ویدئویی جدید از حرکات حیرت‌انگیز ربات انسان‌نمایUnitree G1 | رقیب اطلس بوستون داینامیکس گوگل قابلیت جدید درک بصری را برای جمینای معرفی کرد + ویدئو برنامه‌های جدید صندوق نوآوری و شکوفایی برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان مدیرعامل ابرآروان: دلیل اختلال و کندی اخیر اینترنت ایران حملات سایبری و ناتوانی زیرساخت است تریلر جدید بازی The Rogue Prince of Persia + زمان عرضه OpenAI قابلیت‌های صوتی و تصویری جدید ChatGPT را معرفی کرد نسخه دسکتاپ ChatGPT رونمایی شد GPT-4o، مدل جدید هوش مصنوعی OpenAI، معرفی شد محققان می‌گویند هوش مصنوعی یاد گرفته‌ چطور انسان‌ها را فریب دهد چرا هنگام شفق قطبی در آسمان رنگ‌های مختلف می‌بینیم؟ بالاخره آپدیت One UI ۶.۱ برای گلکسی A۵۴ منتشر شد بازی پابجی در گوشی‌های پرچمدار سامسونگ با نرخ ۱۲۰ فریم اجرا می‌شوند طرح عربستان برای ساخت طولانی‌ترین استخر معلق جهان در پروژه نئوم! + عکس اولین دریافت‌کننده کلیه خوک در جهان، بعد از دو ماه درگذشت ویدئو | سقوط در سیاه‌چاله چگونه خواهد بود؟ قوی‌ترین طوفان خورشیدی دو دهه اخیر در در برخی کشورها باعث شفق قطبی شد طوفان خورشیدی بر ماهواره‌های استارلینک تأثیر گذاشته است بهترین لپ‌تاپ‌های گیمینگ ۲۰۲۴ + مشخصات کنسول دستی ROG Ally X ایسوس کی معرفی خواهد شد؟ آیا OpenAI موتور جستجویش را در رویداد ChatGPT معرفی می‌کند؟ معرفی بازی معمایی Tiny Room Stories + لینک دانلود اندروید و IOS
سرخط خبرها

چین قصد دارد در سال ۲۰۲۵ وارد رقابت با نورالینک ایلان ماسک شود

  • کد خبر: ۲۰۹۲۲۳
  • ۱۰ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۴
چین قصد دارد در سال ۲۰۲۵ وارد رقابت با نورالینک ایلان ماسک شود
بعد از خبر کاشت موفقیت آمیز تراشه نورالینک در مغز انسان رقابت در این حوزه داغ شده است.

به گزارش شهرآرانیوز - چین در گام جدید خود در حوزه فناوری، یک جدول زمانی برای توسعه «رابط مغز و کامپیوتر» منتشر کرده و پیش‌بینی کرده محصولاتی را در این زمینه تا اوایل سال ۲۰۲۵ عرضه کند.

براساس بیانیه مطبوعاتی‌ای که روز گذشته منتشر شد، چین «رابط مغز و کامپیوتر» را یکی از محصولات نوآورانه خود معرفی کرده است. وزارت صنعت و فناوری اطلاعات چین نوشته است که این کشور در چند سال آینده، قصد دارد به فناوری‌های کلیدی و دستگاه‌های اصلی ارتباط مغز و کامپیوتر، تراشه‌های مغزی و مدل‌های عصبی دست یابد.

با فناوری کاشت تراشه در مغز می‌توان تمام امکانات یک گوشی هوشمند را در سر فرد قرار داد و دیگر برای وب‌گردی نیازی به حرکت دادن ماهیچه‌ها نخواهد بود. این یک واقعیت آخرالزمانی است که هم چین و هم ایلان ماسک سال‌ها روی آن کار کرده‌اند.

وزارت صنعت و فناوری اطلاعات چین می‌گوید که مایل است چندین محصول رابط مغزی با استفاده آسان را توسعه دهد. این وزارتخانه خاطرنشان کرده که فناوری تراشه مغزی می‌تواند در رانندگی بدون راننده، واقعیت مجازی و توانبخشی پزشکی استفاده شود.

سال گذشته، دولت چین یک آزمایشگاه ۶۰ نفره را افتتاح کرد که کاملاً بر روی رابط‌های مغز و ماشین متمرکز بود. به گزارش ساوت چاینا مورنینگ پست، این آزمایشگاه در درجه اول بر تبدیل تحقیقات خود به کاربری‌های عملی متمرکز است که می‌تواند با نورالینک ماسک رقابت کند.

محققان چینی همچنین یک دستگاه کامپیوتری ساخته‌اند که از طریق گوش داخلی به مغز شما متصل می‌شود. 

توسعه نورالینک برای قراردادن تراشه در مغز انسان بسیار مهم است، اما این فناوری هنوز در مراحل اولیه است. شرکت ماسک معتقد است که رابط‌های مغز و کامپیوتر می‌تواند به افراد دارای معلولیت کمک کند. نورالینک از افراد مبتلا به فلج، ناشنوایی یا نابینا خواست تا اولین کسانی باشند که در تحقیات کاشت تراشه‌های مغزی شرکت کنند.

با رابط‌های مغز و کامپیوتر، مانع بیولوژیکی بین انسان و تکنولوژی پاک می‌شود. فناوری دسترسی نامحدود به افکار شما خواهد داشت و به طور بالقوه می‌تواند همه چیز‌هایی را که در مورد شما وجود دارد بیاموزد. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->