محیطی شهید سید ابراهیم رئیسی چند توصیه مهم برای خواب آرام شبانه هشدار سازمان هواشناسی درباره وقوع سیل در ۱۵ استان کشور (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

فاصله میزان نمک نان مصرفی مشهدی‌ها با استاندارد حدود ۲۶ درصد است

  • کد خبر: ۲۰۷۶۶۲
  • ۰۲ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۴
فاصله میزان نمک نان مصرفی مشهدی‌ها با استاندارد حدود ۲۶ درصد است
مدیر سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: درصد انطباق میزان نمک موجود در نان مصرفی مردم با استاندارد اعلام شده به طور میانگین ۷۴ درصد بوده و در مواردی که این استاندارد رعایت نشده، انحراف معیار چندان فاحش نیست و عدد با انحراف معیار جزئی تغییر می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر وفا با بیان اینکه ما در سال گذشته ۱۶ هزار و ۸۷۳ مورد بازرسی از نانوایی‌ها اعم از لواش، تافتون، بربری و سنگک داشتیم، عنوان کرد: از این تعداد ۵۳۱ مورد نمونه نان برای بررسی میزان نمک برداشت کردیم که در ۴۰۰ مورد معادل ۷۵.۳ درصد میزان نمک مطابق با استاندارد بوده است.

مدیر سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: در ۶ ماهه ابتدایی امسال نیز ۵ هزار و ۸۵۵ مورد بازرسی داشتیم که ۲۴۶ مورد نمونه‌برداری برای سنجش میزان نمک انجام شد و از این تعداد ۱۷۷مورد معادل ۷۲ درصد در محدوده نرمال بود.

وی با اشاره به اینکه نمک یک عامل خطر در فشار خون است، تصریح کرد: با وجود اینکه نان قوت غالب مردم است و زیاد مصرف می‌شود، اما سهم آن در افزایش فشار خون یا بیماری‌های قلبی عروقی در مقایسه با سایر رفتار‌های پرخطر، عوامل موجود و مواد غذایی مصرفی زیاد نیست.

وفا بیان کرد: مردم از طریق رژیم‌های غذایی نامناسب غیر از نان، مصرف نمک سر سفره یا تنقلات شور فراتر از نمک موجود در نان از نمک استفاده می‌کنند، البته منظور این نیست که نمک موجود در نان تاثیری ندارد، اما در مقایسه با سایر مواد غذایی شور مصرفی که در رژیم غذایی روزانه شهروندان وجود دارد، سهم کمتری در افزایش فشار خون دارد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->